“Κρατικοδίαιτος υπάλληλος κάνει…δημοσκοπήσεις” – Απίστευτες καταγγελίες Καμμένου – Σταυρινούδη για τον Παναγόπουλο της ALCO!

Κοινοποίηση:
panagopoulos-segas

“Σας ξέρω από την εποχή που ήμασταν μαζί στην ΟΝΝΕΔ”, είπε ο Πάνος Καμμένος στον Κώστα Παναγόπουλο της εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO και κατήγγειλε σχετικά : “Έχετε εταιρία δημοσκοπήσεων, είστε διορισμένος από την κυβέρνηση στο ΣΕΓΑΣ και παίρνετε και κρατικές χορηγίες”.Τον ρώτησε μάλιστα, αν παίρνει δουλειές από τη ΝΔ και ο Κώστας Παναγόπουλος δεν απάντησε. Στην ερώτηση “ποια κονδύλια διαχειρίζεστε”, ο Παναγόπουλος απάντησε, 3,5 εκατομμύρια από το κράτος και 3,5 εκατομμύρια από χορηγίες (στην ερώτηση ποιοι είναι οι χορηγοί, επίσης δεν απάντησε).Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και της ALCO τα “μάσησε” σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο Καμμένος τον ρώτησε, γιατί μας δίνετε ποσοστά που δεν μας βάζουν στην βουλή.

kammenos

Είπε πως τους τίτλους “οι ΑΝΕΛ δεν μπαίνουν στην βουλή”, δεν τους βάζει αυτός, αλλά η εφημερίδα (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) κι ακόμη, πως, είναι υψηλό το ποσοστό του λάθους για την μέτρηση των ΑΝΕΛ.Όσον αφορά την επεξήγηση, οτι δεν είναι διορισμένος, αλλά εκλεγμένος από αθλητικά σωματεία, αντί απάντησης, εισέπραξε ενα χαμόγελο ειρωνικό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ…

Το “καρφί” της Μαρίας Σταυρινούδη

staurinoudi

Λίγες ώρες μετά την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 το αποτέλεσμα μιας δημοσκόπησης που εμφάνισε τον Νότη Μηταράκη, να προηγείται έναντι των συνυποψηφίων του για τη βουλευτική έδρα της Χίου, οδήγησε την Μαρία Σταυρινούδη στην έκδοση δήλωσης σχετικά με το πολιτικό ήθος, αλλά και τις πρακτικές των υποψήφιων, στις εκλογές που διεξάγονται στο νησί , της Χίου. Αναλυτικά, η δήλωση έχει ως εξής:
“Χθες Κυριακή 11/1 σε ηλεκτρονική εφημερίδα, που αφενός έχει ‘τσακωθεί’ (προ πολλού η ‘αλήθεια’ είναι…) με τον τίτλο της και αφετέρου είναι πασίγνωστη για τη ‘σταθερότητα’ των πολιτικών της θέσεων, χρόνια τώρα, και ειδικά την περίοδο των εκλογών (…..) διάβασα μια αναφορά σε μια δημοσκόπηση.

Σήμερα Δευτέρα 12/1 ο κ. Μηταράκης, ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook, μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα Χιώτικα και Ελληνικά χρονικά, δημοσκόπηση ΟΧΙ κομμάτων μόνο, αλλά ΚΑΙ υποψηφίων!!!

Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες και στοιχεία, αλλά μέχρι τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να απαντήσει, τόσο σ’ εμένα, όσο και στους συνυποψήφιους μου κ. Μιχαηλίδη και κ. Ξενάκη ΑΜΕΣΑ!

1. Ποιος χρηματοδότησε αυτήν τη δημοσκόπηση;;

2. Να μας ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ τα στοιχεία ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ έλαβαν μέρος στο ‘….γκάλοπ’. Με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα

3. Η ‘υποτιθέμενη δημοσκόπηση’ έγινε 3-5 Ιανουαρίου όταν οι άλλοι δυο συνυποψήφιοι μου, δεν ήταν καν υποψήφιοι ακόμα! Τι είδους νέα ήθη είναι αυτά;;

4. Το σύνολο των υποτιθέμενων ποσοστών είναι 57%. Περισσεύει ένα 43%. Που πήγε αυτό;;;

5. Να δημοσιοποιήσει, έστω και μια παρόμοια …’ δημοσκόπηση…’, που έχει δει επίσημα το φως της δημοσιότητας για υποψηφίους, τα τελευταία 40 χρόνια!!

