Λαχτάρησαν τα Αλβανά …Έφοδος των «Τζιχαντιστών της Ηπείρου» στη Μεθόριο ! (Απίστευτες εικόνες )

Κοινοποίηση:
efedroi1

Μπορεί αν τους δεις να τους μπερδέψεις ,αλλά όμως αν τους καλοκοιτάξεις θα πιστέψεις που ίσως  να ήρθαν από αλλού, όπως και οι Αλβανοί που λαχτάρησαν μόλις τους αντίκρισαν …Στη θέα τους πάγωσαν ,γιατί αυτοί εδώ είναι οι «Τζιχαντιστές της Ηπείρου» που παλάβωσαν ακόμη και τον Αρχηγό του ΓΕΣ!

efedroi2

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Μ/Π ΤΑΞ «VIII MΠ – ΗΠΕΙΡΟΥ»), όπου παρακολούθησε άσκηση που εκτέλεσε το Τάγμα Εθνοφυλακής Καλπακίου.
Διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία, οργάνωση και εκτέλεση της άσκησης, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων και των Εφέδρων που ασκήθηκαν.

efedroi3

Για ακόμη μία φορά, αποδείχθηκε η τεράστια δυναμική του θεσμού της Εθνοφυλακής και της Εφεδρείας, αλλά και το εξαιρετικά ποιοτικό προσωπικό που τις στελεχώνει, καθώς 130 Εθνοφύλακες και Έφεδροι εκτέλεσαν υποδειγματικά. Μία πολύ υψηλών απαιτήσεων άσκηση.

efedroi4

από τον Βετεράνο 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν μ’αρεσει η εκραση “τζιχαντιστες της Ηπειρου”…ακομη και σε εισαγωγικα.
    Επρεπε να χρησιμοποιουσε αλλη ο “βετερανος.gr”.

  2. Ωραία περνάτε στη Νότια Αλβανία, “πατριωτάκια”;

  3. Αδέλφια πάψτε να είστε ηττοπαθείς!Άξιοι οι έφεδροι,οι εθνοφυλακες και ο Ελληνικός Στρατός!

  4. Μπράβο ρε. Για καμια παρέλαση καλοί είναι.Αν δεν μπουν μέσα να πάρουν οτι μας ανήκει τοτε δεν υπάρχει λογος υπάρξεις τους.

Comments are closed.