Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο αστυνομικό – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Κοινοποίηση:
dimotakis

Τα ίχνη του 38χρονου με καταγωγή από τα Χανιά, χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” να συνδράμει στις έρευνες της Αστυνομίας.

Το τελευταίο άτομο που τον είδε τον Κρητικό είναι ο αδελφός του,  που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου έμενε μόνος του.

Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στην νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Δεν πήρε κινητό και κλειδιά

Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του, σύμφωνα με τους συγγενείς του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του,  ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το ΙΧ του αγνοούμενου βρέθηκε σταθμευμένο κάτω από το σπίτι του κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να υποψιάζονται ότι κάτι τον έκανε να βγει βιαστικά από το σπίτι. Οι έρευνες στρέφονται γύρω από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να δωθεί εισαγγελική άδεια για άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου.

Οι γονείς και τα τρία του αδέλφια απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά  στην περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών που οικειοθελώς έδωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά δεν έδειξαν κάτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ευχομαι να βρεθεί, σώος και αβλαβής. Δεν νομιζω να υπάρχει χειρότερο πράγμα για συγγενεις απο αυτο.

  2. Εύχομαι να είσαι καλά όπου κι αν είσαι και γρήγορα να επιστρέψεις στο σπίτι σου.
    Πάει κάνα μήνα που το είχα δει το παλικάρι σε μια υπεραγορά και τώρα διαβάζω ότι έχει χαθεί….

Comments are closed.