ΜΙΣΘΟΙ-ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΣΑ δίνουν για Έλληνες (ανειδίκευτους) εργάτες στην Τσεχία…

Κοινοποίηση:
Untitled

 Να πω κάτι σε εσάς που νοσταλγείτε το ’60.
Συγχαρητήρια, κερδίσατε via Dimitrios EfthimiadisDimitrios Efthimiadis
Η Τσεχία λοιπόν μπορεί να απορροφήσει Έλληνες ανειδίκευτους εργάτες με καλύτερο βασικό μισθό και χαμηλότερο κόστος ζωής.
Το φειγ βολαν αυτο, είναι ολοκαίνουργιο το περιμάζεψα με τα χεράκια μου

25398770_1956732677877659_7687299181438876361_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Συνηθως αυτες οι εργασιες μπαινουν “τοιχοκοληση” πρωτα στον οαεδ.
    Οχι με τηλ. κινητο.
    Αλλα και αληθεια να ειναι… τα 800€ ειναι υπερβολικα λιγα για ξενη χωρα.

  2. Oταν ΟΛΕΣ οι ελληνικες κυβερνησεις υπερφορολογουν ,τιμωρουν και στην τελικη διωχνουν η κλεινουν τις επιχειρησεις ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ (εκτος των κομμουνιστικων της β.κορεας ,της κουβας και της βενεζουελας) ΤΟΤΕ να περιμενετε αυτην την καταντια που εχουμε πλεον και συντομα θα παρακαλαμε ακομα και για μισθους της …βουλγαριας.

  3. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ???? ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ !!!!!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΨΟΥΝ ΑΠ’ΑΚΡΗ Σ’ΑΚΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ???? ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΜΠΗΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ !!!!!! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΡΕ ΥΠΝΑΛΑΙΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???? ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ,ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!!!!!!

  4. Έχει πάει φίλος και δουλεύει στην TOYOTA. Το μόνο ψέμα είναι η δωρεάν διαμονή

  5. Η ελλαδα μουσουλμανους προσελκυει και οι ελληνες εξω καταντια…..αλλα τι να περιμενεις απο προδοτες εξαφανισαν την ιστορια μας απο τα σχολεια ,και ρουθουνι δεν ανοιγη…δασκαλοι καθηγητες ανθρωποι των γραμματων σιωπουν χαθηκε δυστηχως η χωρα μας ….τα ηθη …η γλωσσα …

    1. Μα ποοι άνρωποι των γραμμάτων; Οι Έλληνες καθηγητές; Έχετε δει πως παίρνουν τα πτυχία οι περισσότεροι από αυτούς στα Πανεπιστήμια της χώρας; Ψευτοκουλτουριάρηδες είναι η πλειοψηφία από αυτούς, εθνομηδενιστές, βολεψάκηδες, αγράμματοι και κυβερνο-αγράμματοι.

Comments are closed.