Με αυτό το εύκολο κόλπο θα την κάνεις να βλέπει αστράκια στο κρεβάτι

Κοινοποίηση:
astra

Τρόπο θέλει, όχι κόπο.

Προφανώς μπαίνοντας να διαβάσεις ένα τέτοιο συμβουλευτικό άρθρο για το σεξ θα περίμενες τουλάχιστον κάποια σπάνια στάση που θυμίζει αεροπλανικί, αν όχι τίποτα κόλπα ζόρικα που κάνουν οι γκουρού του αθλήματος στην Ινδία.

Τα πράγματα όμως μπορεί να είναι καμιά φορά πιο απλά από ότι περιμένεις. Όπως εξήγησε στο The Australian Women’s Weekly η Dr Emily Nagoski, εξειδικευμένη ψυχολόγος στη σεξουαλική συμπεριφορά, οι κάλτσες μπορεί να είναι μεγάλο σύμμαχος των γυναικών στο θέμα του οργασμού.

Για μισό λεπτό τώρα, οι κάλτσες; ΝΑΙ οι ΚΑΛΤΣΕΣ αφού όπως εκείνη λέει: «βάλτε κάλτσες, κι έτσι θα έχετε πιο ζεστά πόδια κι έτσι μεγαλύτερες πιθανότητες για οργασμό».

Πως γίνεται όμως αυτό; Όταν τα πόδια, ιδιαίτερα οι πατούσες που είναι γεμάτες νευρικές απολήξεις, είναι ζεστά οι γυναίκες νιώθουν πολύ πιο άνετες και χαλαρές με αποτέλεσμα όλα στο κρεβάτι να γίνονται πιο εύκολα.

Όπως δείχνει και αυτή η έρευνα που έγινε στην Ολλανδία, οι γυναίκες έχουν περίπου 30% περισσότερες πιθανότητες να φθάσουν σε οργασμό φορώντας κάλτσες παρά με γυμνά πόδια. Βλέπουν «αστράκια» με άλλα λόγια πολύ πιο εύκολα!

Αν τώρα εσένα σου ακούγεται ξενέρωτο να φοράει άσπρες αθλητικές κάλτσες κατά τη διάρκεια της πράξης, μεταξύ μας τώρα, μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις την κατάσταση και να τις αγοράσεις κάτι πιο σέξι σε κάλτσα να φορέσει…

Tags:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εμενα παντως μολις δούνε το “πραμα”μου εκτος απο τα αστεράκια βλέπουν και παπαρούνες!!

  2. Χεστηκα αμα θα ‘χει οργασμο! Εγω να περασω καλα και να “αδειασω” απ’ τα χοντρα! Υπαρχουν αληθεια μαλακες ν’ασχολουνται τοσο με το αν και πως και που θα χει η γκομενα οργασμο???? Αμα ειναι νορμαλ θα χει, αλλιως προβλημά της!!! Αμαν πια, με τις μαλακιες!!!! Αμα διαφωνει καμμια, να παει…στον Μουσταφα τον πακιστανο και να του πει για το…σημειο G!!!

    1. Eτσιε πραβο, εμα τις παλιοπουτανες τις κατσικες της γαμαμε και μας λενιε και σεξιαστες και απο παάνω. Βεβαια εγω θεκω να πω και οτι στο δικο μου προυζερ μου ανοιφγιε με ενα διαφημιστικο για καλτσες νανοτεχνμολογιας. Ξεπουληθηκατε καθαρματα στους νεοταξιτες οικουμενιστες. Ο θεος να βαλιε το χερι ε το, κακοκ χαμος θα γινιε.

      1. Σωστοος!!! Μονο οι φλουφληδες μικροτσουτσουνοι χωρις αυτοπεποιθηση ασχολουνται μ’ αυτες τις παπαριες!! Γι’ αυτο τους βαριουνται οι γκομενες και τους κερατωνουν με τον πρωτο αληθινο αντρα που θα βρουν και θα τις βαλει κατω να τους δειξει τι εστι βερυκκοκο!!! Και θα φαν και τις μπατσες τους αδιαμαρτυρητα!! Αυτα ειναι αρθρα για “γυναικωτους” που γεμισε ο τοπος απο δαυτους και ξεφτιλιζουν το αντρικο φυλλο!!!!!

  3. Άμα ρίξεις λεφτά στα πόδια της έχεις καλύτερο αποτέλεσμα!

Comments are closed.