Κρήτη: Είχαν στα χέρια τους τον καλλιεργητή 333 χασισόδεντρων και δεν το ήξεραν

Κοινοποίηση:
ImageHandler.ashx

Είχε συλληφθεί ο χασισοκαλλιεργητής μια ημέρα πριν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντοπίσουν τη φυτεία με τα 333 δενδρύλλια, αλλά κανείς δεν το… είχε αντιληφθεί! Η εμπλοκή του στην υπόθεση, όπως και δυο Αλβανών συνεργών του, εξακριβώθηκε δυο μήνες αργότερα.

 

Ο 51χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί σε περιοχή του Δήμου Χανίων το απόγευμα της 16ης Αυγούστου, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι είχαν κάνει έρευνα στην κατοικία του και είχαν κατάσχει 661,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι, μια σκοπευτική διόπτρα και ένα μεταλλικό τρίφτη. Τότε, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων του είχε ασκήσει δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Την επόμενη ημέρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ρεθύμνου εντόπισαν κατά την διάρκεια εξερεύνησης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου την φυτεία με τα 333 χασισόδεντρα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μετά από δυο μήνες αποκαλύφθηκε ότι τα καλλιεργούσε ο 51χρονος μαζί με δυο Αλβανούς ηλικίας 29 και 22 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε νέα δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, που αυτή τη φορά υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: