ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ! “Τραμπουκισμοί” και νταβατζιλίκια από τις τράπεζες! Δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν!

Κοινοποίηση:
kokkina_daneia_aftodioikisi

“Είμαι 61 ετών, άνεργος επί πενταετία. Έχω ενυπόθηκο στεγαστικό δάνειο από την Εθνική τράπεζα, το οποίο αδυνατώ να εξυπηρετήσω, με αποτέλεσμα να μην έχω καταβάλλει αρκετές από τις οφειλόμενες δόσεις. Η Εθνική τράπεζα λοιπόν θεώρησε σκόπιμο με μονομερή απόφασή της να υφαρπάξει από τον Τραπεζικό λογαριασμό συντάξεως της υπερηλίκου και ασθενούς μητέρας μου, τα 7/8 των καταθέσεών της, έναντι του χρέους μου.

Ποσό που το είχε συγκεντρώσει με αιματηρές οικονομίες και το χρησιμοποιούσε για τις ανάγκες της. Είναι γεγονός ότι στο συγκεκριμένο Τραπεζικό λογαριασμό, ήμουν τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου συνδικαιούχοι, για να εξυπηρετούμε την ανίκανη προς τις συναλλαγές της με την Τράπεζα, μητέρα μας. Είναι αυτό νόμιμο; Είναι αυτό ηθικό; Ή μήπως είναι αυτοδικία ή τραμπουκισμός κατά τον λαϊκό τρόπο εκφράσεως; Εάν υποθέσουμε ότι το συνδικαιούχος, κατά μία διασταλτική έννοια εκλαμβάνεται ως συνέταιρος, γιατί δεν περιορίστηκαν στο να υφαρπάσουν το 1/3 του υπάρχοντος ποσού; Μήπως η αήθης αυτοδικία της τράπεζας, με νομιμοποιεί να προβώ και εγώ με τη σειρά μου σε οποιαδήποτε αυτοδικία θεωρώ εύλογη;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Υ.Γ. Ο διευθυντής του υποκαταστήματος Αμαρουσίου της τράπεζας από τον οποίο εζήτησα εξηγήσεις, με διαβεβαίωσε ότι δεν αποτελώ κάποια μεμονωμένη εξαίρεση, αλλά δέχεται βροχή παραπόνων για το ίδιο ακριβώς θέμα”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. να πας στην τραπεζα να διακανονισεις εκ νεου τις δοσεις σου!
    να τους περιγραψεις την κατασταση σου για να κοιταξουν να σου χαμηλωσουν τις δοσεις…
    τα ψευτονταηλικια περι φωτιας και μπουρμπερης στα σπιτια τα ακουνε και γελανε οι τραπεζιτες!
    μεχρι να ερθει ο δικαστικος επιμελητης και να αρχισει να αλλαζει κλειδαριες και να πεταει πραγματα στον δρομο…

  2. δηλαδη πηρες σπιτι με δανειο και δεν μπορεις να το αποπληρωσεις απλα το δινεις πισω και μενεις στο ενοικιο οπως μενει χιλιαδες κοσμος που δεν πηρε δανειο τι δεν καταλαβενεις

  3. ΓΡΑΨΕΤΟΥΣ ΣΤΑ Α………ΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ Ο ΑΓΟΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ

  4. ΓΡΑΨΕΤΟΥΣ ΣΤΑ Α………ΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ Ο ΑΓΟΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ

  5. Ο Διευθυντης ειναι εκει μαιντανος οι Γαλλοι κανουν κουμαντο.

  6. Οι κυβερνήσεις που πέρασαν έδωσαν στις τράπεζες πολλά δις ευρώ.Ειναι σαν να εξόφλησαν τα δάνεια που πήρε ο κόσμος και τώρα δεν μπορούν να πληρώσουν λόγο των καταστάσεων.Τωρα θέλουν να μας πάρουν και τα σπίτια.Μεγαλοι νταβατζηδες μιλάμε.Μην τους δίνετε τίποτα.Γκρεμιστετα η καψτετα αν σας τα πάρουν.

    1. Υπαρχει και ο νομος κατσελη.. δεν τον εχετε ακουστα.

  7. ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑΜΒΙΝΑ? ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΙΩΡΓΟΣ.ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

  8. Εμένα μου πήραν τα τελευταία 280 ευρώ από την σύνταξη μου για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Από ακατάσχετο λογαριασμό μισθοδοσίας-συνταξιοδότησης. Και το χειρότερο, την ίδια στιγμή παίρνανε από τους λογαριασμούς των παιδιών της αδερφής μου (είναι εγγυήτρια στο στεγαστικό μου δάνειο) τα χρήματα των μισθών τους 1900 ευρώ συνολικά, επειδή ήταν συνδικαιούχος.
    Πως να αισθανθώ; πως; πως; Τι να κάνω; τι;
    ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    Τράπεζες; ποιες τράπεζες, νόμιμοι τοκογλύφοι.
    Όταν το κράτος σε υποχρεώνει να πληρώνεσαι μέσω μιας ιδιωτικής επιχείρησης, πως λέγεται αυτό; Μα φυσικά καλά οργανωμένο κόλπο. Στα δίνω αλλά δεν τα έχεις, τα κρατάει το φιλαράκι μου και τα παίρνουμε όταν θέλουμε.

Comments are closed.