ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ;;; Εκεί που έχει φθάσει ο Παναθηναϊκός είναι εντελώς αδιάφορο αν στο πάγκο κάθεται ο Ουζουνίδης ή όποιος άλλος προπονητής. Έλεος!

Κοινοποίηση:
ouzounidis

Το πράμα πλέον έχει γίνει γραφικό. Αν θα μείνει ή όχι ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό, παίζει ως το μέγα και κρίσιμο ζήτημα για την… τύχη του Παναθηναϊκού. Αν θα παρατηθεί ή όχι. Τρελό, όμως να, που συμβαίνει.

«Δεν θέλει να φύγει ο Ουζουνίδης…» διάψευσε όσα σχετικά γράφτηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ και του Αλαφούζου Βασίλης Κωνσταντίνου. Κι όμως, ο άνθρωπος δεν κάνει πλάκα. Το είπε σοβαρά.

Ότι, δηλαδή, είναι υπέρ της παραμονής Ουζουνίδη. Κι αν ο πρόεδρος δεν ήθελε τον κώουτς, θα μπορούσε να τον διώξει;

Να σοβαρέψουμε την κουβέντα. Να μας βγάλει σε μία άκρη. Μιλάμε για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Που είναι η κοπάνα του μεγαλομετόχου. Αυτό είναι το πυρωμένο σίδερο στο κορμί της ομάδας. Όχι αν θα συνεχίσει ή όχι ο Ουζουνίδης. Επειδή η ομάδα έχει καταρρεύσει οικονομικά.

Ο Ουζουνίδης είναι υπάλληλος της ΠΑΕ. Όχι επενδυτής και χορηγός και ευεργέτης της. Εκεί που έχει φθάσει ο Παναθηναϊκός είναι εντελώς αδιάφορο αν στο πάγκο κάθεται ο Ουζουνίδης ή όποιος άλλος προπονητής. Έλεος!

Να παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ το κωμικοτραγικό σκηνικό, ότι ο Παναθηναϊκός… κρέμεται από τον προπονητή, όταν ο άνθρωπος βρέθηκε να κουμαντάρει απλήρωτες ποδοσφαιριστές.

apodytiriakias

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.