Μας πήρε για να εκφοβίσει, έφαγε τα “μπινελίκια” του και έκλεισε το τηλέφωνο τρέχοντας σαν τον ασβό. Ο κ. αντιπρόεδρος, έχασε την ψυχραιμία του. Μαζέψτε τον κ.Μητσοτάκη…

Κοινοποίηση:
adonis-evgenia-1

Ώρα 10, βράδυ Παρασκευής, γραφεία εφημερίδας “Μακελειό”/

Την ώρα που μαζεύουμε τις ειδήσεις για να κλείσουμε το φύλλο και να φτιάξουμε την πρώτη σελίδα, μαζί με την συντακτική ομάδα της εφημερίδος.

Χτυπάει το κινητό τηλέφωνο. Είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, που δεν μας έχει συνηθίσει σε βραδυνά τηλεφωνήματα και αυτός και άλλοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι, με τους οποίους ουδέποτε είχαμε πάρε δώσε.

“Δεν μου λες”, μας απευθύνει το λόγο ο αφέντης και προϊστάμενος της κυρίας Κατραβά, πρώην ή νυν γραμματέως του, δεν γνωρίζουμε

( σε αυτήν που σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έκαναν έρευνα στο σπίτι της για τα μαύρα σακούλια της Νοβάρτις). “Δεν μου λές, γιατί βγήκες στο Μυλωνάκη και έλεγες για μένα και την γραμματέα μου και ότι θα με φάνε από τη ΝΔ;”, μας λέει ο κ.αντιπρόεδρος με ύφος παιδονόμου, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε τίποτα λιγούρια δημοσιογραφάκια του χαρτζιλικιού που κατά καιρούς έχουν υπηρετήσει στους διαδρόμους του υπουργείου Υγείας έναντι ψιλών αντιτίμων.

Όταν έγινε εριστικός, χυδαίος και “φιλελές” και πήγε να μας το παίξει νταής, έφαγε τα μπινελίκια του και έκλεισε άρον-άρον το τηλέφωνο. Nομίζουν ότι μπροστά στην αυτόκλητη σφραγίδα “δεξιός” θα κλείσουμε τα μάτια στις αποκαλύψεις χρηματιμσού του πολιτικού κόσμου, επειδή είμαστε δεξιοί αλλά όχι σαν αυτόν. Δεξιοί σημαίνει κάτι άλλο, που ο κύριος αυτός, δεν το γνωρίζει γιατί δεν το χει σπουδάσει στο πεζοδρόμιο και έχει μάθει να τρώει από τα έτοιμα.

Για την εφημερίδα και το site, υπάρχουν λωποδύτες και καταχραστές δημοσίου χρήματος. Δεν υπάρχουν μπλε, κόκκινοι, πράσινοι και ροζ λωποδύτες. Όλοι είναι ίδιοι. Και οι μπολσεβίκοι που τους έχουμε ξεσκίσει αλλά και οι καπιτάλες που τους βγάζουν στη φόρα δημόσια έγγραφα.

Με αυτό τον τύπο, δεν θέλαμε ΠΟΤΕ πάρε δώσε. Δε θέλουμε και τώρα. Δεν είναι του γούστου μας και του δικού μας κώδικα ηθικών αξιών. Νομίζει ότι οι τηλεοπτικοί τσαμπουκάδες στους Παπαδάκηδες και τους Αυτιάδες, έχουν πέραση στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Αφήστε που μας θυμίζει “καθυστερημένο” τύπο των πεζοδρομίων και κάθε φορά που τον ακούμε, γελάμε και γυρίζουμε κανάλι.

Κύριε Μητσοτάκη: Έχει ξεφύγει ο αντιπρόεδρος σου και σε εκθέτει. Μάζεψε τον, γιατι θα αναγκαστούμε δημοσιογραφικά να τον μαζέψουμε εμείς.

Υ.Γ: Για το τηλεφώνημα, υπάρχουν και αποδείξεις, για τους πιο δύσπιστους.

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Δεν εισαι δεξιος μωρη σαλουφα. Ακροδεξιος εισαι. Απλα οπως ολοι οι ακροδεξιοι δεν εχεις τα κακαλα να το πεις επειδη ντρεπεσαι για τις ιδιες τις ιδεες σου.

  2. Θα ζησω ελευθερο πουλι και οχι μπουμπουκος στο κλουβι για ενα κουλη μοναχα θα κελαηδαω, θα κλεψω 20 φωλιες και αμα γουσταρω παπαριες, απο καναλι σε καναλι θα πεταω.

  3. ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΣΟΥ..ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΕ..ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΥΣΤΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ..

  4. πουλα πατριωτισμο στα βιβλια του,ονομαζει το γιο του περσεα,αλλα ψηφιζει ΤΖΑΜΙ,ειναι κλεφτης και καλπικος,αν ζουσε στην αρχαια ελλαδα που τοσο επαινει η ποινη θα ηταν θανατος στην καλυτερη εξορια

  5. Ειναι αθωος και ειναι οφθαλμοφανες οτι δεν εχει αρπάξει τιποτα.Εσεις στο μακελειο δεν το βλέπετε?Και κατι ακόμα:Με πιο αναστημα στεφανε θα κρινεις τον αδωνη?Εισαι μια τριχα απο τα αρχιδια του.Aντε κλεισου στο καβούκι σου

    1. Εαύ ποιός είσαι που κρίνεις τον Στέφανο και καλύπτεις τον μεγαλύτερο αλήτη και προδότη που ακούει στο όνομα Γεωργιάδης. Σάλτα χάσου από δω ξεφτιλισμένε υπερασπιστή των λαμογιών !

  6. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΧΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ……………….ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΣ ΑΔΕΞΙΟΣ ΝΑΙ

  7. -Μανα παω στον εισαγγελεα..
    -Αδωνη νανογυλεκο να βαλεις….
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΛΙΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

  8. στεφανε ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΩΡΑ το τηλεφωνημα που σου εκανε ο μπουλης για να την κανουν ολοι οι ντομπροι νεοδημοκρατες
    το κομμα ο κουλης και οι αυλικοι του το κανανε ΕΠΕΝ

  9. ΣΑΛΜΑΣ: Ο ΑΔΩΝΗΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣ 16/05/2014.

  10. Ο κωστόπουλος εχει αγοράσει τα πτυχία του. Εχει διασυνδέσεις στην Ελβετία με τη σχολη ΜΒΕ Αδωνη Φραγκάκη που πουλάει πτυχια!!!! Και μας μιλάει για αξιοκρατία η κουφάλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Νομίζει ο λούμπεν βαψομαλλιάς ότι θα την βγάλει καθαρή με τον εξαγοράζει (με διαφημιστικό χρόνο) τη σιωπή δημοσιογράφων και να τον καλούν συνέχεια σε εκπομπές;

    “Ο Άδωνις κάθε μήνα μου δίνει 17.000 ευρώ για να αγοράσει χρόνο στο Kontra και να κάνει πολιτικό κήρυγμα και τηλεπωλήσεις των βιβιλίων του. Το έκανε και όταν υπουργός. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα. Αλλά είναι συνεπέστατος, σαν τράπεζα πληρώνει…”, Γιώργος Κουρής, 2016

    12 μήνες x 17,000 = 204,000 ευρώ!!! Έσκασε 204,000 ευρώ σε ένα χρόνο ο Άδωνις ΜΟΝΟ στο KONTRA!
    Αν βάλεις και στα άλλα κανάλια, απλά κρίνετε μόνοι σας

  12. Αδωνις
    Μανωλιδης τενεκες εκ του προχειρου εχει τη μορφη του χοιρου!

  13. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ((ΗΜΑΡΤΟΝ!!!)) ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ,ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.

  14. Στεφανε ξεσκισε τον τον πουστη . Ψαξτον και για τη νοβατρις αλλα και για οπου αλλου εχει κανει λαμογια ειναι μεγαλη κουφαλα ξεσκεπασε τον γιατι καπηλευεται και εμπαιζει ασχημα τον πατριωτικο χωρο .

  15. Bάλτε να ακούσουμε το τηλεφώνημα του Αδώνιδος…

  16. και μένα με πήρε τηλ και του είπα τα ίδια. Μπράβο Στεφανε έτσι να τα λες.

  17. Στεφανε βρες κ βαλε της εξης δηλωσεις του : oσο ηταν στο Λαος , <> , και τι δηλωση του ως αντιπροεδρος τη ΝΔ <> αποδεχομενος μαυρο χρημα στο κομμα , παρανομη χορηγια μιας και νομμιμη ειναι για ποσα ως 20.000 , παρανομο ποθεν αισχες , και ξεπλυμα

  18. Αφησε το μικροφωνο και πιασε το πουλοφωνο …Αντε να χαθεις γελοιε βιβλιοπωλη !!!

    ΥΓ
    Με τιποτα δεν θα ηθελα να προσβαλω ουτε το επαγγελμα ουτε το επιθετο γελοιος που χαρακτηριζω τον θλιβερο τηλεμαιντανο

  19. Στεφανε προχωρα ειμαστε μαζι σου σκιστους ολους..κοκκινους μπλε ροζ πρασινους κτλ..σε παρδεχομαι κ περνω την φυλλαδα σου γιατι το αξιζεις..μην αλλαξεις ομως.θα το πληρωσεις αν σε βαλουν στο κυκλωμα τους θα φανει…

  20. Του είπες σίγουρα να πας να γ@μηθει,και θα μου κλ@σεις τον γκιώνη!!!!!

  21. Βαλε να ακουσουμε Στεφανε μη μας αφηνεις χωρις ηχο φιλε

    1. Kαλα λέει ρε Στέφ.. βάλε ήχο να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι..

Comments are closed.