ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ” για τα γαϊδούρια στο Δήμο Διρφύων στη Χαλκίδα! “Δρόμοι φονιάδες και το αυτί της Συριζαίας διοίκησης δεν ιδρώνει με τίποτα!” – Πότε θα πάρετε χαμπάρι όταν θα θρηνήσουμε πάλι ΝΕΚΡΟ; (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
xalkida4

“Oνομαζομαι Δημητρης και ειμαι απο Χαλκιδα, θελω να καταγγειλω τον Δημαρχο και τους τοπικους φορεις του Δημου Διρφυων Μεσσαπειων για την απαραδεκτη σταση τους οσο αναφορα το οδικο δικτυο.

xalkida1

Επισυνάπτω καποιες φωτογραφιες για να καταλάβετε πως ειναι ολοι οι δρομοι εδω μετα τις βροχες..ειχαν την φαεινη ιδεα το καλοκαιρι να σκαψουν ομη την περιοχη για να περασουν σωληνες για την αποχετευση, τα λεφτα τελειωσαν ξαφνικα και οπως καταλαβαίνετε οι δρομοι εμεινα ετσι..

xalkida2

Το δυσαρεστο ειναι οτι δεν αναλαμβανει κανεις την ευθυνη, οι φωτο που στελνω ειναι 50 μετρα απο δημοτικο σχολειο που καθημερινα πηγαινοερχονται γονεις με τα παιδια τους και 500 μετρα απο την πυλη του Τ.Ε.Ι Χαλκιδας. Καθηνερινα ανεβοκατεβαινουν ντιλιβερι, εχουμε σπασει τα αυτοκινητα μας και κινδυνευουν ανθρωπινες ζωες..
Δώστε καποια προβολη στο θεμα αυτο, θα σας είμαστε ευγνώμονες, διοτι η Συριζαια διοικηση δεν ιδρωνει το αυτι της..

xalkida3
Ευχαριστω
Υ.Γ Τονιζω οτι ειναι ολη η περιοχη ετσι οχι μονο οι φωτο που σας εστειλα..”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: