Κορόιδεψαν μια μητέρα 5 παιδιών μέσα στο σουπερμάρκετ – Αυτό που έγινε στην συνέχεια τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Κοινοποίηση:
vfvc

H Lindsay Rae ήταν στην ουρά του σουπερμάρκετ μετά από μία πολύ κουραστική μέρα. Το κατάστημα είχε πολύ κόσμο, πολλοί γκρίνιαζαν, παιδιά έκλαιγαν – ένα συνηθισμένο απόγευμα.
Η γυναίκα που στεκόταν μπροστά της στην ουρά είχε τα χέρια της ιδιαίτερα γεμάτα. Προσπαθούσε να κρατήσει τα 5 της παιδιά υπό έλεγχο καθώς πλησίαζαν στο ταμείο.

Τότε, η Lindsay κατάλαβε πως πίσω της υπήρχαν κάποιοι που κορόιδευαν αυτή τη γυναίκα. Το τι έγινε στη συνέχεια το περιέγραψε σε μία εκπληκτική ανάρτηση στο Facebook που έγραψε μόλις πήγε σπίτι. Γρήγορα έγινε viral και μέχρι τώρα το έχουν διαβάσει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.
Όταν το διαβάσετε, θα καταλάβετε αμέσως το γιατί:

“Άκουσα αυτούς που ήταν πίσω μου να σχολιάσουν την νεαρή μητέρα. Τους κοίταξα και φαινόταν ένα αρκετά συνηθισμένο ζευγάρι που έλεγε ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Φαινόταν πως ήταν ανάδοχη μητέρα γιατί μερικά από τα παιδιά της δεν έμοιαζαν καθόλου με τα υπόλοιπα. Ενώ καθυστερούσε να τελειώσει τη συναλλαγή επειδή δεν θυμόταν τον κωδικό της κάρτας, άκουσα τους από πίσω να λένε: “Κοίτα πού πάνε τα λεφτά από τους φόρους που πληρώνουμε.”

Τους κοίταξα με ένα θανατηφόρο βλέμμα και πήγα να βοηθήσω την μητέρα.

“Χρειάζεστε βοήθεια;”

“Έχω μπερδευτεί με αυτά τα πράγματα, θα το ήθελα.”

“Ανάδοχα παιδιά ή υιοθετημένα; Έχω και εγώ 9 παιδιά… δύο βιολογικά. Αφήστε με να σας βοηθήσω.”

Κοίταξα τα παιδιά και χαμογέλασα, γύρισα προς το μέρος της και είπα: “Πολύ όμορφα παιδιά. Είστε τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον.”

Της έδειξα πώς να χρησιμοποιήσει την κάρτα ενώ άκουγα το ζευγάρι από πίσω να γκρινιάζει. Μόλις τέλειωσε τη συναλλαγή, πήρε τα παιδιά της και συνέχισε. Τότε, γύρισα προς το καλοντυμένο ζευγάρι:

“Αυτά τα παιδιά; Έχασαν το δικαίωμα να ζουν με τους γονείς τους πριν μερικές μέρες. Αυτά τα ρούχα; Πιθανώς τα μόνα ρούχα που έχουν. Αυτή η γυναίκα; Άνοιξε το σπίτι της σε παιδιά, παιδιά που χρειάζονται ένα ασφαλές σπίτι. Δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες γυναίκες στον κόσμο.”

Γύρισα προς τα μπροστά, άρχισα να χτυπάω τα ψώνια μου στον πάγκο καθώς τα έβγαζα και έλεγα με τρεμάμενη φωνή…

“Και ακόμα και αν τα παιδιά αυτά δεν είναι δικά της, και ακόμα και αν τα είχε κάνει με διαφορετικούς άντρες και ακόμα και αν δεν είχε αρκετά χρήματα, κανένα παιδί δεν αξίζει να κρυώνει και να πεινάει. Η συμπεριφορά σας ήταν απαίσια. Απλά απαίσια.”

Οι νέοι μου “φίλοι” έφυγαν από την θέση τους και πήγαν σε άλλη ουρά.

Ανάδοχες μητέρες εκεί έξω… κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, είστε τα χέρια και η καρδιά που χρειάζονται πολλά παιδιά για να επιβιώσουν. Σας βγάζω το καπέλο.

Είναι πολύ καλό που υπάρχουν τόσο γενναίοι και γενναιόδωροι άνθρωποι εκεί έξω όπως η Lindsay. Όλοι μπορούμε να μάθουμε πολλά από το παράδειγμά τους – ειδικά άνθρωποι όπως εκείνοι που καθόντουσαν πίσω τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: