Καμπουράκη και Οικονομέα…! Nα γιατί δεν κλαίει κανείς τον χαμό σας! Έτσι κάλυπταν τον Μπουτάρη….! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
11d5fb1d5a294388fb39f32766abd47d

Να θυμηθούμε την κόντρα Aδωνι – Μπουτάρη στο mega channel της σανοκατευθυνομενης ειδησεογραφίας ..

Καμπουράκη και Οικονομέα τώρα μπορείτε να γνωρίζετε γιατί πολλοί από τους τηλεθεατές σας δεν τους ενδιαφέρει που δεν υπάρχετε πια ..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΔΥΟ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ……………..

  2. η κρασοπρεζογρια ο μπουταρης ειναι ενα φιδι στο κορφο μας κυριοι…και ειδικα για τη βορειο Ελλαδα που ανοιγει τις κερκοπορτες για αλλη μια φορα στην ιστορια για τους εχθρους…για οσους γνωριζουν ιστορια, η Πολη της Κωνσταντινουπολης επεσε απο καποιους -περιουσιους- που ανοιξαν την κερκοπορτα και μπηκαν οι τουρκοι και αλωσαν την Πολη…ετσι και τωρα..ο μαστουρομπουταρης με τον κιπα στο κεφαλι ανοιγει διαπλατα την πυλη στα Σκοπια και στην Τουρκια….επρεπε εχθες να τον αφησουν στην ασφαλτο κοματια…οσο για τα πουτανακια του μεγκα..αυτοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι που μειναν ανεργοι τοσοι ανθρωποι…βλεπεις την αφροκρεμα με μισθους βασιλεια και το τεχνικο προσωπικο στην πεινα…δεν λυπαμαι κανεναν ομως γιατι το μπασταρδοκαναλο εφερε τον Τζεφρυ τον προδοτη και μια ζωη με το βρωμοπασοκ ηταν…οτι σπερνεις θεριζεις…ψοφο τωρα για ολυς…
    Υ.Γ. α ρε Παπά τιτανοτεράστιε (της χρυσης αυγης) που κατουρισες την εισοδο του μεγκα για διαμαρτυρια…
    ποσο μπροστα εισουν….

  3. Μεταξυ των γλοιωδεστερων δημοσιογραφων του συστηματος.

  4. Ο κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ και η κα. ΤΡΕΜΗ που βρίσκονται ? !!!!!!!!

    1. Για μπανια στο μοντε καρλο ρε λινατσα
      Εσυ που βρισκεσαι;

  5. ακομη δυο δημοσιογραφικα σκουπιδια που κονομανε στην πλατη των ελληνων

Comments are closed.