ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Ο ιδρυτής των ΓΙΑΤΡΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ Bernard Kouchner και οι κρυφές εικόνες

Κοινοποίηση:
gxs-268-630x380

Παρακολουθούμε εδώ και μήνες την εισβολή των ορδών ανθρώπων, διότι όλοι άνθρωποι είναι και ταυτόχρονα την προσπάθεια διαφόρων πρόθυμων φιλάνθρωπων να δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής σε όσους το αίσθημα της αυτοσυντήρησης έχει αρχίσει να ενεργοποιείται.

mongol-horde

Μογγολική Ορδή

Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι μετακινήσεις εθνών και λαών έγιναν για κάποιον λόγο και οι ορδές των Μογγόλων που σφάζαν και σκοτώναν, επειδή μπορούσαν, συνοδεύονταν απο παιδιά γυναίκες, οικογένειες κλπ και σαφώς δεν πηγαίναν στις ξένες χώρες επειδή αγαπούσαν τους λαούς τους, αλλά για το δικό τους συμφέρον. Μετακινούμενες πληθυσμιακές ομάδες εκατοντάδων χιλιάδων ασιατών και αφρικανών εκινούντο στην Ευρώπη με οπλισμό καταστρέφοντας και σκοτώνοντας, διότι προφανώς και γνωρίζαν ότι οι Ευρωπαίοι θα τους εκδιώκαν και δεν θα παραδίδοντο ειρηνικά και ανθρωπιστικά.

Σήμερα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο…

Ορδές κινούνται προς την Ευρώπη ως πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά η πέμπτη φάλαγγα εντός της Ευρώπης που αποτελείται απο διάφορους που έχουν μεταμφιεστεί σε ανθρωπιστές, πολιτικούς ευρωπαιστές, ουσιαστικά απαγορεύει στους ευρωπαίους να κάνουν χρήση του δικαιώματος υπεράσπισης των χωρών τους και την ίδια στιγμή στέλνουν και το μήνυμα στις ορδές να περάσουν ως καλοδεχούμενες.

lathrometanastes-660_1

Ορδή της Νέας Εποχής…πληθυσμός νέος, που έρχεται να καλοπεράσει αναζητώντας ότι έχει δει στο διαδίκτυο. Για αυτούς οι γνωστές ΜΚΟ δουλεύουν και για τα κρυφά αφεντικά…

Έχουμε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό για το σχέδιο στο οποίο μετέχουν όλοι οι πολιτικοί μας, βραβεύονται, ποζάρουν, το εφαρμόζουν, αλλά κανένας δημοσιογράφος δεν το βγάζει στην φόρα.

Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Coudenhove-Kalergi-Richard-Nikolaus-Graf-v

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών.

Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ;

Καταλάβατε όλοι ποια είναι…..

Έχουμε μιλήσει επίσης και για το μίσος προς την χριστιανική Ευρώπη όσων ξαφνικά έχασαν τα θεία πρωτοτόκια γιατί σταύρωσαν Τον Χριστό. (δεν έχουμε μιλήσει για τις συνέπειες της περιτομής στην ανθρώπινη ψυχολογία, αλλά θα γίνει σύντομα)….

Εντελώς όχι τυχαία,  επικεφαλής των διεθνών οργανισμών που δρούν αποτρεπτικά στην δυναμική αντιμετώπιση της εισβολής των ορδών, είναι άνθρωποι που ανήκουν σε μια θρησκευτική και φυλετική μειονότητα.

Την γνωστή περιούσια μειονότητα….

Είναι τυχάιο ότι Ο Δανιήλ Εσδρά, υπεύθυνος του διεθνούς οργανισμού μετανάστευσης, ανήκει σε αυτήν την μειονότητα;;;

Γιατί άραγε;;;;

Daniel-Esdras-1

Δανιήλ Εσδρά. Γιατί σε μια Ελλάδα που έχει 99% ορθόδοξους χριστιανούς, αποφασίζει για ένα τόσο σημαντικό θέμα  όπως η μετανάστευση, κάποιος που ανήκει σε θρησκευτική μειονότητα;;;; Ρωτάμε

