ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ! Γύφτοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς μέσα στον καταυλισμό

Κοινοποίηση:
roma

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον καταυλισμό μετά από καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου.

 

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θηβών μπήκαν στο καταυλισμό που βρίσκεται στο Πυρί  για να ελέγξουν αν πίσω από την κλοπή βρίσκονται Ρομά.

Εκείνοι όμως τους επιτέθηκαν με ό,τι έβρισκαν, μπροστά τους, με ξύλα και πέτρες.

Προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στα δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, ενώ ευτυχώς οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας βρίσκεται τώρα σε αναζήτηση των δραστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θα θελα να ξερα αν έμπαιναν στο σπίτι ενός εισαγγελέα που δίνει διαταγές στην αστυνομία να μην τους ακουμπάει και τον εκλεβαν η πήγαινε το παιδί του με το ποδήλατο του βόλτα και το χτυπουσαν να του πάρουν το κινητό ή οτιδήποτε άλλο είχε απάνω του, τι θα έκανε;;; Θα τους έκαναν τίποτα σε αυτή την περίπτωση άραγε; Πιθανότατα ναι. Έχουν αποθρασυνθει τελείως εκμεταλευομενοι την ανομια που υπάρχει επιλεκτικά για αυτούς. Τσιπρα να χαίρεσαι και να προσέχεις τους ψηφοφόρους σου…..μην τους ενοχλείς καθόλου. Είναι μπολικοι οι γυφτοι…..

  2. …..γαμώ τους ρομά και τον κάθε πουταναζιο βρωμόγυφτο….βασικά ειναι θρασύδειλοι…τους θυμάμαι οταν ήμουν στην βέροια κ γω πιτσιρικας που μονοι τους ήτανε αδςρφοϋλες και επιτιθονταν μονο ολοι μαζί….ξύλο και κλωτσίδι οπου τους βρισκεται….μην τους φοβαστε….ειναι ντιγκνταγκες μονοι τους….

  3. Τε γαμω τους σκατογυφτους γαμω.ποσο θα τους καλυπτει η καθε κυβερνηση?παντου το ιδιο γινεται..και εδω στην αλεξανδρεια ημαθιας η αστυνομια φοβαται να μπει μεσα στον μαχαλα γιατι τους ορμαν…με πισινη παντα τα τηλεφωνα σε καθε βουλευτη καθε φορα πιυ θα συλλαβουν καποιους

Comments are closed.