Με 1000 ευρώ!!! Mercedes και ΒΜW σε τιμές… ποδηλάτου!

Κοινοποίηση:
mercedes_0

Σε τιμές που στο, όχι πολύ μακρινό, παρελθόν θα φάνταζαν εξωφρενικά

χαμηλές πωλούνται σήμερα μάρκες αυτοκινήτων που η απόκτηση τους ήταν για τους περισσότερους ένα όνειρο ζωής. Οι πιο χαρακτηριστικές μάρκες αυτής της κατηγορίας για τους Έλληνες δεν είναι άλλες από τις Mercedes-BMW.

Η κρίση των τελευταίων 9 ετών που έχει χτυπήσει την αγορά αυτοκινήτου όσο λίγους κλάδους της ελληνικής οικονομίας είχε σαν αποτέλεσμα ειδικά τα μεταχειρισμένα ακόμα κι αν αυτά φέρουν εμβληματικά ονόματα όπως τα παραπάνω να πωλούνται ακόμα και σε τιμές κάτω των 1000 ευρώ δηλαδή σε τιμές που κάνει ένα καλό ποδήλατο.

Για του λόγου το αληθές ένα ποδήλατο δρόμου GT GTS EXPERT TIAGRA 700C 015 με αλουμινένιο πλαίσιο και περιφερειακά Shimano κοστίζει σήμερα ακριβώς 1000 ευρώ.

Εμείς ψάξαμε και «αλιέυσαμε» για σας δέκα χαρακτηριτικες τέτοιες περιπτώσεις Mercedes και BMW από τις δεκάδες που υπάρχουν αυτή τη στιγμη στην αγορά και σας τις παρουσιάζουμε

 

1) Πωλείται Mercedes-Benz 190 W201 2.0 ’85 – € 1.000

 

  1. Πωλείται Bmw 316 ’87 – € 1.000
  2. Πωλείται Bmw 520 ’91 – € 1.000
  3. Πωλείται Mercedes-Benz E 200 ’90 – € 1.000
  4. Πωλείται Bmw 520 ’92 – € 1.0006)
  5. Πωλείται Mercedes-Benz ’93 – € 1.000

7) Πωλείται Bmw 316 E36 SEDAN. ’98 – € 1.000 (Συζητήσιμη)

8) Πωλείται Mercedes-Benz C 180 ’96 – € 1.000

9) Πωλείται Bmw 520 ’90 – € 1.000 (Συζητήσιμη)

10) Πωλείται Mercedes-Benz E 200 ’93 – € 999

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Oύτε κατοστάρικο για τις γερμανικές σαπίλες χαχαχα ρε πάτε καλά που θέλετε 1000ε για τους τετράτροχους τάφους? Αυτά θέλουν ματσακόνι δυό ζωές για να στρώσουν.

  2. Τι να το κάνεις .. εδώ το δικό μου ένα slk του 2002 θέλει για μια βολτα ένα κάρο βενζίνη .. παλιά τεχνολογία.. αυτά κάποτε είταν καλά αυτοκίνητα όταν όλα τα άλλα ήταν πολύ πίσω,πλέον όλα τα οχήματα είναι εξελιγμένα σε όλους τους τομείς και δεν υπάρχει λόγος αγοράς μιας τέτοιας πανάκριβης μάρκας.πλεον αυτά είναι για αυτούς που θέλουν να δείχνουν ότι διαθέτουν οικονομική άνεση και ας πεθαίνει ποντικός στην τσέπη. Περνεις ένα μικρό αυτοκίνητο και είσαι μάγκας και ωραίος! Ας πετάξουμε το ψώνιο που κουβαλάμε μέσα μας!

  3. Τα πράγματα είναι χειρότερα απ ότι τα λέτε. Εξηγούμαι. Εγώ έβαλα αγγελία το προς πώληση ιχ μου για 4500 και το πούλησα τελικά 3500. Δηλαδή άν του σκάσεις 700 – 800 μετρητό δεν το παίρνεις το αμάξι ? Η αγγελία μπορεί να γράφει ότι θέλει

  4. Και τεκμήριο στον ουρανό. άσε δεν πρόκειται.

  5. Ποιοι και γιατί φέρνουν την “ψηφιακή επανάσταση” στην Ελλάδα – Ο δρόμος για την υποδούλωση άνοιξε!

    Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 20:08
    Ποιοι και γιατί φέρνουν την “ψηφιακή επανάσταση” στην Ελλάδα – Ο δρόμος για την υποδούλωση άνοιξε!

    Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να θίγεται ολοένα και περισσότερο ζήτημα του “εκσυγχρονισμού” της Ελλάδας, κάτι το οποίο υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να λύσει χρόνια προβλήματα. Ένα τρανό παράδειγμα είναι η καταπολέμηση της άκρατης γραφειοκρατίας και της φοροδιαφυγής, καθώς επίσης και η εξάλειψη πολλών παθογενειών στον κρατικό μηχανισμό.

    Αυτά όμως δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά μόνο το “τυρί”. Την “φάκα” λίγοι μπορούν να τη διακρίνουν.

    Με την μεγάλη συνδρομή του 5G ίντερνετ ή αλλιώς του “ίντερνετ των πραγμάτων”, ο κάθε Έλληνας θα είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται συνεχώς on-line, σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο σημείο της Ελλάδας. Φυσικά κάθε έννοια ιδιωτικού χώρου θα αποτελέσει πολύ γρήγορα παρελθόν.

    Αυτά πάντως που ήδη εξαγγέλλονται από την κυβέρνηση, θα πρέπει να βάλουν σε σκέψεις πολλούς, αναφορικά -κυρίως- με τον σκοπό αυτού του “εκσυγχρονισμού”:

    “Η Ελλάδα πρέπει να μπει στη σφαίρα της δίκαιης ψηφιακής ανάπτυξης” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, μιλώντας σε στρογγυλή τράπεζα, στο Thessaloniki Summit.

    Εν τη συνεχεία πρόσθεσε:

    “Οι νέες τεχνολογίες, τα δίκτυα υψηλών ταχυτήτων στο ιντερνέτ, οι ψηφιακές εφαρμογές συνιστούν τον τομέα των τομέων της οικονομίας. Είναι ο τομέας της οικονομίας, ο οποίος μπορεί να κάνει όλους τους άλλους τομείς πιο παραγωγικούς. Και συνεπώς να συμβάλει τα μέγιστα, ούτως ώστε να μπει η χώρα σε αυτό που λέμε βιώσιμη ανάπτυξη.

    Επειδή ακριβώς επισυμβαίνει αυτό το κύμα της τεχνολογικής επανάστασης, είναι ένα κύμα, το οποίο, εάν δεν υπάρξουν από την πολιτεία οι κατάλληλες παρεμβάσεις, υπάρχει πιθανότητα η ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών να γίνει μήτρα νέων μεγάλων περιφερειακών και κοινωνικών ανισοτήτων. Ανισότητες, οι οποίες όπως αποδείχθηκε είναι πυροκροτητές οικονομικών κρίσεων. Και με αυτή την έννοια, όπως λέει ξανά και ξανά, ο πρωθυπουργός η Ελλάδα μπαίνει στη σφαίρα της δίκαιης ανάπτυξης, πρέπει να μπει στη σφαίρα της δίκαιης ψηφιακής ανάπτυξης. Δηλαδή, να φέρουμε το αύριο, σήμερα”.

    Παράλληλα ο ίδιος ο αρμόδιος Υπουργός επέμεινε στο ότι κάθε Έλληνας θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο της νέας γενιάς, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ένα μοίρασμα…κουπονιών!

    Διαβάζουμε χαρακτηριστικά επί τούτου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο:

    Ο κ.Παππάς σημείωσε ότι το σχετικό πρόγραμμα έχει περάσει και από τη διαδικασία των κρατικών ενισχύσεων στο υπουργείο Ανάπτυξης και σύντομα θα είναι σε θέση να αναπτυχθεί περαιτέρω. Επεσήμανε, ότι θα γίνεται με κουπόνια και θα είναι «οδηγούμενο από τη ζήτηση», δηλαδή, ο δικαιούχος του κουπονιού θα το δίνει στον πάροχο, ο οποίος θα διασυνδέει το σπίτι ή την επιχείρηση του. Τόνισε, ότι προβλέπεται τα εκατό, από αυτά τα πεντακόσια εκατομμύρια, να κατευθυνθεί για τη διασύνδεση των επιχειρήσεων.

    “Πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος, αυτά τα κουπόνια θα αρχίσουν να μοιράζονται και είναι νομίζω μια κίνηση που θα τονώσει πραγματικά και τον τομέα των κατασκευών υποδομών, αλλά και τον τομέα των υπηρεσιών” πρόσθεσε ο υπουργός.

    “Όλα βαίνουν καλώς”, θα μπορούσε να λεχθεί, για την παγκόσμια διακυβέρνηση στην Ελλάδα, τα σχέδια της οποίας μπορεί πλέον να σταματήσει μόνο το “Greek μπάχαλο”, μιας και η αντίδραση σε αυτά που έρχονται από τους Έλληνες πολίτες αγονείται.
    media/k2/items/cache/8156d57107cc77d9324a845a42232fbe_XL.jpg?t=-62169984000

  6. Και πολλα ειναι !…. Μιλαμε για αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου 25 ετιας!……. Δηλαδη σαραβαλα μαρκας !…

    1. Και οχι μονο. Καποια εξ’ αυτων ειναι και 35ετιας!

Comments are closed.