Μετά τους Σκοπιανούς ήρθαν και οι Αλβανοί: Ο Αχιλλέας είναι πρόγονός μας και οι Τρώες…«αρχαίοι Αλβανοί»-Αλβανική προπαγάνδα με προκλητικούς, ανιστόρητους και επικίνδυνους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
achillees

Για γέλια και για κλάματα είναι το ντοκιμαντέρ που εμπνεύστηκαν Αλβανοί… ιστορικοί και λοιποί επιστήμονες σε μια προσπάθεια να παραποιήσουν την ελληνική ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες.

Λένε μάλιστα ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν οι Τρώες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ υποστηρίζουν ότι τα Ομηρικά Έπη παραποιήθηκαν από την διεθνή κοινότητα με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 για να τα οικειοποιηθούν οι Έλληνες!

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ναι αμε. Και ο Αχιλλέας ειναι πρόγονος σας και ο Όμηρος και ο Δίας και ο Απολλων και η Αθηνα και οοοολοι. Βρε Ουςτ απο δω, γυφτοι. Σηκώθηκαν τα ποδια να χτυπήσουν το κεφαλι. Βόδια ε βόδια. Εχετε χαρη ομως που εχουμε προδοτες κυβερνήτες, αλλιως θα σας ελεγα εγω. Ήρθατε στην περιοχή πριν μερικές εκατοντάδες χρονια και θελετε να αποκτήσετε ιστορία χιλιαααδων χρονων. Ουςτ ρε καραγκιόζηδες. Ξεφτιλες, κομπλεξικοί.

  2. Ναι και ο Λεωνίδας ήταν ο γ@μιάς σας. Από τους Σπαρτιάτες κρατάει η σκούφια σας. Όταν σας γαμούσαν οι Έλληνες το “παίζατε” μικρή Ολλανδέζα, μήπως έχετε DNA και από Ολλανδία? Με εσάς και τους Σκοπιανούς ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

  3. Τελικά εμεις οι Ελληνες τι ειμαστε;;; Αλβανοί η Σκοπιανοί;;; Μηοως Αφρικανοί;;; Γιατι κι αυτο ψιθυρίζεται;;; Μηπως Ινδοευρωπαιοι;;; Μια φυλή δηλαδη που ποτε δεν υπήρξε, γιατι πουθενα δεν αναφέρεται Ινδοευρωπαϊκή φυλή. Τελικα τι ειμαστε;;; Προσπαθούν να μας πείσουν πως ειμαστε οτιδήποτε αλλο, εκτος απο Ελληνες.
    Μας κλεβουν την ιστορία μας κι εμεις κοιμομαςτε. Σε λιγο δεν θα υπάρχει Ελληνικό εθνος, αλλα ουτε και Ελληνικη ιστορία. Αυτος ειναι ο τελικός στόχος τους. Να εξαφανίσουν καθε τι Ελληνικό. Το Ελληνικό πνεύμα ειναι πολυ επικινδυνο για την παγκισμιοποιηση.

Comments are closed.