ΛΗΣΤΑΡΧΙΚΕΣ τιμολογήσεις από την ΔΕΗ! Έτσι μας κατακλέβει το κράτος! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ρε!

Κοινοποίηση:
dei-n71

“Θα κάνω αναφορά πρώτα στην ΔΕΗ και μετά στην κυβέρνηση,  επίσης να μας απαντήσουνε από την  ΔΕΗ, το τι μισθούς παίρνουνε είναι παράλογο.

Έχω 60 ευρώ ρεύμα,   και στο τιμολόγιο της δεη μας αναφέρει  υπερ ΔΕΔΔΗΕ υπερ ΥΚΩ υπερ ΕΤΜΕΑΡ , ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΦΠΑ ΕΡΤ , ΔΗΜΟΣ   ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 115 ΕΥΡΩ.

Λένε ότι κάνουνε μείωση στους καλοπληρωτές, υπάρχει μείωση αλλά σου την παίρνουνε πίσω με αυτές τις λησταρχικες τιμολογήσεις.

Ή μήπως φταίει η κυβέρνηση Τσίπρα, γιατί ναι μεν μου έκανε μείωση στο μπλοκάκι στις ασφαλιστικές εισφορές μου αλλα μου τις παίρνει πίσω μέσω ΔΕΗ.

Γιατί λοιπόν εγώ που έχω 700 κιλοβατώρες να με χρεώνετε από 60 ευρώ σε 115? Γιατί πληρώνουμε όλα αυτά υπερ τρίτων και τέταρτων τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στα σπίτια σας ή στις υπηρεσίες?

Γιατί ο δήμος να παίρνει ένα ημερομίσθιο 25 ευρω, ? Υπάρχει δήμος γιατι εγω εχω να τους δω κανα 4 μηνο…..”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Για άλλη μια φορά οι βουλευτές αποδεικνύονται πολίτες «ειδικής μεταχείρισης» και οι υπόλοιποι Έλληνες ένα είδος «παρία».

    Την στιγμή που αποφασίστηκε το «κόψιμο» του ΕΚΑΣ σε χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους, η Βουλή αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον… εαυτό της με μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα που μπορεί να φτάσει έως και τα 2.000 ευρώ.

    Με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταργήθηκε η προηγούμενη απόφαση της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, βάσει της οποίας οι πολιτικοί πλήρωναν για το άθροισμα των εισοδημάτων τους από όλες τις πηγές αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης της τάξης του 8%.
    Με την κατάργηση του άρθρου αυτού οι επιπλέον επιβαρύνσεις που είχαν οι πολιτικοί από το 2014 καταργήθηκαν.
    Έτσι από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, μέχρι τους δημάρχους, του Γ.Γ. Υπηρεσιών, τα μέλη ανεξάρτητων αρχών, αλλά και τα μέλη των ανεξάρτητων διοικήσεων, όλοι πλέον έχουν φοροελάφρυνση.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, η κατάργηση της επιπλέον επιβάρυνσης για τα πρόσωπα που κατέχουν πολιτική θέση ήρθε τον περασμένο Μάιο μαζί με την ψήφιση της κατάργησης του ΕΚΑΣ, της μείωσης των επικουρικών συντάξεων, την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού που έφερε επιπλέον μειώσεις στις συντάξεις, τη μείωση του αφορολόγητου, την αύξηση των συντελεστών φορολόγησης, αλλά και την αύξηση των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

    Με τη νέα διάταξη όλα τα παραπάνω πρόσωπα εξομοιώνονται με τους υπόλοιπους φορολογούμενους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπόκεινται στην κλίμακα για την ειδική εισφορά αλληλεγγύης που προβλέπει 0% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ, 2,2% για το τμήμα εισοδήματος από 12.001 έως 20.000 ευρώ, 5% για το τμήμα από 20.001 έως 30.000 ευρώ, 6,5% για το τμήμα από 30.001 έως 40.000 ευρώ, 7,5% από 40.0001 έως 65.000 ευρώ, 9% για το τμήμα από 65.001 έως 220.000 ευρώ και 10% για το τμήμα από 220.001 και πάνω.

    Ο πίνακας των ελαφρύνσεων που δημοσιεύει η εφημερίδα συγκρίνοντας τις εισφορές το 2015 με την παλαιά διάταξη και το 2016 με τη νέα διάταξη είναι αποκαλυπτικός:

  2. Να πουληθει η ΔΕΗ οπως πουληθηκε και ο ΟΤΕ και εκει που ο καθε πελατης του πληρωνε απο 50+ Euro/μηνα γιατι οποιαδηποτε κληση Αστικη/Υπεραστικη την χρεωνε με το λεπτο και τις Υπεραστικες με περισσοτερα χρηματα επιδη ειχε το Μονοπωλειο,Οταν βγηκαν ολες οι αλλες εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας με πολυ οικονομικα πακετα σε σχεση με τις παροχες που εδιναν ολοι στραφηκανε προς αυτες
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:To 70% των πελατων του να παει σε αλλες εταιρειες τηλεφωνιας και να ξερει πως με το συγκεκριμενο πακετο εχει τις συγκεκριμενες παροχες ΠΧ (ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ—> Αστικα/Υπεραστικα/Ιnternet) πληρωνοντας 20 Euro/μηνα και αλλο να εμενε στο ΟΤΕ και να πληρωνε την καθε κληση ανα λεπτο
    Οταν ειδε πως το εχασε το παιχνιδι ΞΑΦΝΙΚΑ ο ΟΤΕ εφτιαξε παρομοια προγραμματα…
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟ
    ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΙΣ ΡΕΥΜΑ 80 EURO ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 160 EURO!…..
    Οπως και η Αλλη Μεγαλη Κομπινα της ΔΕΗ που λεει πως οι συνεπεις πελατης της εχουνε εκπτωση 15% ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝΕ ΠΩΣ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 15% ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥΣ!

  3. Να ξέρεις φίλε αναγνώστη ότι πληρώνεις και το ρεύμα που καταναλώνουν οι πρόσφυγες στα hot spot.Ψάξε στο λογαριασμό της ΔΕΗ να βρεις τις ΥΚΩ (πολύτεκνοι, νησιά κ.λ.π…είναι και η εκκαθάριση του ρεύματος των hot spot) .Οι καταναλωτές πληρώνουν το ρεύμα των hot spot…..όσο λιγότερο ρεύμα καταναλώνεις, τόσο λιγότερες θα είναι και οι χρεώσεις στα ειδικά τιμολόγια (ΥΚΩ,ΕΤΜΕΑΡ κ.λ.π.)

  4. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι όλες αυτές οι παράλογες χρεώσεις έχουν μπει εδώ και χρόνια. Τώρα το ανακάλυψαν τα ΜΜΕ και όσοι διαμαρτύρονται ; Και γιατί όλοι αναφέρουν τη ΔΕΗ και όχι και τους άλλους ιδιώτες παρόχους π.χ. ΗΡΩΝ, ELPEDISON κλπ αφού και στους δικούς τους λογαριασμούς οι ίδιες χρεώσεις είναι, γιατί μπαίνουν από το κράτος και στο κράτος πάνε. Καμμιά ΔΕΗ και κανένας άλλος πάροχος δεν τις θέλει αλλά τους υποχρεώνουν οι νόμοι. Μήπως όμως όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα της ΔΕΗ γίνεται επίτηδες εξυπηρετώντας συμφέροντα κάποιων που θέλουν να την πουλήσουν; Και να δούμε μετά αν μπορεί ο κόσμος να πληρώνει έστω και με δόσεις

