ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ! H Lidl ζητεί «συγγνώμην» για την αφαίρεση των σταυρών εκκλησιών της Σαντορίνης

Κοινοποίηση:
lidl

Οι σταυροί εκκλησιών της Σαντορίνης αφαιρέθηκαν με μοντάζ από τις συσκευασίες ελληνικών πρϊόντων της αλυσίδας Lidl. Η εταιρεία προσπάθησε αρχικά να δικαιολογηθεί και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.

To γεγονός πάντως προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το πρωτοφανές αυτό γεγονός.

Σύμφωνα με την Welt, κριτική έγινε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο διότι η γερμανική αλυσίδα δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες. Μεταξύ άλλων αντέδρασε και ο καρδινάλιος Ντόινικ Ντούλα της Πράγας. Σε επιστολή του χαρακτήρισε την ενέργεια «χωρίς προηγούμενο» και εξέφρασε τη «συμπάθειά του προς την Ελλάδα», όπως αναφέρει στην επιστολή του προς την ελληνική πρεσβεία στην Πράγα, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

«Είναι μέρος της εμπορικής πολιτικής μας να είμαστε ουδέτεροι από θρησκευτικής και πολιτικής απόψεως», δικαιολογήθηκε αρχικά η διεθνής αλυσίδα σουπερμάρκετ, έπειτα από τις πρώτες κριτικές στο Βέλγιο.

Εν τω μεταξύ, μετά την αυξανόμενη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Lidl ζήτησε συγγνώμη: «Σαφώς και πρόκειται για ένα λάθος. Λυπούμαστε γι αυτό. Αντιλαμβανόμαστε όμως τον θυμό σας και ζητούμε συγγνώμη» αναφέρει η ανάρτηση της εταιρείας στο facebook της Αυστρίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, 5000 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟ LIDL ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ. 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! ΞΥΠΝΑΤΕ! ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΓΙΓΑΣ ΜΕ 2,50 ΕΥΡΩ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΛΙΝΤΙΛΙΚΟ Κ ΤΟ ΓΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ. ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ.

  2. ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

  3. Εδώ το επίσημο ελληνικό κράτος έχει αφαιρέσει τους σταυρούς από σχετική φωτογραφία στα ελληνικά διαβατήρια. Και αυτό έγινε πριν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

  4. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΓΑΖΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ(1) ΣΕΝΤΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ , ΟΥΣΤ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ , ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 100 Ευρώ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

      1. ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΡΕ ΤΡΧΑ , ΑΣΤΙΧΙΩΤΕ

  5. Τι συγνωμη και παπαρες ! Πριν λιγους μηνες ειχαν αφαιρεσει το σταυρο απο την ελληνικη σημαια σε διαφημιστικο φυλλαδιο με ελληνικα προϊοντα. Ξεχαστηκε το πραγμα …και αυτοι συνεχιζουν … Βρισκουν και τα κανουν.

  6. ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ . ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΚΛΑΝΕΣ , ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ . ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΩΝΗΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ

  7. Σωστό ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ είναι να τα κλείσουμε όλα τα λιντλ και να γινουν λιτλ

    1. Lol.. Αυτοί είναι μεγάλοι ξεφτίλες και ανθέλληνες/αντιχριστιανοί/φιλοτουρκοι/φιλομουσουλμανοι τελικά. Αυτή η φώτο πρέπει να διαδοθεί στο διαδίκτυο για να ξεβρακωθούν τα γερμανικά γουρούνια.

Comments are closed.