Να θυμίσουμε ότι το γνωστό σχέδιο γενοκτονίας των Ευρωπαίων, το οποίο ασπάζονται τεκτονικές εξουσιαστικές σέκτες και συμμορίες, προβλέπει ότι η Ευρώπη αφού θα απορροφήσει το σύνολο της ΑΣΙΑΣ και της ΑΦΡΙΚΗΣ , θα κυβερνάται απο έναν και μόνον λαό….τον περιούσιο….και ταυτόχρονα βλέπουμε ότι οι μοχλοί πολιτικής και ψυχολογικής πίεσης προς τους Ευρωπαικούς λαούς έχουν ως ηγέτες…ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ. Οι έλληνες πολιτικάντηδες, όλοι μέσα στον πλούτο και στην Δημοκρατία, έχουνβραβευτεί για την συμμτοχή τους στο προδοτικό αυτό σχέδιο και στην συνωμοσία…

Τι  συμβαίνει και με τους φιλάνθρωπους …γιατρούς χωρίς σύνορα οι οποίοι σύμφωνα με τις διακηρύξεις τους για το ελληνικό τμήμα,  πιστεύουν  ότι πρέπει να προβληθεί διεθνώς το πρόσωπο της Ελλάδας, της Αλληλεγγύης, του Ανθρωπισμού και του Δικαίου, της Ελλάδας Κράτους – Ασύλου και Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χωρίς στείρες εθνικιστικές εξάρσεις και πατριδοκάπηλες σκοπιμότητες;;; 

Δηλαδή υποτίθεται ότι ασκούν φιλανθρωπικό έργο αλλά με πολιτικές προεκτάσεις και μάλιστα ενάντια σε ότι αυτοί υποκειμενικά θεωρούν κακό.

Είναι απο την αρχαιότητα γνωστή η μέθοδος εξόντωσης του αντιπάλου δια της ενοχοποίησης του ενστίκτου αυτοσυντήρησης…

Η φιλανθρωπία αυτή έχει σκοπιμότητα, θεατρινισμό και πολιτικό στόχο…

Οι κινήσεις είναι όλες προπαγανδίστικές.

Σωσίβια λαθρομεταναστών, που τα κάνουν δώρο, στην άλλη εκπρόσωπο των υπευθύνων για την σημερινή κατάντια…..και πολλές άλλες σκηνοθετημένες πράξεις, ικανές να κοροιδέψουν τους αδαείς και συναισθηματικούς αφελείς νεοέλληνες με τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης IQ 92…και η δουλειά και η επίτευξη στόχου είναι σίγουρη για τους φιλάνθρωπους.

Ο επικεφαλής της εν λόγω οργάνωσης, Bernard Kouchner, είναι επίσης γνωστής καταγωγής ιατρός…αλλά και πολιτικός αφού συμμετείχε στην κυβέρνηση του…Ιουδαίου ΣΑΡΚΟΖΥ.

440px-Bernard_Kouchner_-_World_Economic_Forum_Annual_Meeting_Davos_2008

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΝΕΣΗ…πάντα καλοπληρωμένη

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα….

gxs-268

Εδώ αγκαλίτσα με τον άλλο φιλάνθρωπο τον Μπούς….μάλλον και το εγχώριο τμήμα , τέτοιες φιλάνθρωπες δόξες ονειρεύεται

Δεν παραβιάζονται οι δημοκρατικές αρχές, η έννοια της ποσόστωσης κλπ, όταν μέλη μιας μειονότητας με ενίοτε ψυχωσικές θρησκευστικές αντιλήψεις, βρίσκονται διεθνώς σε πόστα εξουσίας;;;;

Screen-Shot-2013-10-29-at-12.01.10-PM-610x437

Πιστεύουν ότι Ο Θεός τους μίλησε

Δεν δημιουργούνται απορίες όταν οι Γιατροί χωρίς σύνορα, που φιλοξενούνται παντού με την πρόφαση της φιλανθρωπίας, κάνουν πολιτικές δηλώσεις υπέρ του εποικισμού και λειτουργούν, γλυκά, γλυκά, αποτρεπτικά προς τις αρχές της χώρας στο να πράξουν το καθήκον τους, που είναι ένα και μόνο….η διαφύλαξη του έθνους και του λαού τους;;;;

images

Η φιλανθρωπία είναι ξέχειλη…..μόνο νοητικά καθυστερημένοι θα εμπιστεύονταν τέτοιους λύκους

Βλέπουμε λοιπόν πως δένουν όλα αυτά με τον κοινό σκοπό, που είναι η εξόντωση των Ευρωπαίων με σύγχρονες μεθόδους δια του σχεδίου  και με την τοποθέτηση σε ανάλογες θέσεις…πάντα καλοαμοιβόμενες διότι η φιλανθρωπία πληρώνει, σίγουρων προσώπων , που δουλεύουν για το μεσσιανικό τους όνειρο.

Παντού δηλώνουν οι οργανωμένοι αυτοί άνθρωποι, ότι η Ευρώπη μπορεί να λύσει το πρόβλημα με διανόμή όλων αυτών των ορδών σε χώρες, με ασφαλή μετάβαση…

Οδηγούν σε αντικατάσταση του Ευρωπαικού πληθυσμού απο τις ορδές ….

Αντί η λύση να είναι η αποτροπή με όποιο τίμημα, προωθούν με την βοήθεια των καλολαδωμένων δημοσιογραφίσκων, την εγκόλπωση και την υποδοχή…

Ας πάμε λίγο βαθύτερα:

«Εφ’ όσον γνωρίζουμε τους μηχανισμούς και τα κίνητρα του κόσμου, γιατί να μήν μπορούμε να τον ελέγχουμε και να τον κατευθύνουμε, όπως και όπου εμείς θέλουμε και μάλιστα χωρίς να το αντιληφθεί; Οι πρόσφατες εφαρμογές της προπαγάνδας έδειξαν, ότι αυτό μπορεί να συμβεί αρκετά ως ένα σημείο και εντός κάποιων ορίων» (Edward Bernays, Propaganda).

Ο Edward Bernays, εβραίος στην καταγωγή, ήταν ανηψιός του ιδρυτή της Ψυχανάλυσης, Ζίγκμουντ Φρόιντ.

images

Υπήρξε πατέρας της προπαγάνδας και της σύγχρονης ψευδοεπιστήμης «των δημοσίων σχέσεων».

Δούλεψε για τις Αμερικανικές υπηρεσίες της CIA λίγο πριν απ΄ τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Bernays έγινε ο διασημότερος πρωτοπόρος της σύγχρονης προπαγάνδας, την οποία εξάσκησε τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, εφαρμόζοντας τις θεωρίες χειραγώγησης των μαζών (ψυχολογία της μάζας), για λογαριασμό μεγάλων Πολυεθνικών Εταιρειών και πολιτικών κομμάτων. Το βιβλίο του Propaganda και γενικότερα οι μέθοδοί του, απετέλεσαν τα σύγχρονα εργαλεία προπαγάνδας, που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα τα εξουσιαστικά κέντρα του πλανήτη μας.

Ας δούμε περισσότερα στοιχεία για τον καλοζωισμένο φιλάνθρωπο και φίλο του Μπούς, Μπερνάρ Κουσνέρ

«Το βιβλίο του Γάλλου δημοσιογράφου Πιερ Πεάν κατηγορεί τον ιδρυτή της οργάνωσης “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” και Υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας,Μπερνάρ Κουσνέρ, για διαπλοκή συμφερόντων με Αφρικανικά καθεστώτα προς όφελος φαρμακοβιομηχανιών… Χάρη στις προσωπικές ικανότητες του Κουσνέρ, (γιατρού και συμβούλου ιατρικών επιχειρήσεων), οι συγκεκριμένες εταιρείες κατάφεραν να συνάψουν με τις κυβερνήσεις της Γκαμπόν και του Κονγκό συμβόλαια αξίας 4,6 εκατομμυρίων ευρώ…
Ο Πεάν κατηγορεί επίσης τον Κουσνέρ για διαπλοκή ιδιωτικών συμφερόντων με την άσκηση δημόσιας εξουσίας και για ανήθικη διαχείριση της θέσης πολιτικής επιρροής.
Επιπλέον, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά, διότι οι κατηγορίες αυτές στρέφονται κατά ενός ανθρώπου, που έχει επανειλημμένα καταγραφεί ως ο “πιο δημοφιλής Γάλλος πολιτικός” και είναι διάσημος παγκοσμίως για το φιλανθρωπικό του έργο και ειδικότερα για την ίδρυση των οργανώσεων “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” και “Γιατροί του Κόσμου”». (Tvxs, 5/2/09).
«Διακεκριμένοι γιατροί και ειδικοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τον Καναδά και άλλες χώρες διεξήγαγαν έρευνες προσπαθώντας να απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα.
Τα συμπεράσματά τους, τα οποία δημοσιεύονται σε ειδικό τεύχος της επιθεώρησης «Public Library of Science Medicine», είναι παραπάνω από κατηγορηματικά.
Μιλούν για πλήρως οργανωμένες εκστρατείες εκ μέρους των φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες, με στόχο να διογκώσουν τα ήδη υπέρογκα κέρδη τους, δημιουργούν νέες αγορές επινοώντας νέες ασθένειες και προωθώντας τα ανάλογα φάρμακα στο ανήσυχο για την υγεία του κοινό.
Το φαινόμενο ονομάζεται «ασθενειοκαπηλεία» και την περασμένη εβδομάδα αποτέλεσε για πρώτη φορά το θέμα ενός παγκόσμιου συνεδρίου στην Αυστραλία».

Επίσης κατηγορούνται η Rockefeller Financial Group και η οικογένεια Rockefeller, η Rothschild Group, η JP Morgan Group, η μη κερδοσκοπικές οργανώσεις «Γιατροί του Κόσμου» και «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ο επικεφαλής των τελευταίων Rowan Gillies

Ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει καναλάρχες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και διάφορους άλλους, που διαπλέκονται σε αυτό το σκοτεινό κουβάρι.(Θυμόμαστε όλοι την χαριτωμένη ευαίσθητη εκφωνήτρια, κάθε μεσημέρι στο ΣΚΑΙ….φορτώνει ενοχές το αδαές κοινό προκειμένου να το οδηγήσει στην σταδιακή εθνική αυτοκτονία και στην συνέχεια σουλατσάρει ανθρωπιστικά πάντα στο Κολωνάκι απολαμβάνοντας την καλοσυνάτη δημοσιότητά της)

edward_bernays

Τώρα μιλάν για αντιρατσισμό, υποδοχή προσφύγων, μια Μεσόγειο νεκροταφείο και λοιπά λυπητερά.«Οι μάζες είναι διατεθειμένες να αποδεχθούν την άποψη ενός γιατρού, διότι ο γιατρός αποτελεί μια “αρχή” της ζωής και του θανάτου γι’ αυτούς, ανεξάρτητα από το πόσο αυτός γνωρίζει ή δεν γνωρίζει το θέμα, το οποίο προωθεί» (Edward Bernays, Propaganda).
Οι «φιλανθρωπικές» οργανώσεις Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Γιατροί του Κόσμου, είναι ουσιαστικά οργανώσεις τύπου καρτέλ, που χρησιμοποιούν την ανθρωπιστική βοήθεια σαν πρόσχημα, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και πολιτικές και αυτήν την φορά οι πολιτικές τους είναι εχθρικές προς την Ευρώπη και την Ελλάδα και είναι μέσα στα πλαίσια του σχεδίου που ήδη αναφέραμε.
 Οι έλληνες (καλύτερα ρωμιοί) Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) κατάφεραν να κάνουν το ακατόρθωτο. Αντί να βρίσκονται εκτός συνόρων, εκεί όπου δήθεν υπάρχει το πραγματικό πρόβλημα της ανθρώπινης δυστυχίας, στις χώρες δηλαδή του Τρίτου Κόσμου και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αυτοί εγκαταστάθηκαν εδώ σε νησιά του Αιγαίου κυρίως, δηλαδή εντός συνόρων, όπου υποδέχονται ως αμειβόμενα επαγγελματικά στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, αυτούς που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να περιθάλπουν στις χώρες τους. Οι δικοί μας Ρωμιοί Γιατροί Χωρίς Σύνορα…
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;

periergo.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ένα εβραϊκό μίασμα θα βρεις.

  2. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!!ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΙΣΘΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΓΕΝΕΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΡΑΤΣΑ

  3. Αριστο το αρθρο.

    Αλλα αποκαληπτικο .

    Μπραβο, που το σναδημοσιευσε το MAKELEIO.

Comments are closed.