  5. γιατί πρέπει να πληρώσεις τα κο,υμ.μουνια τους συνδικαλιστές και τα κομματοσκυλα όπως και τους κλέφτες πράγματι η ΔΕΗ χρεώνει πολλά χρήματα το ρεύμα και αυτό πρέπει να σταματήσει… απο παντού κλέβουν τα καθάρματα ρεεεε πως να πάτε μπροστά έτσι; ντροπή και αίσχος στους αριστερούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που είναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ με άλλο όνομα. Καθάρματα όλοι ντροπή και στην ΝΔ που ποτέ δεν άλλαξε τίποτα και κράτησε αυτό το σύστημα γιατί την βόλευε.. ΠΑΣΟΚ ΝΔ τα ίδια χάλια

    1. Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου ότι κανένας μέχρι τώρα δεν άλλαξε τίποτα. Σ’ αυτό που δεν συμφωνώ είναι ότι το ρεύμα της ΔΕΗ είναι πανάκριβο. Επειδή το έχω ψάξει το πράγμα είναι από τα φθηνότερα στην Ευρώπη (μιλάμε μόνο για την τιμή του ρεύματος όχι και τα άλλα νταβατζιλίκια που χρεώνει το κράτος). Επίσης πλέον η ΔΕΗ δεν έχει το μονοπώλιο, οπότε διαλέγεις ποια εταιρία σε συμφέρει. Τέλος πρέπει να σταματήσουμε να τα βάζουμε με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ή άλλων ΔΕΚΟ που δεν επιχορηγούνται από το κράτος. Η ΔΕΗ είναι επιχείρηση,πουλάει ρεύμα, εισπράττει και πληρώνει τους υπαλλήλους της. Δεν επιχορηγείται από το κράτος. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ας σταματήσουν κάποτε να τρώγονται οι διάφοροι κλάδοι των εργαζομένων μεταξύ τους.

      1. οχι φιλε μου η ΔΕΗ δεν ειναι δημοσια υπηρεσια δεν ειναι κρατικη γιατι θα εμπαιναν με προκυρηξεις και οχι απο (παραθυρα σαν τα στραγαλια), αλλα ιδιωτικού δικαίου, θα έπρεπε να κοντραριστεί με την κυβέρνηση
        γιατί όμως ενώ είμαι καλοπληρωτής κουτσα στραβα τα δίνω για να είμαι συνεπείς στην υποχρέωση μου, εγω να σκάσω αλλα τόσα μεχρι τα 115 ευρώ? Γιατί υπερ ΥΚΩ υπερ του δήμου που είναι αχρηστος ,υπερ της ΕΡΤ, δεν βλεπω ερτ ειναι αχρηστη. ναι να πληρωσω την φθορα του καλωδίου που μου φέρνει το ρευμα ή την φθορα του δικτυου, αλλα δεν είναι τοση μεγαλη φθορα, ενα σπιτακι ενοικιαζω, ολοι ληστευουνε και Ο ΟΑΕΕ ληστευε γιατι ητανε πολλα λεφτα στο ταμειο ακομα και στην πρωτη κλαση των 451 ευρω, αλλα η δεη κανει μπαμ στην ληστεια του τιμολογιου, ας μου εξηγησει καποιος τι πληρωνω, αναγκαστηκα θα πρεπει να τα πληρωσω για τα εξοδα μου προς το μπλοκακι , αλλα ελεος ρε παιδια. ΕΛΕΟΣ!! Ναι αλλα στα αλλα κρατη υπαρχει και ο αντιστοιχος μισθος και η αντιστοιχη τιμολογηση ταριφα , οχι οτι ναναι λοιπες χρεωσεις 1 ευρω κλπ τι στο διαολο ειναι οι λοιπες χρεωσεις? τσιγαρα για τον εργατη της δεη?

        1. ´Οπως έγραψα και παραπάνω τα νταβατζιλίδικα λεφτά τα βάζει το κράτος με νόμους και όχι η ΔΕΗ. Και αν νομίζεις ότι φταίει η ΔΕΗ τότε γιατί τα έχουν στους λογαριασμούς τους και οι άλλοι πάροχοι; Μη γελιόμαστε, το όνομα της ΔΕΗ παίζει γιατί ετοιμάζονται να την πουλήσουν. Και μετά να δεις τι ρεύμα θα πληρώνουμε.

Comments are closed.