Αν ο κ. Μηταράκης είναι Χιώτης ή όχι, προσωπικά δε με αφορά, είναι κάτι που ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους και μόνο.

Αυτό όμως που θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι όποιος συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Χίου, από όποιον χώρο κι αν προέρχεται, θα πολιτεύεται με ΤΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Εδώ στην Χίο γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και έχουμε έναν κανόνα.

Αντίπαλοι είμαστε ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και σέβεται ο ένας τον άλλον και τις απόψεις του, από όποιο κόμμα κι αν προέρχεται.

Τετοιου είδους ήθη και προεκλογικός αγώνας, μπορεί να είναι συνήθη σε άλλες περιφέρειες, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ!

Όποιος δεν σεβαστεί τους Χιώτικους κανόνες, θα βρει ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, που αναγκάζομαι να ασχοληθώ ( για τελευταία βέβαια φορά) με τέτοιου είδους ζητήματα, όταν οι εκλογές αυτές ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Ευχαριστώ

Σταυρινούδη Μαρία

Υ.Γ. Τα παραπάνω είναι η απάντηση μου και τις ‘κυοφορούσες’ δημοκοπήσεις – που …..έχουν γίνει ήδη…. για το διάστημα π.χ 20-23/1

ΥΓ2. Η Alco είναι η γνωστή εταιρεία η οποία στις εκλογές του 2012 , στην τελευταία της δημοσκόπηση έδινε 6,7 % στον ΣΥΡΙΖΑ και το επίσημο αποτέλεσμα, ήταν 16,78 %. Ο νοών νοήτω…”

Να θυμίσουμε πως πήρε την…σκυτάλη ο Παναγόπουλος στον ΣΕΓΑΣ

Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΕΓΑΣ με τον κ. Βασίλη Σεβαστή να παραδίδει στις 2 Οκτωβρίου 2012 την προεδρία στον κ. Κώστα Παναγόπουλο και να αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας στίβου.

Εξηγώντας την απόφασή του ο κ. Σεβαστής τόνισε: «Επέλεξα αυτή τη στιγμή που το Δ.Σ και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε στο ζενίθ της εμπιστοσύνης του συνόλου των ανθρώπων του χώρου, να προτείνω στο διοικητικό συμβούλιο τον Κώστα Παναγόπουλο ως τον επόμενο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.Πιστεύω ότι έχει να προσθέσει πολύ σημαντικά πράγματα από τη θέση του προέδρου, σε σημαντικούς τομείς θα είναι καλύτερος από μένα και εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη, όχι μόνο να τον στηρίξω, αλλά να διατηρήσω τη συνέχεια της πορείας, της ομοσπονδίας, να τον βοηθήσω σε τομείς που η εμπειρία η δική μου θα του είναι χρήσιμη».

Ο κ. Παναγόπουλος, επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO δήλωσε τότε σχετικά με την ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΓΑΣ:

«Ο Σεβαστής έχοντας την απόλυτη στήριξη των σωματείων ενώ θα μπορούσε να παραμείνει στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ, σε μια κίνηση σπάνια επέλεξε να ανοίξει το δρόμο στην πορεία ανανέωσης του ΣΕΓΑΣ. Ο Σεβαστής υπηρετεί με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και πάθος τον αθλητισμό, όλη του τη ζωή.Το 1990 ήταν αυτός που με έπεισε να μπω στο ΔΣ, με ενέπνευσε να μπω σε αυτή την περιπέτεια, που αργότερα μου πρότεινε να αναλάβω το μαραθώνιο, που πριν τέσσερα χρόνια με πρότεινε για αντιπρόεδρο και σήμερα με προτείνει ως πρόεδρο. Αντιλαμβάνεστε πως μια τέτοια πρόταση δεν θα μπορούσα να μην την αποδεχθώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κρατικοδίαιτος ”δημοσκόπος” ?
    Ελλάς Ελλήνων Ιθαγενών…

Comments are closed.