Κλάμα:Με αυτή τη γυναίκα απατάει ο Βασάλος την Βαλαβάνη…(BINTEO)

Κοινοποίηση:
vasalos-valavani-696x436

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα φαίνεται πως είναι άπιστος. Τώρα, αποκαλύπτεται η διάσημη γυναίκα με την οποία φαίνεται να απατάει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ποια είναι;

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ρούτα στον οποίο ανήκει το ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απατάει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μάλιστα διατηρεί παράλληλη σχέση με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Τους τελευταίους μήνες αυτή η σχέση μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ γιατί και οι ίδιοι την προβάλλουν πολύ στα φώτα της δημοσιότητας. Από ό,τι φαίνεται όμως ο Βασάλος ενδιαφέρεται μόνο για τα φώτα της δημοσιότητας. Διότι όπως αναφέρατε κι εσείς η Βρισηίδα μπορεί να είναι η πέτρα του σκανδάλου η οποία μπορεί να γίνει ο χωρισμός της σχέσης αυτής… Το ρεπορτάζ που έχω κάνει λέει ότι έχουν προχωρήσει παραπάνω στη σχέση τους. Δεν είναι μόνο φίλοι… αλλά έχει γίνει και κάτι αναμεταξύ τους. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και τις πληροφορίες φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος απατάει την Ευρυδίκη και ασχολείται περισσότερο με την Βρισηίδα. Έχει παράλληλη σχέση ο Βασάλος. Μήπως γι’ αυτό η Ευρυδίκη τον κρατάει και βγάζουν συνέχεια story…», ανέφερε ο Αλέξανδρος Ρούτας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ποια η απάντηση της Βρησήιδας σε όλα αυτά;

«Δε θέλω να απαντώ σε τέτοια», ανέφερε σε πρωινή εκπομπή η Ανδριώτου.

Αυτή που περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει σε όλα αυτά, σίγουρα είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι ονοματα ειναι αυτα.Βρισηιδα και τα αρχι..α μας κουνιουνται.Ποιος την ηξερε αυτη την ψωνισμενη.Στα αρχ..α μας με ποιον το κανει και ποτε.Πολυ δημοσιοτητα δινουν τα κωλοκαναλα στο καθε μουνο…ο που πηρε μερος σε αυτο το Τουρκοπαιχνιδο.

Comments are closed.