ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ τον ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που ΘΕΛΟΥΝ να μας πλασάρουν οι Μπολσεβίκοι –

Κοινοποίηση:
Η διαστροφή στα Ευρωπαϊκά κράτη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

Τουρίστες από τη Βρετανία τη Γερμανία την Ολλανδία και τη Σουηδία πηγαίνουν για σεξουαλική ευχαρίστηση με ζώα στην Σερβία σύμφωνα με το μεγαλύτερο γερμανικό κανάλι RTL.

Το ραδιοτηλεοπτικό κανάλι RTL έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με αυτές οι σεξουαλικές εκδρομές , σύμφωνα με αυτήν οι οίκοι με ζώα βρίσκονται στο Βελιγράδι στην υπηρεσία των διεστραμμένων ανθρώπων, στην υπηρεσία αυτή τη σεξουαλική βρίσκονται πρόβατα, γαϊδούρια, σκυλία, χήνες, αγελάδες και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ένα ανθρώπινο διεστραμμένο μυαλό.

Για σεξ με ζώα το κόστος ξεκινάει από τα 70 έως 150 ευρώ, εάν κάποιος θελήσει να τραβήξει και βίντεο θα πληρώσει άλλα 50 ευρώ, κατόπιν αιτήματος του πελάτη ο «σύντροφος» θα φορέσει καλτσόν και παπούτσια με τακούνια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το διεστραμμένο τους μυαλό.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής σε τέτοια Ευρώπη θέλουμε να ζήσουμε; οι ελληνικές αξίες συμβαδίζουν με τις αξίες που έχουν αυτοί οι άνθρωποι οι υποτιθέμενοι πολιτισμένοι της Ευρώπης;. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η διαστροφή μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ο πολιτισμός μας βρίσκεται σε κίνδυνο εάν μπορούμε να το πούμε αυτό πολιτισμό.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ (ΑΔΕΛΦΟΙ) ΣΕΡΒΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΖΩΑ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΖΩΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ?ΑΚΟΥ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΤΥΧΑ!!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΔΙΠΟΔΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΥΒΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!

  2. Το οτι πηγαινουν στη σερβια για αυτες τους τις ορεξεις δεν το σχολιαζει κανεις?

  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ακάθεκτος την καταστροφή της ανθρωπότητας έτσι ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ και θα δεις μια ωραία μέρα τι θα πάθεις

  4. Αυτο ειναι πολιτισμος;;;;;; αρρωστα καθικια. Σουβλα στο κ@λο που θελετε να σας βγει απο το στομα. Τρισαθλιοι βρωμιαριδες. Τι σας φταινε τα αθωα ζωα. ΚΤΗΝΟΙ! !!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΛΕΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ

Comments are closed.