Με το όπλο της πήρε το πτυχίο της κι έγραψε και…ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Για την 22χρονη Κέιτλιν Μπένετ, η μέρα της αποφοίτησής της από το πανεπιστήμιο του Κεντ, στο Οχάιο, ήταν μια ευκαιρία να δώσει ένα μήνυμα σε όσους πολεμούν την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ.

Φόρεσε λοιπόν το ημιαυτόματο όπλο της στον ώμο κι εμφανίστηκε στο χώρο της πανεπιστημιούπολης μαζί με μία ταμπέλα, στην οποία είχε σχεδιασμένο πάνω ένα όπλο και έγραφε: «ελάτε να το πάρετε».

Μάλιστα πόσταρε τις φωτογραφίες της με το AR-10 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας:
«Τώρα που αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του Κεντ μπορώ να οπλοφορώ στην πανεπιστημιούπολη. Θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω και όσο ήμουν φοιτήτρια, ειδικά από τη στιγμή που 4 άοπλοι φοιτητές σκοτώθηκαν από την κυβέρνηση σε αυτό το κάμπους».
Η Μπένετ αναφέρεται σε ένα περιστατικό που συνέβη στο πανεπιστήμιο το 1970 όταν δολοφονήθηκαν 4 φοιτητές από τις αστυνομικές αρχές και τραυματίστηκαν άλλοι 9 μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου.

Επισημαίνει ότι η «Δεύτερη Τροπολογία του Συντάγματος» θεσπίστηκε για να μπορούν οι Αμερικάνοι να προστατεύσουν τη ζωή τους από τις κυβερνήσεις.

«Χαίρομαι που οι φωτογραφίες έφτασαν στα πρωτοσέλιδα, καθώς θεωρώ προσβλητικό το γεγονός ότι οι επισκέπτες στο πανεπιστήμιο μπορούν να οπλοφορούν, αλλά οι φοιτητές όχι», δήλωσε η ακτιβίστρια υπέρ της οπλοκατοχής.

Σε μήνυμά της στο twitter ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και μάλιστα τελειώνει με το ελληνικό: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!

1

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: