ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΓΙΑ ΤΟ “ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ”: Το πλοίο έκανε λαθρεμπόριο μαζούτ;

Κοινοποίηση:
ÓÁËÁÌÉÍÁ-ÑÕÐÁÍÓÇ ÁÐÏ ÐÅÔÑÅËÁÉÏÅÉÄÇ ÊÁÉ ÐÉÓÓÁ ÓÅ ÅÊÔÁÓÇ 1,5 ×ËÌ ÁÐÏ ÔÇÍ ÂÕÈÉÓÇ ÔÏÕ ÄÅÎÁÌÅÍÏÐËÏÉÏÕ "ÁÃÉÁ ÆÙÍÇ" (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

Άνθρωπος που γνωρίζει πολλά λόγω της πολυετούς εμπειρίας του κάνει μια απίστευτη καταγγελία στο makeleio.gr.

 

Ακούγοντας τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλή που υποστήριξε ότι το καύσιμο που ξεχύθηκε στο Σαρωνικό ήταν μαζούτ, εξηγεί με λεπτομέρεια το νομικό πλαίσιο που είναι σε ισχύ ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στο παρελθόν της πλοιοκτήτρια εταιρείας του “Αγία Ζώνη ΙΙ”.

Διαβάστε την καταγγελία του αναγνώστη μας, όπως ακριβώς την λάβαμε στο mail μας:

Κύριε ΧΙΕ ακούω τον κ. Υπουργό εμπορικής Ναυτιλίας ότι το καύσιμο ήταν μαζούτ ( fuel oil ) το συγκεκριμένο καύσιμο χρησιμοποιείται ως καύσιμο στα πλοία, εκτός λιμένων γιαυτό και ο αρχηγός του Λιμενικού μίλησε για λαθρεμπόριο καυσίμων, διότι η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται πάνω από 25 έτη με εφοδιασμούς πλοίων και έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για λαθρεμπόριο καυσίμων Η χρήση μαζούτ στο εσωτερικό της χώρας ως καύσιμη ύλη απαγορεύεται.

Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε στα κάτωθι:

Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αν τελείωσε ο καταγγέλων ας τραβήξει και το καζανάκι. Το πλοίο έκανε εφοδιασμούς σε ποντοπόρα εμπορικά πλοία για καύσιμο εκτός Ελλάδος. Δεν είμαστε υπερασπιστές του Αγία Ζώνη αλλά βαρεθ’hκαμε να ακούμε παπ—ες.

  2. δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι !

Comments are closed.