Μενίδι: Στους δρόμους και πάλι οι κάτοικοι της περιοχής (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
men4

Δεύτερη εβδομάδα κινητοποιήσεων για τους κατοίκους του Μενιδίου αντιδρώντας σε καθε μορφή εγκληματικότητας που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την περιοχή τους.

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν  ο θάνατος του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε επειδή τον βρήκε στο κεφάλι μια αδέσποτη σφαίρα 9χιλιοστων την ώρα που εκείνος και συμμαθητές του βρισκόντουσαν στο σχολείο για την καθιερωμένη σχολική γιορτη της αποφοίτησης.

Οι κάτοικοι του Μενιδίου από εκείνη την ημερα βρίσκονται στους δρόμους ζητώντας ασφάλεια και από τους εμπόρους ναρκωτικών και φυσικά τα όπλα τα οποία κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι ξεκίνησαν πορεια διαμαρτυριας από την πλατεία Καράβου με προορισμό την Αττική Οδό. Έκλεισαν την έξοδο 7 της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, συμβολικά, προκειμένου να πιέσουν τους ιθύνοντες για να λάβουν μέτρα προστασίας των κατοίκων

Χαρακτηριστικά ήταν τα συνθήματα που είχαν ακουστεί στην πορεία διαμαρτυρίας την Πέμπτη. Οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία προς τις γραμμές του τρένου στο σταθμό του ΟΣΕ Αχαρνών φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα «έξω η πρέζα από το Μενίδι», «έξω τα όπλα από το Μενίδι», «Μάριος-Δημήτριος 11 χρόνων αυτός είναι ο ήρωας του δήμου Αχαρνών».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: