ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ!!! Ακρίβυνε κι άλλο η ζωή στην Αθήνα μέσα σε ένα χρόνο…Στοιχεία…φωτιά!

Κοινοποίηση:
3

Ακριβότερη σε σχέση με ένα χρόνο πριν έγινε η ζωή στην ελληνική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας της Economist Intelligence Unit για το κόστος διαβίωσης παγκοσμίως. Ειδικότερα, η Αθήνα ανέβηκε φέτος κατά 6 θέσεις και πλέον βρίσκεται στην 86η σε σύνολο 133 πόλεων, από την 92η θέση που κατείχε το 2017.

Όπως προκύπτει η μεγαλύτερη ανατίμηση με διαφορά, παρατηρείται στην τιμή της αμόλυβδης, με την μέση τιμή του ενός λίτρου να είναι φέτος 20,66% υψηλότερη σε σχέση με πέρυσι. Ακολουθεί το ρύζι (8,88%) και το επιτραπέζιο κρασί (7,30%). Αντιθέτως, φθηνότερο σε σχέση με το 2017 έγινε το γάλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Μπένυ με τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων κατέστρεψε αυτό το λίπος τις συντάξεις μας. Δουλεύαμε 40 χρόνια για να έρθει αυτή η πουτάνα να μας φάει τα χρήματα των ταμείων. Ο σκατόψυχος είχε προλάβει και έφαγε τα χρήματα του ΝΑΤ.

  2. Το κωλόπαιδο του σκατόψυχου μας κατέστρεψε φουσκώνοντας το έλλειμμα, ο σκατόψυχος με τις βίλες, τις αγορές του αιώνα και τα δώρα στους εαυτούς τους φαλίρισαν την χώρα μετά ήρθε ο στούμπος ο εβραίος με τις ελιές στην μούρη, αυτός που γαμούσε την αδελφή της γυναίκας του και με τους Ολυμπιακούς αγώνες μας έδωσαν την τελική σφαλιάρα. Μετά ο κουρασμένος και την πατητή ο Τζέφρυ ο Αμερικανός με τα αδέλφια του ρούφηξαν το αίμα μας. Ολοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες που λέει ο λαός μας.

Comments are closed.