Κρήτη: Συγκίνηση για τον γολγοθά του Δημοσθένη Καρτσάκη – Η ατυχία που άλλαξε τη ζωή του

Κοινοποίηση:
67_504_355

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ζωή του 22χρονου Δημοσθένη άλλαξε για πάντα. Κορυφώνεται η αγωνία για τον άτυχο νεαρό…

Με το ατύχημά του είχε συγκλονίσει όλη την Κρήτη. Ο λόγος για τον 22χρονο Δημοσθένη Καρτσάκη απο το Λουτράκι της Βιάννου, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 και ενώ διέσχιζε με τη μηχανή του τον παραλιακό του Κερατοκάμπου, έπεσε και τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Για αρκετούς μήνες ήταν υπό τη συνεχή επίβλεψη των γιατρών του ΠΑΓΝΗ και τον περασμένο Νοέμβριο αποφασίστηκε να μεταφερθεί στη Λάρισα σε κέντρο αποκατάστασης. Μάλιστα στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα που τιμάται η Πολεμική Αεροπορία, θα τη θυμάται για πάντα η οικογένεια Καρτσάκη. Και αυτό γιατί ανήμερα του εορτασμού των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, ο 22χρονος Δημοσθένης αναχώρησε μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ για τη Λάρισα και συγκεκριμένα το κέντρο Αποκατάστασης με αεροσκάφος C-130 που προσγειώθηκε στην Κρήτη για καλό σκοπό.

Ωστόσο το κόστος νοσηλείας, όπως αποδεικνύεται είναι αρκετά μεγάλο και η οικογένεια του με πολύ μεγάλη δυσκολία καλείται να ανταποκριθεί στον οικονομικό αυτό “Γολγοθά”. Για τον λόγο αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός , όπου εκεί οι πολίτες θα μπορούν να δείχνουν και εμπράκτως τη συμπαράσταση τους, προκειμένου ο Δήμος να παραμείνει για αποκατάσταση στο συγκεκριμένο κέντρο της Λάρισας. Ο Αριθμός λογαριασμού είναι: GR 23017115900061591282143841 Τράπεζα Πειραιώς.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, κορυφαίοι λυράρηδες είχαν δείξει την αγάπη και συνάμα την συμπαράσταση τους απέναντι στον Δημοσθένη Καρτσάκη και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει , πραγματοποιώντας μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στη Βιάννο με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας του 22χρονου μοτοσυκλετιστή.

Πηγή: neakriti.gr, cretalive.gr