Καταγγελία από Λιμενικό για τις περιπολίες τους και πως τους βλέπει ο κόσμος!

Κοινοποίηση:
logo

“Μια καθημερινη στη Ζεα. Δεν μπορούμε να βγούμε με τη στολή και με τα όπλα.Αν κάτσουμε για 2 λεπτά να μιλήσουμε σε ένα φίλο μας που συναντήσαμε σε αυτή την περιπολία, θα είμαστε πρώτο θέμα στο Facebook και θα μας διαλαλούν.Θα γράψουν τον πληρώνει το κράτος για να μιλά με τους φίλους του στο δρόμο.

Είναι κακός ο κόσμος πια ρε.

Θα λένε τι καουμπόι είναι αυτός που έχει όπλο:
“Θα λένε τον πληρώνει το κράτος για να μιλά με το φίλο του”

Μας θέλουν ρομπότ!Τα ρομπότ κάνουν αδιάκοπα τη δουλειά τους χωρίς να διακόπτουν για κάτι.

‘Εχουμε οικογένειες και φοβόμαστε να κάνουμε την δουλειά μας.”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. κανε δουλεια σου οταν σε χρειαστουν θα ερθουν να σε βρουνε και τοτε θα καταλαβουν τι λεγανε τιμα το εθνοσημο που φορας και μη φοβασαι ειμαστε πολυ διπλα σου

  2. κανε δουλεια σου οταν σε χρειαστουν θα ερθουν να σε βρουνε και τοτε θα καταλαβουν τι λεγανε τιμα το εθνοσημο που φορας και μη φοβασαι ειμαστε πολυ διπλα σου

  3. φιλε ας πηγαινανε ολοι αυτοι που ασχολουνται με σας στο λιμενικο να πινανε καφε αλα δεν ξερανε μπανιο και δεν μπορουν………………και φταινε οι τριχες για αυτο το λογο ασχολουνται μαζι σας γιαννενα ΟΥΚ

  4. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΙΘΥΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ -ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΤΕΡΕΩΤΥΠΑ Η ΚΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΚΑ ΝΑ ΙΔΩΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

  5. Κάνε το καθήκον σου. Μέσα σαυτό είναι να καταγράφεις έντιμα και με ακρήβια όλα τα κατορθώματα των περίεργους τύπων που “βοηθούν” τους λαθροεποίκους, υπηρετούν τα λαμόγια, και τους γνωστούς ανθέλληνες. Κάνε υπομονή. Η ώρα της λογοδώτησής τους πλησιάζει.
    Μην επιτρέπεις στα αρνητικά γεγονότα να σε καταπλακώνουν. Αυτό επιδιώκουν οι αναρχο-αριστεροί που μας διοικούν για τέσσερις δεκαετίες, και όχι μόνο τελευταία που ξεμασκαρεύτηκαν. Κάνε φιλίες – όχι απλά στείρες παρέες – με τον/την (γενετικά) πλησίον σου. Διακριτικά οργάνωσε ή λάβε μέρος σε ομάδες εμπίστων (ψυχωμένων Ελλήνων) για συνειδητοποίηση ταυτότητος, για άμυνα, αλληλεγγύη, αλληλεκπαίδευση, και κρίσιμη πληροφόρηση για σωστή δράση. Χτίσε μια μικρή, τοπική “Φιλική Εταιρία”. Θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις την χρησιμότητά της στον Αγώνα.
    Γίνε ο αρματολός του 21ου αιώνα. Έτσι θα δεις το ηθικό σου να ανεβαίνει και να απλώνει όπως του Οδυσσέα Ανδρούτσου. Παρά τις αντιξοότες, ή μάλλον λόγω αντιξοοτήτων. Τότε θα δεις το επάγγελμά σου ως εθνικό και κοινωνικό λειτούργημα, και όχι σαν δημοσιο-ϋπαλληλίκι ή κάτι το ευτελές.
    Και πάνω απ’ όλα ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ, αλλά χωρίς να φοβάσαι. Οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια εδώ και πολλά χρόνια. Μόνον οι λίγοι τα αναγνωρίζουν. ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΕ τον αγώνα σου στις γενικές συνθήκες και τις ανάγκες μέχρι τη τελική Νίκη.
    Τι σύνθημα φωνάζαμε στον στρατό μετά από σκληρή άσκηση, κι ας είμασταν πτώματα στην κούραση; ΗΘΙΚΌΝ ΑΚΜΑΙΌΤΑΤΟΝ!!!

    1. Και μια σπουδαία συμπλήρωση:
      Η Φιλική Εταιρεία σου δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 3-5 άτομα αν είσαι σε χώρο που κατοικείται λιγότερο από 40.000 Έλληνες. Η ποιότητα είναι που μετρά και όχι η ποσότητα. Και η ποιότητα είναι πρωταρχικά στην αφοσίωση και στο “έσω έτοιμος” για οποιαδήποτε έντιμη δράση. Ενώ οι οργανώσεις με πολλά μέλη είναι εκ φύσεως άκριτα χαλαρές, όπου οι προδότες και οι πρακτορίσκοι εύκολα κι ανεπαίσθητα εισέρχονται, και φτιάχνουν τη δική τους “φιλική εταιρεία” σαν κράτος εν κράτι. Τότε το χάσιμο χρόνου, αγώνων, και μελών θα είναι τεράστιο, απογοητευτικό, κι ενίοτε δραματικό.
      Το μέγεθος της ήττας εξαρτάται από το πόσο απομακρυνθήκαμε από τον σκοπό μας, και από το ποσοτικό μέγεθος των χαμένων εσωτερικών μελών και των συναγωνιστών. Το δε μέγεθος της νίκης εξαρτάται από το μέγεθος της επίτευξης του σκοπού, με πρωτεύον το ηθικό στοιχείο του που προσφέρεται ως Νίκη ακόμα και από μια φαινομενική ήττα (Θερμοπύλες, Αρκάδι, Σούτσι, Ζάλογγος κτλ.).
      Στις μεγάλες πόλεις με πληθυσμό άνω των 200.000 Ελλήνων μπορείς να οργανώσεις μια Φιλική Εταιρεία με 10 έως12 μέλη το πολύ. ‘Ολα τα μέλη πρέπει να είναι ανακλητά ανά πάσα στιγμή για να αντικαθίστανται με πιο ικανά και ποιοτικά-ηθικά ανώτερα μέλη. Η παραχώρηση θέσης ή αλλαγή καθήκοντος πρέπει να θεωρείται τιμή κι ευκαιρία και ΌΧΙ προσβολή του αποσυρρόμενου, που ούτως ή άλλως εμπλουτίζεται με την αλλαγή εμπειριών. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα από τη σωστή δράση και προσέγγυση – και όχι από φλυαρίες στις παρέες ή στα ΜΜΕ – οι διάφορες τοπικές Φιλικές Εταιρείες θα αναγνωριστούν μεταξύ τους και θα αποκτήσουν κρυφούς συνδέσμους επικοινωνίας. Θα ανταλλάξουν εμπειρίες, γνώσεις, εκπαίδευση, μέσα και πληροφορίες δράσης, και θα συντονιστούν από δικού τους.
      Οι Φιλικές Εταιρείες για ευνοήτους λόγους δεν πρέπει να διοικούνται από μια κεντρική εξουσία, αλλά να συντονίζονται ελεύθερα.
      Ευχαριστώ

      1. Συγνώμη που επανέρχομαι, αλλά μου διέφυγε κάτι αξιόλογο:
        Εάν οι ανεξάρτητες, αυτόνομες, και ισότιμες Φιλικές εταιρείες αναγνωρίζονται μεταξύ τους παρά τα στεγανά που οφείλουν να έχουν χτίσει, την ίδια αναγνώριση μπορεί να κάνει κι ο εχθρός και να διείσδύσει εντός των τοιχών τους. Ασφαλώς εδώ πρέπει να αναπτυχθούν τεχνικές ελέγχου και δοκιμασίας του εισερχομένου.
        Φίλε μου, ένας πράχτορας δεν είναι όπως παρουσιάζεται από το Χόλυγουντ σαν δήθεν υπερεκπαιδευμένος, υπερικανός γόης και ανατροπέας των πάντων. Είναι ένα από τα πλέον ανίκανα μέλη όλων των στρωμάτων μιας εκφυλισμένης κοινωνίας που φαντάζονται τους εαυτούς τους σαν υπερανθρώπους για να μην πεθάνουν από βαρεμάρα. Έχουν το μυαλό μικρών ανθρώπων (ο ορισμός “μικρών ανθρώπων” σε όλες του τις σημειολογικές αποχρώσεις. Τα υπόλοιπα διακοσμητικά στον αναγνώστη).
        Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, για την τελική Νίκη. Μόνο η νοικοκυρεμένη εργασία είναι που χρειάζεται. Και με τη συμπαράσταση του Θεού, παρά τις απροσδόκητες εκπτώσεις, οι ψηφίδες του ψηφιδωτού θα μπούν καθαρές, όμορφες κι ωραία στην θέση τους για την εικόνα της Νέας Κοινωνίας.
        Και πάλιν ευχαριστώ

  6. Ναι ρε παιδιά, κουράστηκε ο άνθρωπος να μπάζει λαθροπίθηκους στη χώρα κι είπε να πιεί έναν καφέ!

  7. ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ΤΗΝ ΣΤΙΓΤΜΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ !!!!!!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ Θ’ΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΒΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.