“Μάστα και φύγε μου είπε ο Καμμένος”. Τα ‘χει παίξει τελείως το άτομο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zoyr

Ο κ. Ζουράρις αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε μόνος του από το αξίωμα του Υφυπουργού Παιδείας, μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Πάνο Καμμένο, στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσαν τα προσβλητικά σχόλια κατά του Ολυμπιακού και του Άρη σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Ζουράρις ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από βουλευτής, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμη στους ΑΝΕΛ», είπε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στην επιστολή παραίτησης που απέστειλε.

Τέλος, ο Κώστας Ζουράρις προανήγγειλε πως θα ψηφίσει το επίμαχο πολυνομοσχέδιο, ενώ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό.

Κώστας Ζουράρις

“Ό,τι είναι σάτιρα, δεν καταδικάζεται”

Ο Κώστας Ζουράεις δεν ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη, χαρακτηρίζοντας “αριστοφανική σάτιρα” τα υβριστικού περιεχομένου συνθήματα. «Ό,τι είναι σάτιρα δεν καταδικάζεται, γιατί δεν έχει ποτέ προσωπικό χαρακτήρα», είπε μεταξύ άλλων.

Αποκαλυπτικός ήταν σχετικά με το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, σχετικά με το ζήτημα. Ο κ. Ζουράρις διέψευσε ότι ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να παραιτηθεί, υποστηρίζοντας ότι του είπε «Φρόντισε να τα μαζέψεις». «Έτσι, λοιπόν, τα μάζεψα και παραιτήθηκα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο ζήτημα παραίτησης που έθεσε από την πρώτη στιγμή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος έβαλε το δίλημμα «Ή εγώ ή ο Ζουράρις», ο Κώστας Ζουράρις απάντησε με ένα λακωνικό σχόλιο «Δεν με απασχολεί ο ακρόκρημνος Δημήτρης Καμμένος», αποφεύγοντας να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η απάντηση του Δημήτρη Καμμένου στον χαρακτηρισμό του Ζουράρι

Σε παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, σχολίασε τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο κ. Ζουράρις λέγοντας: «Ακρόκρημνος είναι αυτός που παίρνει ρίσκα και δεν φοβάται τους γκρεμούς. Τον ευχαριστώ πολύ».

«Για μένα έχει λήξει το ζήτημα με τον κ. Ζουράρι. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως καθηγητή, αλλά κάποιες φορές δημιουργεί προβλήματα γιατί είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν θα έπρεπε, όμως, να το κάνει γιατί είναι Υφυπουργός Παιδείας. Διευκόλυνε την Κυβέρνηση με την παραίτησή του» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Η επιστολή παραίτησης του Κώστα Ζουράρι

Με μια λιτή επιστολή ο Υφυπουργός Παιδείας ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του. Στην επιστολή, ο Κώστας Ζουράρις αναφέρει:

«Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.

Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις».

Κώστας Ζουράρις - βουλή

Το “παραλήρημα” Ζουράρι για τον Ολυμπιακό και τον Άρη

Ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στην εκπομπή “Τα παιδιά της πιάτσας” στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Metropolis”, χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Άρη.

Με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής, είπε, με τον δικό του τρόπο, στον αέρα ένα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό, : «Βουντού, βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», αναφώνησε ο κ. Ζουράρις.

Και δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή, απάντησε ως εξής: «Ποιος τον γ….ει τον Άρη;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν ανοιξετε το λεξικο στη λεξη βλαμενος…θα δειτε μια φωτογραφια του…!

  2. ΜΑΛΑΚΑΣ ……ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ

  3. Την πεοκρουσία την ἠγάπησαν πολλοί. Τον πεοκρούστη ὅμως οὐδείς…

  4. Ο ΖουρΛάρις πουλάει τρέλα με αρχαιοελληνική κορδέλα,
    τσεπώνει τα 8 χιλιαρικάκια το μήνα
    και ψηφίζει με πόδια και χέρια ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ νομοσχέδια.

Comments are closed.