Μιμή Ντενίση: Δείτε πώς είναι σήμερα η 17χρονη κόρη της, Μαριτίνα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
NTENISI

Δεκαεπτά χρονών είναι πλέον η κόρη της Μιμής Ντενίση…

Η Μαριτίνα παρακολουθεί εδώ και 4.5 χρόνια μαθήματα πιάνου και μονωδίας, με τους δασκάλους της να αναγνωρίζουν την κλίση της στο τραγούδι τονίζοντας ότι έχει μεγάλες δυνατότητες να εξελιχθεί σε σοπράνο.

Μια δυνατή σχέση που γίνεται  όλο και πιο ισχυρή είναι αυτή που αναπτύσσεται με την μητέρα της, η οποία δεν κρύβει την υπερηφάνεια της που την βλέπει να έχει κλίση στο τραγούδι.

Η 17χρονη είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι που αγαπάει επίσης την μόδα και τα social media και δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες της που μοιράζεται στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΚΟΥ ΑΠΟ Ν ΥΟΡΚΗ!!!!!!ΘΑΘΕΛΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΚΑΦΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΝΙΣΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ?

  2. Η Μαριτίνα γιατί λέει στο προφίλ της ότι είναι από τη Νέα Υόρκη αφού είναι από την Αλβανία; Καινούρια Φουρέιρα μας βρήκε.

  3. Τι κακασχημο σουργελο ειναι αυτοοοοοο!!!!!Και το αστειο ειναι οτι σε διαφορες εκπομπες καλεσμενη, της ελεγαν οτι η μαριτινα της μοιαζει σαν αληθινη της κορη!!!! Αμ κυρα μου ενα πεταμενο αλβανικο σκουπιδι μαζεψες τι περιμενες να σου βγει???Αντε μαζεψε την και στειλε την και στα πρινου μηπως μπορεσουν και την καλουπωσουν λιγο

Comments are closed.