Κοντόφθαλμοι και γελοίοι νεοκομμουνιστές. Ακόμα και οι ανθέλληνες Financial Timeς σας ξεφτιλίζουν. Πάρτε το χαμπάρι. Τελειώσατε…

Κοινοποίηση:
finanacial-silalitirio

«It’s all Greek» (είναι όλα ελληνικά), είναι ο τίτλος με γαλάζια γράμματα του βρετανικού αυστηρού εντύπου που δεν μας έχει συνηθίσει σε φιλελληνικές διαθέσεις και συνεχίζει: «Neighbours in naming battle» (οι γείτονες στη μάχη του ονόματος).

Οι Βρετανοί με σαφέστατη ειρωνική διάθεση και φλέγμα, ικανοποιούν τις πάντοτε ανώμαλες δημοσιογραφικές και εθνικές τους ορέξεις απέναντι σε ένα θέμα που η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και καμιά 30αρια χρόνια.

Η παραδοχή είναι ξεκάθαρη για ένα τοπικό θέμα που έχει περάσει, μετά το θριαμβευτικό συλλαλητήριο, σε παγκόσμιο επίπεδο προβολής.

Οι μόνοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν είναι οι κάτοικοι του Μαξίμου και μιας περιοχής 500 τμ2 που όταν τους φτύνουν, νομίζουν ότι ψιχαλίζει.

financial2

Πάντοτε οι κομμουνιστές ήταν γελοίοι, αδερφές και διψασμένοι για αίμα, μοχθηρότητα και ανυποληψία.

Τώρα, κατάντησαν και τα μεγαλύτερα κοινωνικά κατακάθια και οι εχθροί του Λαού, μιας χώρας που ξυπνάει, ενός κόσμου που ήδη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο διαμαρτυρίας, αντίδρασης και πολιτικής συμπεριφοράς.

Στο Σύνταγμα την Κυριακή, υπήρχαν πολλοί νέοι άνθρωποι, πολλές νεαρές ηλικίες. Είναι το ποτάμι που θα τους πνίξει. Αυτοί που μπορούν και σκέφτονται, τρέχουν, αθλούνται και έχουν μεγαλύτερες αντοχές. Ουαί κι αλλοίμονό τους.

Σ.Σ. Χ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: