Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς – Άγριο τρολάρισμα του CNN: “Ο Τραμπ συναντά τον Τσίπρα που προειδοποιούσε για το κακό”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΠΡΑς ΤΡΑΜΠ

«Όταν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα καθίσει για συζητήσεις με τον αριστερό Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα βρεθεί τετ-α-τετ με τον άνθρωπο που έναν χρόνο πριν προειδοποιούσε τους πολίτες της χώρας του ότι ο Τραμπ αντιπροσωπεύει ένα «κακό» κράμα ιδεών που δεν έχει καμία θέση στη δυτική δημοκρατία», αναφέρει το άρθρο του CNN, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση των δύο ανδρών στον Λευκό Οίκο.

Ο ανταποκριτής του CNN στον Λευκό Οίκο κάνει λόγο για προσπάθεια του Έλληνα πρωθυπουργού να αφήσει πίσω την προεκλογική κριτική για τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ο οποίος, όπως λέει, είναι μνησίκακος και θυμάται ακόμα και τα πιο ασήμαντα.

 

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι παλιές δηλώσεις Τσίπρα για τον Τραμπ -όπου, ερωτηθείς αν θα ήθελε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ευχηθεί «να μην μας βρει αυτό το κακό»- θα μπορούσαν να αναδυθούν στην επιφάνεια από τους δημοσιογράφους οι οποίοι θα απευθύνουν ερωτήσεις στους δύο ηγέτες στο τέλος της συνάντησής τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος του CNN, σε μία περίοδο κρίσης με την Τουρκία είναι ο πρόθυμος συνεργάτης στον τομέα της ασφάλειας.

Και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, η Ελλάδα είναι ένα από τα λίγα μέλη του ΝΑΤΟ που παραμένει πιστό στις αμυντικές δαπάνες της συμμαχίας – ένα ζήτημα που ο Τραμπ έχει αμφισβητήσει.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε πριν από την επίσκεψη ότι ο Τραμπ και ο Τσίπρας θα συζητήσουν θέματα άμυνας και οικονομίας, καθώς και την ενεργειακή ασφάλεια και τους πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ Αμερικανών και Ελλήνων.

Το βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει για τον Ντοναλντ Τραμπ “μη μας βρει το κακό”


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: