«Με τρομοκράτησε με τη συμπεριφορά του, έφυγα από το ίδιο μου το σπίτι»!!Ο άνθρωπος που φιλοξενούσε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της εφοριακού

Κοινοποίηση:
sadasas3

Χάος επικράτησε το πρωί στην Ευελπίδων με την οικογένεια της άτυχης Δώρας Ζέμπερη αλλά και πολίτες να προσπαθούν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο για την στυγερή δολοφονία.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ο άνθρωπος που φιλοξενούσε στο σπίτι του τον κατηγορούμενο, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα είχε γίνει επιθετικός ενώ του ανέφερε μία περίεργη δικαιολογία για να εξηγήσει την ύπαρξη αίματος σε ρούχα και πετσέτες.

«Μια μέρα μου είπε πως σπάσανε κάτι αγγεία και γέμισα μια πετσέτα με αίμα. Αυτό έγινε περίπου προς τα τέλη Οκτωβρίου», ανέφερε ο συγκάτοικος του καθ’ ομολογία δράστη. Και συνέχισε λέγοντας πως η συμπεριφορά του είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό. «Ήταν επιθετικός μαζί μου και για αυτό με ανάγκασε να φύγω από το ίδιο μου το σπίτι. Με τρομοκράτησε».

Η σύλληψη του άνδρα έγινε στη συμβολή Κύκνων και Τανάγρας στο Γαλάτσι. Το σημείο βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από το σπίτι της άτυχης Δώρας. Δεν είχε δικό του σπίτι και όλο αυτό το διάστημα φιλοξενούταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της αδικοχαμένης εφοριακού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: