Μπουσουλώντας ο τουρκόφιλος πάτρονας των π@υστηδων. Γιατί δεν τους φώναζες να σε σώσουν; Νέο Βίντεο

Κοινοποίηση:
ȅӓKύɊǠ- ŐɈœǠӔϠć́їϠȅӓKύɊǓ ÉM͇ ̐ϕԁч ӔǍ Ŋć˙Ӈ ̍njǓ ԇӠÅ͏ʔύɁӠԙ͠Џ͔ə͠

 ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μπροστά στο μνημείο της πόλης, πολλά άτομα άρχισαν να βρίζουν τον δήμαρχο για τη στάση του απέναντι την Τουρκία και στα Σκόπια και άρχισε να δέχεται σπρωξίματα, φτυσίματα και χτυπήματα, κλωτσιές και μπουνιές.

Πετάχτηκαν πολλά μπουκάλια και αντικείμενα, με τον Γιάννη Μπουτάρη να είναι σε κατάσταση σοκ. Τελικά, οι συνοδοί του δημάρχου-ποιοι άραγε να είναι αυτοί οι συνοδοί και ποιος τους πληρώνει;- τον απομάκρυναν από τον χώρο για να τον προστατεύσουν από το μαινόμενο πλήθος.

Από τις ανταποκρίσεις τοπικών σαιτ της Θεσσαλονίκης, τις τελευταίες ώρες επιδιώκεται να υποβαθμιστεί το πλήθος και να παρουσιαστεί ως μαινόμενος όχλος. Ένας κόσμος βασανισμένος, φτωχοποιημένος, με βιασμένη υπερηφάνεια.

Καλό θα είναι όλοι να προσέχουμε και τι γράφουμε και για ποιον γράφουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

    1. Όταν θα στείλω τους αράπηδες σπίτι σου να δούμε τι μαγκιές θα τους κάνεις. Περίμενε απόψε το βράδυ και αν τολμάς βγες.

  1. Καλά εκείνα τα φασιστοειδή αληταριά και κλεφτρόνια που έλεγαν στο δικαστήριο και παρακαλούσαν πάλι ξεβρακώθηκαν ως ψευτονταήδες και ψευτοπατριώτες. Έτσι είσαστε όλοι σας, τζάμπα μαγκιές και πατριδοκαπηλία στο φουλ! ΓΑΤΑΚΙΑ….

  2. oloi καταδικαζουν τη βια….δηλωνουν κατηγορηηματικα οτι καταδικαζουμε τη βια κ καθε μορφη βις….
    ΟΤΑΝ ο εθνικος μας υμνοςς λεει….{σε γνωριζω απο την οψη που με ΒΙΑ μετραει τη γη{ αρα η βια κ μαλιστα σε αυτους που υμνουν τον κεμαλ τους πουστηδες κ τους σκοπιανους δεν πρεπει να ειναι καταδικαστεα αλλα να ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ….

    1. Έχει πλάκα πόσο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ είσαι. Μάλλον για χρυσαύγουλο σε κάνω γιατί αυτοί έχουν το μυαλό πιθήκου.

      1. Έχει πλάκα πόσο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ είσαι εσύ. Μάλλον για συριζαύγουλο σε κάνω γιατί αυτοί έχουν το μυαλό πιθήκου.

        1. Γιατι τέτοιος ρατσισμος εναντιον των πιθηκων;

  3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο @ΛΗΤΑΡΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ; Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΩΘΕΙ ΣΕ ΒΙΑ.
    ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ .. “ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΕ΄” Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΚΕΜΑΛ
    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ -ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,- ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ————ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.———- ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ -.ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΟ ,ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ; ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-
     Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο. Τι να τον κάνεις;» είπε ο κ. Μπουτάρης
    ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.. “ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΕ΄” Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΚΕΜΑΛ
    Ο ΑΛΗΤ@ΡΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΩΘΕΙ ΣΕ ΒΙΑ;
    ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΝΑΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ————–
    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ -ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,- ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ -.ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΟ ,ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ; ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ— ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ————ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.———-
    ΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

  4. Χυσανε οι εβραιοι και οι τουρκοι και βγηκε ο μπουταρης

  5. Το πηρε το χρισμα απο τον Τσιπρα ο λαθροδημαρχος Μπουταρης.Την ωρα που πηγαινε στην συγκεντρωση των Ποντιων για να τους προσβαλει, στο κεντρο της Θεσσαλονικης ειχε οργανωσει πορεια των Λεσβιων και των πουστηδων με την συνοδεια ροπαλοφορων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.Αυτος ο αθλιος προκαλεσε το επεισοδιο.

  6. σπουδαια παλικαρια οι ναζι γκεουλες, χα χα χα

    1. ΚΑΙ EΣY ΣTHN ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΛΑΚΑ

      1. Τσούζει χρυσαύγουλο; Στην ΜΠΟΥΖΟΥ με τους μαύρους θα καταλήξεις και εσύ και η πάμπλουτη οικογένεια Μιχαλολιάκου δεν θα σε σώσει.

