ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η εξοντωτική ποινή που είχε προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς σε συμμαθητές του για την Σημαία

Κοινοποίηση:
τσιπρας-1

Γιατί, ενώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά), η κυβέρνηση επιλέγει να νομοθετεί μόνο για το στενό κομματικό της ακροατήριο και μάλιστα, βαδίζοντας αντίθετα στα εθνικά συμφέροντα; Γιατί η κυβέρνηση μεθοδικά και στοχευμένα δαιμονοποιεί την αριστεία, πλήττει τη σημαία ως εθνικό σύμβολο και καταργεί τη διάταξη που επέτασσε την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στα δημοτικά; Επειδή εξυπηρετεί σχέδια που έχουν απεργασθεί σκοτεινοί νόες κάπου μακρυά από την Ελλάδα; Αυτό είναι ένα μάλλον συνωμοσιολογικό σενάριο και χωρίς αποδείξεις καλόν είναι να μην το θεωρούμε πιστεύουμε. Επειδή, ίσως, το επιβάλλουν οι δανειστές; Με βεβαιότητα γνωρίζουμε, ότι οι εταίροι μας δεν έχουν απαιτήσει αυτού του είδους τις «μεταρρυθμίσεις» από την κλίκα του Μαξίμου. Τότε, γιατί το Υπουργείο Παιδείας σκοτώνει την προσπάθεια της διαμόρφωσης εθνικής συνείδησης, ήδη από την πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης; Μα, διότι οι κυβερνώντες μαστίζονται από απωθημένα, τα οποία τώρα που έχουν την εξουσία θέλουν να τα ικανοποιήσουν. Η παρακάτω εξιστόρηση αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές και τα πρόσωπα που αναφέρονται και τιμωρήθηκαν είναι υπαρκτά και προοδεύουν στη ζωή τους, σε πείσμα των καιρών και της ισοπέδωσης. «Μαθητικό έτος 1991-1992. Ήμουν στη Δευτέρα Λυκείου. Μια ημέρα, μια καθηγήτριά μας φιλόλογος – αριστερών καταβολών – κατέβασε από τη θέση της την εικόνα του Χριστού που υπήρχεστην αίθουσά μας. Εγώ μαζί με 2-3 συμμαθητές μου συνεννοηθήκαμε και τοποθετήσαμε στον τοίχο, στη θέση της αποκαθηλωθείσας εικόνας, δύο σημαίες. Την ελληνική και του Βυζαντίου με (κίτρινη με τον δικέφαλο αετό). Η καθηγήτριά μας, η οποία είχε προβεί στο κατέβασμα της εικόνας, όταν το διαπίστωσε εξεμάνη! Άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει ποιός έκανε αυτό το πράγμα. Εμείς σηκώσαμε τα χέρια μας. Μας είπε να σηκωθούμε από τα θρανία μας και μας οδήγησε στη Διευθύντρια. Συγχρόνως, κάλεσε και τον πρόεδρο του 15μελούς και μαθητή της τρίτης Λυκείου. Ο τελευταίος ήρθε στο γραφείο της Διευθύντριας και εισηγήθηκε την διήμερη αποβολή μας, λόγω φασίζουσας συμπεριφοράς!!! Η Διευθύντρια και η καθηγήτρια συντάχθηκαν με την πρότασή του και εμείς βρεθήκαμε επί διήμερον εκτός σχολείου, επειδή «είχαμε το θράσος» να βάλουμε μέσα στην τάξη τα σύμβολα του Έθνους μας. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο ΕΠΛ Αθηνών. Ο πρόεδροςτου 15μελούς λεγόταν Αλέξης Τσίπρας…». Ο καθένας στην ιστορία αυτή μπορεί να αναγνωρίζει τον εαυτό του, είτε με τη μία πλευρά, είτε με την άλλη. Το βέβαιον είναι, ότι τα παιδιά που τώρα είναι στο δημοτικό δεν θα αναγνωρίζουν στο μέλλον ούτε ψήγματα εθνικής συνείδησης, εάν συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αυτού του είδους η αποδόμηση. infognomonpolitics.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΟΙ ΗΤΙΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΜΦΙΛΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ , ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ . ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ . ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

  2. Πoυτάνας γιοι αριστεροί.

  3. -Εσυ τι κανεις αγορακι μου? Παιζεις την πενταδαχτυλη?
    -Ναι παιζω το πουλι μου

    Ναι ε? Για βγαλτο να το δουμε, βγαλτο ρε μαλακα!!!

  4. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ Κ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΑΝΕΛ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΗΛ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Κ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ ΑΥΤΟi ΙΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΟΧΙ ΘΕΟ ΕΔΩ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ https://youtu.be/CypLSt47W7k

  5. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ Κ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΑΝΕΛ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΗΛ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Κ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ ΑΥΤΟi ΙΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΟΧΙ ΘΕΟ ΕΔΩ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ https://youtu.be/CypLSt47W7k

  6. Επιχείρηση “αθώωσης” των κομμουνιστικών καθεστώτων από επίσημα χείλη – Νέα απίστευτη δήλωση
    Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 10:54
    Επιχείρηση “αθώωσης” των κομμουνιστικών καθεστώτων από επίσημα χείλη – Νέα απίστευτη δήλωση
    Απανωτές είναι οι δηλώσεις…αθώωσης των κομμουνιστικών καθεστώτων του παρελθόντος και του σήμερα.

    Μετά τον Κοντονή και τον Πολάκη, “χτύπησε” η Μαρία Γιαννακάκη. Η Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε ως…νεοναζί τους Εσθονούς, που τολμούν (!!) να φιλοξενήσουν ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο που θα ερευνήσει τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων.

    Παραθέτοντας το παρακάτω ποστ που βρήκε στο Twitter,

    «υπάρχει ένας όρος για όσους λένε ότι “και οι δύο πλευρές είναι κακές” όταν η μια πλευρά είναι οι ναζί. Αποκαλούνται φιλοναζί»
    η ΓΓ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχολίασε ότι “Γράφτηκε για τον Τραμπ και το #Charlottesville, αλλά ταιριάζει απόλυτα και στους Εσθονούς και στο Συνέδριό τους”.

    Ουσιαστικά η ίδια όχι μόνο συντάσσεται με τη γραμμή Κοντονή και Πολάκη για αποχή της Ελλάδας από το πανευρωπαϊκό συνέδριο, αλλά το προχωρά ακόμη περισσότερο, κατονομάζοντας ως “νεοναζιστές” όσους φιλοξενούν το εν λόγω συνέδριο!

    Θυμίζουμε πως χθες ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, τάχθηκε υπέρ της αποχής της Ελλάδας από το συνέδριο της Ε.Ε., τονίζοντας πως κομμουνιστές και νεοναζί δεν γίνεται να εξισωθούν.

    Δείτε εδώ (Θα μας τρελάνουν: Ποιος Έλληνας Υπουργός απενοχοποιεί τα εγκλήματα του κομμουνισμού;)

    Αναμένουμε κι άλλα στελέχη της κυβέρνησης να πάρουν θέση, με την αντιπολίτευση και δη την δεξιά να τηρεί επιδεικτικά “σιγή ιχθύος”.

  7. Πρόβλεψη-σοκ για Τραμπ: Θα παραιτηθεί μέχρι το τέλος του 2017;
    Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 08:38
    Πρόβλεψη-σοκ για Τραμπ: Θα παραιτηθεί μέχρι το τέλος του 2017;
    Τι αναφέρει ο βιογράφος του

    Ο συγγραφέας των απομνημονευμάτων του Ντόναλντ Τραμπ, που εκδόθηκαν το 1987 με τίτλο «The Art of the Deal» (Η τέχνη της συμφωνίας), πιστεύει πως ο δισεκατομμυριούχος θα παραιτηθεί από την προεδρία των ΗΠΑ πριν από το τέλος της θητείας του το 2021, ακόμη και πριν από το τέλος της φετινής χρονιάς.

    Ο συγγραφέας Τόνι Σουάρτζ έγραψε στο Twitter πως ο «Τραμπ θα παραιτηθεί» προτού οι ερευνητές της ρωσικής υπόθεσης «δεν του αφήσουν καμιά εναλλακτική επιλογή».

    «Η περικύκλωση προχωρεί με απίστευτη ταχύτητα», συνέχισε ο Σουάρτζ, το έργο του οποίου συνέβαλε πολύ στη σφυρηλάτηση της φήμης του οξυδερκούς επιχειρηματία που έχει ο νυν πρόεδρος. «Ο Τραμπ θα παραιτηθεί και θα δηλώσει πως νίκησε πριν ο Μιούλερ και το Κογκρέσο δεν του αφήσουν καμιά εναλλακτική επιλογή».

    Ο Σουάρτζ αναφέρεται στην ομοσπονδιακή έρευνα που διεξάγεται από τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ και στις έρευνες που διεξάγονται από δύο κοινοβουλευτικές επιτροπές του αμερικανικού Κογκρέσου για την ανάμιξη της Ρωσίας στην εκλογική διαδικασία το 2016, σχετικά με υποψίες για συνέργεια στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ανάμεσα σε συνεργάτες του Τραμπ και ρώσους υπευθύνους καθώς και με υποψίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης εκ μέρους του ρεπουμπλικανού προέδρου.

    Σε μια δεύτερη καταχώρισή του στο Twitter, ο Σουάρτζ ανέφερε πως «η προεδρία Τραμπ έχει στην πραγματικότητα τελειώσει», προσθέτοντας πως θα εκπλαγεί «αν επιβιώσει (σ.σ.: στην προεδρία) μέχρι το τέλος της χρονιάς».

    Στη διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου, το οποίο είχε εμπορική επιτυχία μόλις κυκλοφόρησε, ο Σουάρτζ πέρασε 18 μήνες με τον μεγιστάνα των ακινήτων. Το βιβλίο παρέμεινε 48 εβδομάδες στην κορυφή του καταλόγου των μπεστ-σέλερ που δημοσιεύουν οι New York Times και πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

    Ο συγγραφέας είχε κάνει γνωστή την αποστροφή του για τον δισεκατομμυριούχο πέρυσι στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, λέγοντας πως με το βιβλίο του έβαλε «κραγιόν σ’ ένα γουρούνι».

    «Αισθάνομαι βαθιές τύψεις επειδή συνέβαλα στο να παρουσιαστέι ο Τραμπ μ’ έναν τρόπο που τράβηξε περισσότερο την προσοχή σ’ αυτόν και τον εμφάνισε πολύ πιο ενδιαφέροντα απ’ ό,τι είναι», είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2016.

  8. Θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού – Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία
    Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 15:49
    Θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού – Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία
    Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο – Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

    Μισούν ο,τιδήποτε χριστιανικό, ενώ αντιθέτως προωθούν τη “μόδα” της νέας εποχής, αυτής της έκλυσης των ηθών και της αισχρότητας, σε μικρούς και μεγάλους. Στην Ισπανία για παράδειγμα η Εισαγγελία της Καταλονίας ξεκίνησε διαδικασία επιβολής ποινικών κυρώσεων κατά του πατέρα Custodio Ballester, ο οποίος ενόψει του «Gay Pride» στη χώρα είπε το αυτονόητο, ότι η ομοφυλοφιλία «είναι μια σοβαρή αμαρτία, επειδή είναι ενάντια στην φύση του ανθρώπου και δημόσια ντροπή”, προσθέτοντας “Έχω ήδη πάρα πολλές αμαρτίες ώστε να προσθέσω και αυτή, του να μην λέω την αλήθεια”.

    Αμέσως άρχισαν οι επικρίσεις εις βάρος του, ενώ η δήμαρχος της L’Hospitalet de Llobregat της Βαρκελώνης, Núria Marin, του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας (ΕΠΑ), στο Twitter πως ο ιερέας “προάγει το μίσος” και “είναι απαράδεκτος”. Μάλιστα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η κυβέρνηση της Καταλονίας ζητά ο π. Ballester να κατηγορηθεί για «εγκλήματα μίσους» και να εξετάσει τις πιθανότητες να οδηγηθεί στη φυλακή!

    Ο καθολικός ιερέας δήλωσε: “Αν μπορούν να αποκαλέσουν εγκληματία έναν ιερέα, όχι για λόγους νομικής ή ηθικής φύσεως, επειδή αποκάλεσε μια ορισμένη συμπεριφορά ως αμαρτία, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια σταλινική δίωξη εναντίον της Εκκλησίας και μια προσπάθεια φίμωσής της” και πρόσθεσε “Θα συνεχίσω. Επειδή αυτή είναι μια αποφασιστική μάχη, για το κατά πόσο η εκκλησία μπορεί να κηρύξει το Ευαγγέλιο ή όχι. Αν είναι να πάω στο δικαστήριο, θα βάλω το ράσο μου και θα πάω να δικαστώ”.

    Μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει πως η ελίτ της χώρας είναι διεφθαρμένη και προωθεί την ομοφυλοφιλία.

    Παράλληλα στη Σουηδία ένα νηπιαγωγείο, μετά από κυβερνητική επιθεώρηση κρίθηκε ότι διδάσκει πολύ χριστιανικά πράγματα και του απαγορεύτηκε η ανάγνωση της Βίβλου και η προσευχή πριν από κάθε γεύμα, καθώς σύμφωνα με τον σουηδικό νόμο περί Εκπαίδευσης απαγορεύεται ο ομολογιακός χαρακτήρας κατά τη σχολική εκπαίδευση.

    Η Britt Marie Mårtensson, διευθύντρια του νηπιαγωγείου δήλωσε: “Γνωρίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε πλέον κάποιο χρόνο προσευχής, γιατί θα θεωρείτο “ομολογιακή δραστηριότητα”, και έτσι προσθέσαμε μια μικρή προσευχή κατά τη διάρκεια των γευμάτων”. Αντί για προσευχή πλέον τα παιδιά «ευχαριστούν τον ήλιο, τη βροχή και το φαγητό», ανέφερε ο SVT.

    Στο μεταξύ σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας, όλοι οι ιερείς της Εκκλησίας της Σουηδίας πρέπει να τελούν «γάμους» ομοφυλόφιλων αλλιώς να απολύονται.

    Τέλος, στον Καναδά υπάρχει νόμος που επιβάλλει σε χριστιανικά σχολεία να διδάσκουν μαθήματα LGBT και μαθήματα υπέρ της άμβλωσης. https://youtu.be/mftwskTJ0ts

  9. ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ (ΠΕΡΙ ΕΝΩΣΕΩΣ)

    Στο όνομα της Αγίας Τριάδος,

    Ελληνικέ λαέ, πονεμένε, κυνηγημένε, ταλαιπωρημένε, απόγονε μαρτύρων και ηρώων, που οι εχθροί σου προσπαθούν να σε ρίξουν στα βάραθρα του Άδη, που κατοικεί ο άρχοντάς τους, για να σε καταστρέψουν τελείως και να σε αφανίσουν σαν πνευματική αλλά και σαν υλική υπόσταση, άκου τη φωνή της συνείδησής σου και όρθωσε ανάστημα υπέρ πίστης και πατρίδος.
    Πολλά αυτά που μας χωρίζουν, μα ακόμα περισσότερα όσα μας ενώνουν. Οι εχθροί των Ελλήνων προσπαθούν να μας χωρίσουν είτε με κόμματα, είτε μέσα στην εκκλησία, είτε με διαφόρους άλλους τρόπους. Μας υποβίβασαν από την υψηλής αξίας πνευματικότητα που κατέχει το ελληνικό γένος και προσπαθούν να μας υποβιβάσουν στο καθεστώς της υποδούλωσης, εξαρτωμένους και μόνο από το χρήμα. Προσπαθούν να μας βγάλουν την πίστη στον Χριστό από τις ψυχές μας και την ιστορία μας, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι με την τακτική τους αυτή θα χαθεί και το «αγαπάτε αλλήλους». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν βλέπουμε τον εγωισμό μας, τον φθόνο που μας καλλιεργούν και τον διαχωρισμό μας.

    Για να νικήσουμε τους καταχθόνιους εχθρούς μας χρειάζεται να νικήσουμε πρώτα τον φθόνο μας και να τον μετατρέψουμε σε αγάπη και να ενωθούμε αδερφικά εν Χριστώ και εν Αγίω Πνεύματι. Κάποιοι όμως μας εμποδίζουν και παίζουν τον ρόλο του εχθρού μας ντυμένοι λύκοι με ένδυμα προβάτου. Αυτοί κατασπαράζουν και χωρίζουν τον ελληνικό λαό, αδιαφορώντας για τις 8000+ αυτοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα και εμποδίζουν τους Έλληνες να στραφούν ο ένας προς τον άλλον με αγάπη και να στραφούν προς τον Χριστό. Αυτοί είναι οι σημερινοί ποιμένες, που οι μεν του νέου ημερολογίου καταπατούν την Ορθόδοξη ομολογία και ανήκουν στην παναίρεση του οικουμενισμού και στο παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών, και οι του πατρίου χωρισμένοι χωρίς βασικό θέμα πίστεως αναιρούν την Αγάπη του Χριστού. Αυτοί πρέπει να μετανοήσουν και να διορθωθούν , γιατί είναι οι άμεσα υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει στον ελληνικό λαό.

    Εσύ θά θελες Έλληνα να συνεχίσεις να είσαι χωρισμένος από τον αδερφό σου και να στρέφεσαι εναντίον του; Πιστεύουμε πως όχι. Θες να δώσεις λύση στα σύγχρονα προβλήματα της πατρίδας και του οίκου σου; Θες να σταματήσεις τον αδερφό σου Έλληνα να αυτοκτονεί; Λύση υπάρχει. Πρέπει να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες με αρχηγό τον Χριστό, με την εντολή του «Αγαπάτε Αλλήλους ως Εαυτόν» και έτσι θα αλληλοβοηθηθούμε σε όλα τα επίπεδα, είτε υλικά είτε πνευματικά, είτε στις καταστάσεις απελπισίας και απογνώσεως, που μας έχουν δημιουργήσει οι εχθροί μας.

    Η ένωση όμως θα γίνει από μας τον λαό και όχι από τους αρχιερείς μας. Φωνή λαού, οργή Θεού. Πρέπει να απαιτήσουμε όλοι μαζί την ένωση των κομματιών της εκκλησίας με βάση των νόμων της Ορθοδοξίας και την αγάπη του Χριστού. Έλληνα, ξέχασες τα χρυσά χρόνια του Βυζαντίου; Γιατί δεν σε αφήνουν να τα δεις; Γιατί σου κόβουν αυτό το όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Γνωρίζεις ότι τότε δεν υπήρχε φτωχός στο Βυζάντιο; Γνωρίζεις ότι το Βυζάντιο ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στην Ευρώπη; Μήπως ξέχασες τις Βασιλειάδες (τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που ίδρυσε ο μέγας Βασίλειος); Γιατί έσβησες από την μνήμη σου και την ψυχή σου το μεγαλείο και την δόξα του βυζαντίου, και την αντικατέστησες με τα ψεύδη και τις πνευματικές σαβούρες που σου προσέφεραν ύπουλα οι εχθροί σου, παρουσιαζόμενοι σαν φίλοι, είτε από κομματικούς μηχανισμούς είτε και μέσα στην εκκλησία ακόμη;

    Αναρωτιέσαι αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει; Ελληνικέ λαέ, πάντα δυνατά παρά τω πιστεύοντι. Η πίστη μας και η αδερφοσύνη μας θα νικήσει τους εχθρούς μας. Κι όταν ενωθούμε πραγματικά με αγάπη και ταπείνωση, και φανερά στην καθημερινή προσευχή μας (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς), τότε θα δοθεί η λύση, που ποθεί όλος ο λαός.

    Ευχόμαστε να μετανοήσουμε και να προχωρήσουμε με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του πραγματικού Έλληνα, την Ανδρεία και να τσακίσουμε τα νέφη της παραπλάνησης και της εξαπάτησης που προσπαθούν να γονατίσουν τον Ελληνικό Λαό.
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 9:12 π.μ.

  10. γιατι γνωριζουν τα δικαιωματα τους και τις υποχρεωσεις τους;
    εχουν στρωσει ποτε τον κωλο τους για να διαβασουν το συνταγμα και τους νομους της ελλαδος;
    κανενας! για αυτο αλωνιζουν τοσα χρονια σαν τους ιεχωβαδες τα αριστερα κοπροσκυλλα!

  11. Οβριος, δεν ειναι; Τι αλλο, περιμενατε, να κανει;

  12. Οι γονείς των αποβληθέντων μαθητών, τί έκαναν ;;; Τουμπεκί ψιλοκομμένο, για να μην θεωρηθούν αναχρονιστικοί, οπισθοδρομικοί φασίστες ;;;;
    Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων δεν υπήρχε να πάρει θέση και να βάλει στη θέση τους τις πολιτικοποιημένες κουράδες (αριστερούς “εκπαιδευτικούς”) που ανέκαθεν επιχειρούσαν τον αφελληνισμό των Ελληνοπαίδων ;;;
    Δυστυχώς, οι εκάστοτε τυχοδιώκτες/ καιροσκόποι πολιτικάντηδες (όλων των μεταπολιτευτικών εποχών), ανέθεσαν την διαπαιδαγώγηση των νέων γενεών, σε αριστερούς, άθεους, απάτριδες μπολσεβίκους … με τους γονείς αδιάφορους, να κοιμούνται τον ύπνον του δικαίου …
    Οι ηττημένοι με τα όπλα κομμουνιστολησταντάρτες, επιχειρούν να νικήσουν με την προπαγάνδα και τα σταλινικά παραμύθια τους …
    Διόλου τυχαίο το σημερινό κατάντημα της Ιερής Πατρίδος μας …
    “Εύγε” μας ΄Ελληνες, που επιτρέψαμε σε κατακάθια να γαλουχήσουν τα παιδιά μας, με αντεθνικές αξίες … “Εύγε” μας , που αδρανήσαμε και αδιαφορήσαμε για τον εκφυλισμό των Ιερών & Οσίων μας …

  13. Δεν θα ξεπερασουν ποτε το γραμμο και το βιτσι.τοσο κομπλεξικοι

  14. Μάλιστα !!! Με κυβέρνηση της Ν.Δ. και Υπουργό Παιδείας τον Γ. Σουφλιά, ο αλητάμπουρας του 15μελούς, πρότεινε ποινές σε μαθητές και κατηύθυνε διευθυντές και καθηγητές, σύμφωνα με τις ανθελληνικές ιδεοληψίες του … Και δεν ευρέθη ΕΝΑΣ, ούτε γονέας ούτε εκπαιδευτικός, να σπάσει τα μούτρα του κ@λόπαιδου και να ζητήσει την ποινική & πειθαρχική δίωξη των “αριστερών καταβολών” εκπαιδευτικών, για την απαξίωση των Εθνικών & Θρησκευτικών Συμβόλων μας …

Comments are closed.