Μητέρα 4 παιδιών, μένει παράλυτη και την εγκαταλείπει ο σύζυγός της – Αυτό που συνέβη λίγο αργότερα κανείς δεν το περίμενε! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
δυναμη θελησης

Γνωρίστε την 37χρονη Riona Kelly. Τον Μάρτιο του 2015, η μητέρα τεσσάρων παιδιών έπαθε νωτιαίο εγκεφαλικό επεισόδιο, που την άφησε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

«Μου λείπει πραγματικά να μπορώ να χρησιμοποιώ τα πόδια μου, μου λείπουν τα απλά πράγματα, που οι περισσότεροι τα θεωρούμε δεδομένα,» γράφει η Riona σε ποστ της στο Instagram.

Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα με το εγκεφαλικό, ο σύζυγος της Riona, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για διαζύγιο.

Η Riona όχι μόνο έπρεπε να κάνει φυσικοθεραπεία μόνη της, αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσει και τη διάλυση του γάμου της.

«Εκείνο τον καιρό χρειαζόμουν τον σύζυγό μου περισσότερο από ποτέ. Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να είμαι δυνατή για τα παιδιά μου.»

Έτσι η μητέρα συνέχισε να προσπαθεί σκληρά και ήταν αποφασισμένη να περπατήσει ξανά.

«Έβαλα μια δημοσίευση στο Facebook τον περασμένο Ιανουάριο ότι έψαχνα προσωπικό γυμναστή για να με βοηθήσει και κάποιοι φίλοι πρότειναν να έρθω σε επικοινωνία με τον Keith,» αναφέρει η Riona.

Η Riona ξεκίνησε να προπονείται με τον 35χρονο Keith Mason και οι δυο τους ανέπτυξαν μια σχέση πέρα από την τυπική μεταξύ πελάτη και γυμναστή.

Διατήρησαν επικοινωνία και κατέληξαν να κάνουν ρομαντική σχέση.

«Ευχαριστώ το Θεό που έφερε την αδερφή ψυχή μου στη ζωή μου,» γράφει η Riona στα social media. «Εκτός από τα παιδιά μου, δεν έχω αγαπήσει κανέναν όσο αγαπώ τον καλύτερό μου φίλο.»

Η Riona και ο Keith είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και η μητέρα χαίρεται που τον βρήκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Ο Keith βοήθησε τη Riona να αναρρώσει από το εγκεφαλικό της μέσω εξειδικευμένων προπονήσεων.

Οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν, όταν η Riona άρχισε να περπατάει ξανά.

«Έσερνα το σώμα μου και δεν είχα καμία αίσθηση των ποδιών μου, αλλά δε με ένοιαζε. Περπατούσα και αυτό είχε σημασία,» θυμάται η ίδια. «Κάθε μέρα γινόμουν πιο δυνατή και έπειτα από 4 μήνες στο νοσοκομείο, μου επιτράπηκε να πάω σπίτι.»

Η Riona πήγε σπίτι στα παιδιά της και όλοι μαζί ξεκίνησαν μια οικονομική εκστρατεία για το νωτιαίο εγκεφαλικό επεισόδιο. Η Riona ακόμα προπονείται με τον Keith και χρειάζεται το αναπηρικό καροτσάκι για μεγάλες αποστάσεις.

«Κοιτάζοντας πίσω, όλα όσα πέρασα ήταν το καλύτερο που μου συνέβη. Τώρα επέστρεψα στο γυμναστήριο και με τη βοήθεια του Keith γίνομαι καλύτερα και πιο δυνατή από ποτέ.»

Η Riona αποδίδει την πρόοδό της στη στήριξη της οικογένειάς της, των φίλων και φυσικά του νέου της συντρόφου Keith.

«Ο Keith λέει ότι τον εμπνέω, αλλά με ενθαρρύνει κάθε μέρα και κατανοεί τον πόνο που περνάω. Είναι εκπληκτικός μαζί μου και τα παιδιά και εγώ τον αγαπάμε κάθε μέρα και περισσότερο.»

Ο Keith έχει βοηθήσει τη Riona όχι μόνο με την παράλυσή της, αλλά και με την αυτοπεποίθησή της και την αποδοχή της βοήθειας σε στιγμές κρίσης.

«Δυσκολευόμουν να αποδεχτώ βοήθεια από τους άλλους, αλλά τώρα την δέχομαι, καθώς με βοηθάει να προχωρήσω μπροστά. Δε μπορούμε πάντα να κάνουμε τα πάντα μόνοι μας χωρίς βοήθεια και στήριξη,» γράφει η Riona.

viralgr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: