Με αντίμετρα… αμέσως καλύτερα! Το επικό γράφημα της ΕΡΤ που ρίχνει το διαδίκτυο- ΒΡΕ ΟΥΣΤ

Κοινοποίηση:
18552883_1317665198352803_1938543522_o (1)

H προσπάθεια του Μαξίμου να περάσει επικοινωνιακά τα αντίμετρα είχε σημερα στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ την τιμητική της!

Το γράφημα του κρατικού καναλιού τα λέει ολα!

Τα μέτρα 4,9 δις απλά δεν υπάρχουν μιας και… εξουδετερώνονται από τα αντίμετρα 7,5 δις…

Ήδη στα social media άρχισε το πάρτυ για το εν λόγω γράφημα18552883_1317665198352803_1938543522_o

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φυσικά και τους πονάει, η πιο Σωστή και επιτυχημένη κυβέρνηση μετά του Μητσοτάκη του μπαμπά. Θατσερισμός και μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος και να ξανανάψει.
    Κάτω ο εθνικισμός και ο “πατριωτισμός”

  2. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

    1. Τι κατάφερε ρε πανίβλακα?
      Να φέρει πλεόνασμα ξεπουλώντας μπιρ παρά ότι έχει χρυσοπληρωθεί για να γίνει ως σήμερα στη χώρα ή/& μη πληρώνοντας τις οφειλές της π.χ. επιστροφή υπερβάλλοντος παρακρατηθέντα φόρου ή/& κλέβοντας π.χ. τους συνταξιούχους? Από πότε η κυβέρνηση -η όποια- έχει δικαίωμα να βάζει χέρι σε λεφτά που ΔΕΝ της ανήκουν ..όπως επί παραδείγματι τα των Ασφαλισμένων που είναι σύμβαση μεταξύ δύο μερών στα οποία ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν ανήκε ποτέ?
      Και συ ρε κουτορνίθι αν δεν πληρώσεις -όπως θα έπρεπε- ΔΕΗ, νερό και τα ρέστα που οφείλεις, πλεόνασμα θα “δείξεις”. Στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν είναι ΑΝΑΠΤΥΞΗ γιατί δεν προέρχεται από την εργασία σου, αλλά επειδή είσαι ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ … ότι ακριβώς δλδ και η κυβέρνηση που λιβανίζεις … αλλά το ίδιο και όλες οι προηγούμενες που περιέργως -ενώ έκαναν ακριβώς τα ίδια- δεν λιβανίζεις .. όμως και πάλι περιέργως τις “έριξες” επειδή “και καλά” έκλεβαν τα λεφτά του κοσμάκη, ενώ στην πραγματικότητα ήθελες -όπως αποδείχτηκε και αποδεικνύεται- να τα κλέβεις εσύ και χεσμένο τον είχες και έχεις τον κοσμάκη.
      Ακούς? … Βλάκα .. έ βλάκα!!!

Comments are closed.