«Κινούμενη βόμβα» ο Καμμένος για τον Αλέξη –Ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί;

Κοινοποίηση:
sti-fregata-adrias-tsipras-kammenos.w_l

Για ένα σοβαρό περιστατικό αμέσως μετά το πρόσφατο διεμβολισμό του σκάφους του Λιμενικού Σώματος, «Γαύδο», από Τουρκική ακταιωρό κάνει λόγο η γνωστή στήλη «Βηματοδότης».

Εκείνες τις ώρες που ακολούθησαν, όπως περιγράφει το «Βήμα» τέθηκε το θέμα της «απάντησης» της Ελλάδας στην πρόκληση της γείτονος, με ένα θερμό επεισόδιο να ξεσπά ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον συγκυβερνήτη του, Πάνο Καμμένο.

Υπήρξαν λοιπόν εισηγήσεις για μια δυναμική (ισοδύναμη) απάντηση της Ελλάδας, η οποίες όμως και απορρίφθηκαν αμέσως από τον Αλέξη Τσίπρα που θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα κλιμακώσει την ένταση.

28276124_10215970905011576_968186151_o

Αυτό όμως που δυναμίτισε πιο πολύ το κλίμα ήταν η «απουσία» του Πάνου Καμμένου, που όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον πρωθυπουργό εξαφανίζεται στα δύσκολα, αλλά είναι ομιλητικότατος στα «εύκολα».

Αναφέρουν πια ανοιχτά λοιπόν ότι «δεν του έχουν εμπιστοσύνη» και ότι είναι μια «κινούμενη βόμβα», ενώ υπενθυμίζουν τις πολλές φορές που έχει δημιουργήσει θέμα και αναζητούν πλέον τον τρόπο να τον «ξεφορτωθούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: