Μητέρα πανικοβλήθηκε όταν είδε το 80% του σώματος του μωρού της καλυμμένο με κηλίδες αίματος. Αλλά υπήρχε και κάτι ακόμα χειρότερο

Κοινοποίηση:
744284

Αυτό το αγόρι γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση η οποία προκάλεσε τεράστια σημάδια στο 80% του σώματός του, αλλά δεν ήταν μόνο το θέμα της εμφάνισης που έκανε τους γιατρούς να ανησυχούν.

Ο Dylan ήρθε στον κόσμο πριν από πέντε χρόνια. Η μητέρα του σοκαρίστηκε όταν είδε για πρώτη φορά το νεογέννητο μωρό της. Περίπου το 80% του σώματός του ήταν καλυμμένο με σημάδια.

Το πιο τρομακτικό, όμως, ήταν η τεράστια κηλίδα αίματος που κάλυπτε την πλάτη του. Ο Dylan έπρεπε να υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις από μικρή ηλικία για να απομακρύνει τις κρεατοελιές και να αποφευχθεί η πιθανή εμφάνιση καρκίνου του δέρματος.

Μόλις ο Dylan μεγάλωσε, ξεκίνησε τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση δέρματος για να απαλλαχθεί από την τεράστια κηλίδα αίματος που είχε στην πλάτη.

Για να αναπτυχθεί το δέρμα, ο Dylan έπρεπε να βάλει εμφυτεύματα (παρόμοια με τα εμφυτεύματα στήθους) στο σώμα του.

Έπρεπε να διατηρήσει τα εμφυτεύματα για τρεις μήνες και στη συνέχεια χρειάστηκε να υποβληθεί σε περισσότερες από 18 χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρέσει τα μισά σημάδια από το σώμα του.

“Ελπίζουμε ότι οι ελιές δεν θα προκαλέσουν καρκίνο του δέρματος, αλλά θα μπορούσε να αναπτυχθεί καρκίνος σε οποιοδήποτε σημείο,” δήλωσε η μητέρα του, Kara, στο Telegraph. “Κάνει μία επέμβαση κάθε τρεις έως έξι μήνες, ανάλογα με την περιοχή του σώματος.”

Η Kara λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αρκετά συμπονετικοί μαζί τους, εκτός από τον υπεύθυνο ενός καταστήματος ο οποίος ζήτησε στην οικογένεια να φύγει γιατί ένας άλλος πελάτης του αναστατώθηκε με την εικόνα του παιδιού.

“Δεν φοβάμαι να τον παίρνω μαζί μου και δεν θέλω να ανησυχεί ή να πιστεύει ότι υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται,” είπε η μητέρα.

“Ο Dylan είναι ένας μικρός μαχητής που ό,τι κι αν του συμβεί εκείνος το αντιμετωπίζει πάντα μ’ ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: