Μαρίκα Μητσοτάκη σε Κώστα Μπακογιάννη: Κομμουνιστή, βγες έξω από το σπίτι (Ηχητικό)

Κοινοποίηση:
22657423_365116457250032_69165631_n

Με επιβλητικότητα και αυστηρότητα φερόταν στην οικογένειά της η Μαρίκα Μητσοτάκη,

όπως έγινε γνωστό μετά από 5 χρόνια που «έχει φύγει». Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα ο εγγονός της και Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν λευκώ», ο Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε ένα σκηνικό που είχε διαδραματιστεί στη δεκαετία του ’90, σε ένα οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά.

«True story, δεκαετία ’90 εγώ είμαι 18 χρονών, μία Κυριακή όπου στο σπίτι γίνεται πολιτική συζήτηση. Κάποια στιγμή λέω εγώ κάτι δικά μου, σηκώνεται έξαλλη η γιαγιά μου, η οποία ήτανε γκράντε, μεγαλοπρεπής σε ότι έκανε και σε ότι έλεγε, και μου φωνάζει: «Κομμουνιστή, βγες έξω από το σπίτι». Παγώνω εγώ και πάλι καλά επενέβη ο παππούς μου, (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης), και της λέει «Μαρίκα, ασ’ το το παιδί να τελειώσει το φαγητό και μετά τον διώχνεις»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΙΝΤΕ ΜΑΡΗ ΠΟΥ ΘΥΜΩΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ! ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΤΗΣΕ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΥΛΙΑΚΑ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟ ΛΟΥΛΗ!

  2. Μια εβραικη οικογενεια που καταφερε να γινει το μεγαλυτερο τσιμπουρι του Ελληνικου κρατους.
    Θανατικο να πεσει στα κεφαλια τους που μας πασσαρουν τους σιχαμενους γονους τους για να συνεχιστει η αφαιμαξη

  3. ……Είχε η Μαρίκα που τον έδιωχνε ενώ εμείς τον έχουμε στον σβέρκο μας και τον ανεχόμαστε.Ποιόν; Έναν ακα μάτη λες και είναι ο μόνος που έχασε τον πατέρα του κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Comments are closed.