  7. Δημοσιογράφος του σκάϊ, έλεγε ότι οι τούρκοι είναι σωστοί γιατί έχουν πρώτο θέμα τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη και πρέπει και τα δικά μας ΜΜΕ να κάνουν το ίδιο και όχι να έχουν πρώτο θέμα το πετσόκομμα των συντάξεων!!!Δηλαδή η φτωχοποίηση εκατομμυρίων συνταξιούχων είναι υποδεέστερο θέμα από αυτό του Μπουτάρη…
    Μετά παραπονείστε ότι σας βρίζει ο κόσμος…

  8. ζητω οι ακτιβιστες που σαουλιασαν τον τρυπιο δημαρχο Και εναν πιο σκληρο ακτιβισμο στους παχυδερμο φυλη σιχαμενη ρεπουση και στον ανοικτοκωλη τσατσοπουλο για να; παει μπροστα η χωρα

  9. Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    1. Πάλι πιωμένη; Ήμαρτον με τον κάθε βλάκα εδώ μέσα.

  10. I DON.T GIVE A SHIT WHAT HAPPEN TO YOU !!!! AND WHAT WILL HAPPEN MORE !! ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΝΓΚΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΓΙΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΝΝΕΛ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ !! ΨΟΦΑ !!!!!!

  11. I DON.T GIVE A SHIT WHAT HAPPEN TO YOU AND WHAT WILL HAPPEN MORE !! ΤΟΥΡΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΝΓΚΑΣ ΠΟΥΣΤΡΓΙΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΝΝΕΛ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ !!

  12. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ .

  13. Έχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε. Εκλεγμένος από τον σοφό κόσμο της Θεσσαλονίκης είναι και ας πρόσεχαν. Από εκεί και πέρα δεν είδα οι “πατριώτες” Πόντιοι να έκαναν κάτι ενάντια στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Γιατί άραγε; Μήπως είναι κότες και εκεί δεν τους έπαιρνε; Μήπως ψάχνουν το εύκολο θύμα χωρίς φρουρά; Ας αφήσουν τις μαγκιές οι “πατριώτες” Πόντιοι γιατί φάνηκε η δράση τους τα προηγούμενα χρόνια του μνημονίου.

    1. @Nick μαλακιες γράφεις…έχεις μπερδέψη τη πουτσ@ με τη βούρτσα…αλο ο δήμαρχος και αλο οι πρωθυπουργοί που πέρασαν…ο Μπουταρης ευθυνεται για πολες προσβολες απεναντι στους ποντιους με αυτά που έχει πει και αυτά που εχει πράξει..και κατι αλο που θελω να σε ρωτησω..εισαι έλληνας(ο θεος να σε κανει) του εξωτερικου;; γιατι το Nick ειναι λιγο αμερικάνικο…και δεν θελουμε μαλάκες αμερικάνους να γραφουν εδώ..
      θελουμε ελληνες της διασπορας που εναι ελληνες και στην ψυχη..και συ δεν εισαι…

      1. Εσύ είσαι Έλληνας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και γράφεις το άλλο ως “αλο” και χίλια άλλα; ΕΛΕΟΣ με τις παπαριές σου.

  14. Άξιος.
    Να καταλάβουν όλοι οι ραγιάδες ότι για να σωθούμε από τα νεοταξικά σκουπίδια πρέπει όλα τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μας αποκαλούν ως λαό φασίστες και ακροδεξιούς.
    Παράδειγμα η Ουγγαρία η Αυστρία και προσφάτως η Ιταλία. Αλλιώς θα μας καταπιουν τα λαθροπηθίκια.
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΏΡΑ…

    1. Αναφέρει τις χώρες που είναι στο ΕΥΡΩ με τα ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ μέσα ως επαναστατικές χώρες; Όταν βγει η Ιταλία από το ευρώ πάρε τηλέφωνο.

  15. ρε παιδια ουτε μια σφαλιαρα δεν εφαγε ο μισελληνας ενω επρεπε να μην μεινει ουτε κοκαλακι του κτηνους……..

  16. το οστεατοπυγικο του συστημα δεν δουλεψε και αυτουνου σημερα ε;

  17. Θα ονομάζεται Γκάλης το αεροδρόμιο αρπαγής και που σε ακόμη νεκρός μπορούν νεκρος

  18. ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. Να τον θάψουν ζωντανό στα αμπέλια που αγόρασε στα Σκόπια βρε γεροξεκουτι προδότη ουδείς θα σε λυπηθεί όλοι το ευχαριστιόταν που γινοσουν ρεζίλι και ερμιο στα χέρια των Ελλήνων.

  20. καλα τον καναν τον κερατα αααααααααααααα ξηπναν τα προβατα ρε μασοναραδες εχετε να φατε πουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  21. Ξερουμε, ξερουμε Μπουταρη….ηταν χρησαυγιτες,φασιστες,ναζι,εθνικιστες και ενα σωρο δικαιολογιες…σ εχουν σιχαθει και τα τσιμεντα τουρκοσπορε που ειχες το θρασος να δωσεις το παρων να πεις τι?? χιλια μπραβο στους θεσσαλονικεις και ειδικα στους ποντιους που το λεει η καρδια τους…τελικα υπαρχει ελπιδα στην ελλαδα………… η ελλαδα μας ενωνει και ολα τ αλλα ειναι λεπτομερειες…

  22. ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ τρεχατε ποδαρακια μου να μη σας χεσει ο κολ@ς μου! Εμμμ ηθελες να το παιξεις ανθελληνας και δεν σεβαστηκες την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ…. τρεχα τωρα.

Comments are closed.