ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ” για τα καταστήματα “PUBLIC”! ΔΕΙΤΕ πως εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους! Θα φρίξετε!”Όταν ο χορός των δισεκατομμυρίων προκαλεί μιζέρια κι απανθρωπιά”

Κοινοποίηση:
παμπλικ-κερκυρα-1050x700

“Η πολυετής μου παρουσία ως υπάλληλος στα καταστήματα public,δεν θα αποτελούσε εμπόδιο να καταγγείλω την πολιτική εκμετάλλευσης!Στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα κι άλλες πόλεις λοιπόν, επικαλούμενοι χαμηλό “τζίρο”αφού προέβησαν σε ορισμένες απολύσεις, μείωση στα συνεργεία καθαρισμού κι απογύμνωση από τη φύλαξη των security..τώρα έκοψαν και το …ΝΕΡΟ!! Μάλλον κοστίζει πολύ η αγορά της φιάλης,ΕΥΓΕ!!ΕΛΛΑΣ,2018”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εβραιοι τα εχουν τη περημαιναν οι εργαζομαινοι?…….

  2. Οταν απορρίπτεις ως φασιστες αυτους που θελουν να σε υπερασπιστουν , και πας και ψηφιζεις κομμουνιστες …φατε στην μαπα τον πραγματικο φασισμο των μπολσεβικων τωρα !

  3. Τα PULIC είναι σχετικά νέα εταιρεία, αύξησε τα υποκαταστήματα της πολύ γρήγορα, δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν “ξέπλυμα βρώμικου χρήματος” . Όπως παλιά με το e-direct που φυσικό ήταν να φαλιρίσει και να κλείσει και με άλλες ηλεκτρονικές εταιρείες (multirama, e-shop). Μήπως είναι κακοδιαχείριση? Αλλά δεν παύει να είναι ιδιωτική εταιρεία κοιτάνε οι μέτοχοι το συμφέρον τους, δεν μπορείς να τους αναγκάσεις για το δικό σου συμφέρον !!!!

  4. Αν θελετε να τα βάλετε με κάποιους να τα βάλετε με την κυβερνηση που κλείνει όλες τις επιχειρήσεις και μάλιστα όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις. Αν η οικονομία δεν είχε αυτα τα χαλια, δεν θα υπήρχαν τόσοι πολλοι άνεργοι.

  5. Και όντως υπάλληλο δε βρίσκεις να εξυπηρετηθείς.

  6. Η κόκκινη τρομοκρατία δεν λυγίζει τους Εθνικιστές

Comments are closed.