ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία Μπακοδήμου

Κοινοποίηση:
mpakodimou

Παρατηρώντας τη Μαρία Μπακοδήμου στη βίλα της… αγάπης στον Σκάι, αναρωτιέται κανείς αν έχει βαλθεί να μοιάσει στη Σία Λιαροπούλου ή στον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η απόφασή της να παρουσιάσει μια εκπομπή που ξυπνά μνήμες από ένα τηλεοπτικό παρελθόν που πιστεύαμε ότι έχει πεταχτεί στα σκουπίδια και έχει καταλήξει στην τηλεοπτική χωματερή.

Σε ένα reality που θυμίζει κάτι από το αλήστου μνήμης «Ζευγάρι της χρονιάς» στο Alter, με τους υποψηφίους να ξεπερνούν σε γραφικότητα ο ένας τον άλλον, αλλά και το «Big Brother» (όπου εκεί ο Μεγάλος Αδελφός, με δέλεαρ το χρηματικό έπαθλο, ξεφτίλιζε στο πανελλήνιο τους παίκτες), το «Power of love» τείνει να γίνει το τηλεοπτικό ναρκοπέδιο της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η ίδια, άθελά της ή όχι, έγινε κομμάτι του τηλεοπτικού σκουπιδιού. Φόρεσε γάντια, μάσκες (για να μην την πάρει η μπόχα;) και με όπλο το χαμόγελό της άρχισε το… σερβίρισμα της «τρασίλας» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ακόμη και σε μια εποχή όπου η κρίση έχει πλήξει συμβόλαια παρουσιαστών και τηλεαστέρων, η απόφαση της Μπακοδήμου να μπει στη βίλα του Σκάι είναι ακατανόητη. Στην τσέπη της, φυσικά, κουμάντο δεν μπορεί να κάνει κανείς. Το γεγονός όμως ότι έγινε ένα με τηλεοπτικούς μαϊντανούς που για λίγη δημοσιότητα είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα αποτελεί το πιο μελανό σημείο στο πλούσιο βιογραφικό της. Επρεπε να περάσουν 20 χρόνια αξιοπρεπούς τηλεοπτικής παρουσίας (με τα συν και τα πλην) για να βάλει η ίδια το πιο εντυπωσιακό αυτογκόλ στην τηλεοπτική καριέρα της. Αν θα στοιχίσει στο τελικό αποτέλεσμα, ο χρόνος θα δείξει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: