ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -“ΦΩΤΙΑ” στο “Μakeleio.gr”: “Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του “Ε” με τον Μένιο Φουρθιώτη πουλάνε ΠΑΤΣΟΥΛΙΑ για ΧΡΥΣΑΦΙ!” (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
fer2

“Οι απατεώνες του Ε με τον ΑγαπηΜένιο σταμάτησε να πουλάει τις κρέμες από χαβιάρι αξίας δήθεν 700ων ευρώ για μόνο 29 ευρώ και τώρα πουλάει κολόνιες της οκάς Ferrari (άλλο τα αμάξια και άλλο τα πατσουλιά με το ίδιο όνομα) που δήθεν κοστίζουν 190 ευρώ η μία, για “μόλις” 29 ευρώ…

Όπως βλέπετε και στις φωτό οι κολονίτσες Ferrari Black και Red, κοστίζουν στα μαγαζιά 22 ευρουδάκια και όχι 29 που τις πουλάει σε δήθεν ευκαιρία ο Μένιος ούτε βέβαια 190 που λέει πως κοστίζει η μία… Προσοχή στους απατεώνες!”

ANAΓΝΩΣΤΗ

fer1fer2fer3

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. αμ ο αλλος ο καραγκιοζης που διαφημιζουν? ο ριχαρδος? αγοραζει σε τιμη κοσμηματος λεει το παπαρι. πηγα με τη γυναικα μου στο μαγαζι του στην εγνατια να σπρωξω ενα χρυσο βραχιολη αφου πρωτα ειχα παει ευοσμο σ ενα αλλο μαγαζι. το μαγαζι στον ευοσμο το ζυγισε και μου ειπε 230 ευρω. ο παπαρας αυτος 180. μπουνιες που θελουν τα λαμογια

  2. Είναι να απορεί κανείς που πάνε και πολιτικοί και μιλάνε στο Μένιο!

  3. ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ . ΤΟ Ε ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ . ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤ@ΝΟΠΟΥΣΤ@Σ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ .

  4. Στην Ιταλια αυτα τα προιοντα η ferrari τα δινει ως δωρακια μαζι με τα ψωνια που κανουν οι πελατες απο το καταστημα.

  5. απορω πωςολοι ηθοποιοι πολιτικοι βγαινουν και του μιλανε

  6. Πουλαει και γιαλια ηλιου ταχαμου απο 200 ευρω στα 20,αλλα στους περιφερομενους πακιδες και στα περιπτερα τα βρισκεις με 5 ευρω!

    1. ναι ομως τα γυαλια αυτα τα εχει αγγιξει ο σιχαΜενιος μας.

  7. Να φωνάξει και τον Υπαστυνόμο να πουλάνε μαζί αρώματα.Μπορεί να πουλάνε και φτερά άμα
    γουστάρουν.
    Θα είναι καλό δίδυμο.

    1. αυτος ξερει να κλεινη δουλειες ετσι δεν εκανε με την τζουλια που ειναι να τον πιασουν για απατη

Comments are closed.