ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ! Πυρηνικές Βόμβες από Κώστα Πλεύρη!

Κοινοποίηση:
konstantinos-plevris-o-gios-mou-sothike-apo-thavma

Απίστευτη ατάκα για τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης από τον κορυφαίο δικηγόρο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ντροπή του του Πλεύρη. Ντροπή του να μιλάει για Ελλαδα, για πατριδα, για οικογενεια, για θρηςκεια. Καλα τι πραγματα ειναι αυτα;;; Και τολμάει να ΜΙΛΗΣΕΙ για τον Μπουτάρη;;; Εναν ανθρωπο που μισεί την Ελλαδα και καθε τι Ελληνικό, την οικογενεια, την θρηςκεια. Αγαπάει ολους τους εχθρους της Ελλαδας και των Ελληνων. Αααα, ντροπή του του Πλεύρη. Δεν ειναι καθόλου προοδευτικός, καθόλου μοντέρνος.

  2. Θα τον ΚΛΑΣΩ και τότε να δει πυρηνική βόμβα ο κωλοτουμπας.

  3. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ

  4. ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΜΠΑΣΜΕΝΟς ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗς ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ καλα καλα ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ και το ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΛΑτσαρη στα πολιτικα ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΤΗΔΟΠΟΤΕ ΕΛΕΝΓΧΟΜΕΝΟ αναλογα με τα συμφεροντα του…..ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥΦΑ ΔΗΛΑΔΗ…………………………………………………………………………………………..

    1. σκασε αγραμματε μπολσεβικο. σοβαρεψου. δε πειθεις. δε μιλας για τη λουκρητια τον βελουχιωτη. για τον μεγιστο Πλευρη μιλας

  5. Μπίλη Νικ ή αλλιώς Μίχο ή αλλιώς Βίκυ χωρίς σάλιο ο μπάρμπα Πλεύρης σας πάει παπί λοκω και πλοκη

    1. Ότι και να λες αποτυχημένο σκουπίδι της πολιτικής είναι όποτε άλλαξε πλευρό και συνέχισε.

  6. Πρέπει να κυβερνήσει την Ελλάδα και έτσι θα πάμε μπροστά και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του .Τέτοιους Έλληνες θέλει η Ελλάδα.

  7. Κύριε Πλεύρη είσαι μονοδικος θέλουμε να σε βλέπουμε περισσότερο στην τηλ.

  8. Στεφανε κανονισε να τον καλεσεις σε εκπομπη

  9. Δώσε πόνο Πλεύρη. Τουλάχιστον και λάθος να είσαι, όλα τα χρόνια λες τα ίδια όχι σα κάτι δημοκράτες που για την καρέκλα πάνε όπου έχει θέση. Αυτό και μόνο σε κάνει διαφορετικό από την πολιτική πλέμπα. Άξιος.

  10. Το τι σνομπαρισμα του εκανα οταν ειμουν μικρος και εκανα ζαππινγκ και τον πετυχαινα δεν λεγεται……….τωρα ομως που αναζηταω την αληθεια καταλαβα ποσο λαθος ειχα μεγας δασκαλος και ιστορικος και παντα με στοιχεια οσο τον ακουω ολο και κατι νεο ανακαλυπτω δεν υπαρχει ανθρωπος να κανει διαλογο μαζι του και να βγει κερδισμενος γιατι η αληθεια ειναι μια οπως λεει και ο Στεφανος.Παμε γερα τα ψεματα τελειωσανε εχουν αποκαληφθει ολοι ξερουμε ποιος μαχεται την Ελλαδα τωρα πια ξερουμε οτι ολα οσα τραβαει η χωρα ειναι ακυρα και παρανομα το μονο που μενει ειναι να βρεθουν δικαστες εκτος στωων μετα τα υπολοιπα θα τα κανει η ΝΕΜΕΣΙΣ…………..

  11. Πλεύρη κυβέρνησε αυτόν τον τόπο μπας και σωθούμε!

  12. ”AΠΑΣΦΑΛΙΣΕ” παλι ο μεγιστος πλευρης κ βαλει κατα ρυπας!!!
    απλα τεραστιος!!

Comments are closed.