Λάβρος ο Χρήστος Χωμενίδης: «Αντιεξουσιαστής μου είπε να μην ξαναπατήσω στα Εξάρχεια και του είπα να μου κλ… τα αρ…»

Κοινοποίηση:
χωμενιδης

«Προειδοποιήσεις» να μην ξαναπατήσει στα Εξάρχεια δέχθηκε από αντιεξουσιαστή ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης. Η αντίδραση του συγγραφέα ήταν άμεση και οργισμένη: Του επισήμανε ότι συχνάζει στα Εξάρχεια πριν γεννηθεί καν ο νεαρός και ταυτόχρονα, ο συγγραφέας τον προέτρεψε να του «κλ… τα αρ…». Αργότερα, ο κ.Χωμενίδης μετέφερε το «διάλογο» που είχε με τον νεαρό στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την επισήμανση ότι «πρέπει να πάρουμε την πόλη μας πίσω».

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε ο συγγραφέας στη σελίδα του στο facebook:

«Προ ολίγου, στην οδό Σόλωνος, τυπάκος με αντιεξουσιαστική εμφάνιση, ο οποίος δεν ήξερε το όνομά μου και με αποκαλούσε “δημοσιογράφο”, με προειδοποίησε να μην ξαναπατήσω στα Εξάρχεια. Προφανώς τον προέτρεψα να μού κλάσει τα αρχίδια, τον πληροφόρησα ότι στα Εξάρχεια σύχναζα προτού ο ίδιος γεννηθεί και τον κάλεσα να με πλησιάσει και να επαναλάβει ό,τι μού είπε από απόσταση αναπνοής. Προφανώς απομακρύνθηκε με ταχύ βήμα, αφού με απείλησε ότι θα θυμάται τη φάτσα μου.

Πρέπει να πάρουμε την πόλη μας πίσω! Ο μόνος ίσως τρόπος είναι να αρχίσουμε μαζικά να ξανακάνουμε τις βόλτες μας, να πίνουμε τους καφέδες και τα ποτά μας, σε δεύτερη φάση να στεγάζουμε τα μαγαζιά και τα γραφεία μας στα “άβατά” της. Αρκεί πλέον η ανοχή στις συμμορίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: