ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ! Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ξεκίνησε! – ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ! Πως θα “ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ” ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
C7TNFS2X0AAPXWz

Oι ΗΠΑ με κινήσεις-ματ διχοτομούν την Τουρκία!

Μεταφέρουν Κούρδους Peshmerga με V 22 Osprey από το ιρακινό Κουρδιστάν στη Β.Συρία για να πολεμήσουν για την ανεξαρτησία των Κούρδων απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις!

C7DmLh5XAAEHt-a C7Se6zmX0AARO0P

Ταυτόχρονα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τους εξοπλίζουν με στρατιωτικά οχήματα, χιλιάδες όπλα και ελικόπτερα!

Βέβαια με αυτά τα όπλα οι Κούρδοι θα πολεμήσουν και τους Τούρκους, κάτι που οι ΗΠΑ το ξέρουν και το επιθυμούν, όποτε οι κινήσεις δεν είναι διόλου τυχαίες.

C7S8wYsX4AEVj5q C7TNFS2X0AAPXWz

Την ίδια στιγμή, αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί μετεωρολογικός χάρτης που χρησιμοποιεί στην παρουσίαση του καιρού το κανάλι Rudraw, της περιφερειακής Κουρδικής Διοίκησης του Ιράκ, το οποίο είναι γνωστό για τις σχέσεις του με τον Μεσούτ Μπαρζανί, πρόεδρο της Αυτόνομης Διοίκησης του Κουρδιστάν.

Όταν και ο Μπαρζανί εγκαταλείπει τον Ερντογάν τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Τουρκία…

Στο χάρτη αυτό, πόλεις της Τουρκίας παρουσιάζονται ως εδάφη του Κουρδιστάν!

kurdistan_map

Συγκεκριμένα οι πόλεις Ερζερούμ, Σεβάστεια, Άγρι, Βαν, Μαλάτεια, Αντιόχεια και Μέρσιν παρουσιάζονται εντός των συνόρων του Κουρδιστάν.

Ο χάρτης ο οποίος με άλλα λόγια παρουσιάζει την ΝΑ Τουρκία και το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ανατολίας εντός των συνόρων του Κουρδιστάν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αγκυρα…

C6-ZB_VWgAE39Ry C7DmB3wXAAEqTnR C7I6u0qWkAA43tH C7DoYR0WkAAWsYJ

C7I4NasXUAA78DF C7I4Ro4XUAYj621 C7EbJnpWwAIIVqh C7I4PizWwAAlQ3i C7EbLgHW4AEjW6N

 


5ποσταγμα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: