Λία Βίσση: «Δεν πιστεύω ότι κάποιο παιδί μπορεί να κάνει καριέρα μέσα από ένα talent show»

Κοινοποίηση:
Λία Βίσση

Μετά από 8 χρόνια απουσίας από τα media η Λία Βίσση μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Follow us» για όλους και για όλα. H καταξιωμένη τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει πως η τηλεόραση δεν κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά της, αφού έχει ένα ιδιαίτερα «φορτωμένο» πρόγραμμα. Όταν η κουβέντα πάει στα ριάλιτι και συγκεκριμένα τον «τυφώνα» «Survivor», η Λία αναφέρει: «δεν με τραβάνε αυτά τα προγράμματα».

Ακόμη εξομολογείται πως δεν παρακολουθεί ούτε τα talent shows. Μάλιστα θεωρεί πως μέσα από τα αυτά δεν μπορεί κάποιο παιδί να κάνει μεγάλη καριέρα. «Όχι αυτό δεν το πιστεύω. Για να γίνονται μάλλον καλώς γίνονται κάποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν», δηλώνει.

Ακόμη και το «Star Academy» όπου συμμετέχει ως κριτής η αδερφή της Άννα Βίσση παραδέχεται πως δεν το βλέπει πάντα. «Είναι σαν τα άλλα προσπαθούν για το καλύτερο για τα παιδιά που είναι εκεί κλεισμένα μέσα σε ένα σπίτι», αναφέρει.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε πως της φαίνεται ο Νίκος Καρβέλας στο συγκεκριμένο talent show απάντησε… κανονικά.

Η Λία δεν κρύβει πως αυτό που θαυμάζει στην αδερφή της Άννα είναι το γεγονός ότι εκπέμπει φως και πάθος γι αυτό που κάνει. «Θαυμάζω το φως που βγάζει, τη δυναμική, τον επαγγελματισμό της. Την ακούραστη διάθεση που αντέχει τόσα χρόνια και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Το θάρρος της», τονίζει.

Τέλος, παραδέχεται πως δεν την ενοχλεί όταν την συγκρίνουν με την αδερφή της, αν και αποφεύγει να μιλά γι΄αυτά τα θέματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.