«Μπουρλότο» Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Εσεις να φύγετε από τη Συρία – Η Τουρκία δεν σταματά»

Κοινοποίηση:
erdogan

Κατά των πλέον παραδοσιακών συμμάχων της χώρας του στρέφεται πλέον ανοιχτά ο Τούρκος Πρόεδρος, καλώντας τους Αμερικανούς να αποχωρήσουν από το έδαφος της Συρίας καθώς όπως είπε «δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εκεί».

Αναφερόμενος στην παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στη Μανμπίτζ είπε πως όσο υπάρχουν εκεί τρομοκράτες – όπως χαρακτηρίζει τους Κούρδους η Τουρκία – η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει τις επιχειρήσεις τις. Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα πιο κάτω είπε πως οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή όχι για να πολεμήσουν κατά του ISIS αλλά για να επιτεθούν στην Τουρκία και το Ιράν καθώς μια επίθεση κατά της Ρωσίας θα σήμαινε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Ο ίδιος ζήτησε εκ νέου σεβασμό προς την Τουρκία λέγοντας πως οι ΗΠΑ «μιλούν προσβλητικά» και τόνισε: «Γιατί σηκώνεστε από εκεί που είστε και έρχεστε εδώ 11.000 χιλιόμετρα μακριά; Αυτά τα εδάφη είναι δικά σας;” “Αναμένουμε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ να τοποθετηθεί απέναντι στις πολιτικές που στρέφονται εναντίον της χώρας μας και μας μπερδεύουν. Αυτοί που μιλούν εκ μέρους του Τραμπ δεν αντιλαμβάνονται τί λένε”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά στη σκιά των παρατηρητών που μπήκαν στη σειρά για να κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας”. Κωνσταντινούπολη

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου ΤΟΥΡΚΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όχι μόνο ψυχοπαθής δεν είναι ο σουλτάνος, αλλά κοιτάζοντας το πρόσωπο του στην φωτογραφία μου θυμίζει λυσσασμένο σκύλο, μια αρρώστια που δεν γνωρίζω αν υπάρχει θεραπεία. Αυτό ο άνθρωπος πηγαίνει για αυτοκαταστροφή και θα πάρει πολύ κόσμο μαζί του.

  2. Πολλοί γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Η Συρία ανήκει στους Σύριους, ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Αμερικανούς, ούτε σε κανέναν. Τελικά ο Ερντογάν αντί να ξανακάνει την οθωμανική αυτοκρατορία που ονειρεύοταν, θα διαλύσει τελείως την Τουρκία. Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, αυτό είναι το τίμημα της απληστίας. Ήδη δρομολογήθηκε η εκτέλεση του, μπορεί να είναι και κάποια ασθένεια που θα του φύτεψαν. Επίσης συμμάχους δεν έχει εκτός απο τους τζιχαντιστές, ο Πούτιν δεν ξέχασε αυτά που του έκαναν, στόχος του είναι το Νάτο μέσω Λιανοκλάδι, δηλαδή Τουρκίας.

  3. Ο Ερντο ξεκινησε ακομη μια Γενοκτονια. Παραδοση της Τουρκιας…αυτος τι δουλεια εχει στην Συρια;
    Αντε να φαει το κεφαλι του και μαλιστα με κροτο πολυ, να ησυχασουμε…ψυχοπαθης το ατομο, ας ηρεμησει εις Αλλάχ…
    Η Αμερικη και η Ρωσια ηδη καταλαβανε που το πηγαινε. Μετραει ωρες ο “Σουλτανος”…αντε γιατι μας τα επρηξε η barbie των μουστακιων.

  4. ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.(ΚΑΝΤΑΦΙ,ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ,ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ κ.α.).ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ S-400 ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ.

  5. εχει δικαιο εχει δικαιο ο ερντο !!! αλλα κι αυτος τι ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ???????????

Comments are closed.