Καλαμάτα: Άκουσε την απόφαση για την κλωτσιά που έριξε στον σκύλο και έμεινε άφωνος!

Κοινοποίηση:
4236148-768x497

Το θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων τόσο στην Καλαμάτα όσο και στους κόλπους των social media. Σε φυλάκιση ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας ένας 83χρονος, που είχε κλωτσήσει ένα δεσποζόμενο σκυλάκι.

Αν και ο ίδιος χθες αρνήθηκε στην απολογία του ότι χτύπησε το ζώο, το δικαστήριο δεν δέχτηκε τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάσθηκαν χθες στο δικαστήριο, το περιστατικό διαδραματίσθηκε έξω από γραφείο στην οδό Φαρών. Το σκυλάκι βρισκόταν απέξω, στο πεζοδρόμιο, το οποίο είχαν αφήσει εκεί τα αφεντικά του μέχρι να ολοκληρώσουν τη δουλειά που είχαν.

Ο ηλικιωμένος, βγαίνοντας από το γραφείο, βρέθηκε μπροστά στο μικρόσωμο σκύλο. Κατά τη δική του εκδοχή μπερδεύτηκε με το σκύλο και απλώς με το πόδι του, για να μην πέσει, το έσπρωξε πιο πέρα.

Σύμφωνα, όμως, με τους ιδιοκτήτες του σκύλου και μηνυτές, ο ηλικιωμένος κλώτσησε και τραυμάτισε τον σκύλο. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κακοποίηση ζώου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οι πουλημενοι δικαστες δικαζουν μονο αυτα τα περιστατικα με αυστηροτιτα και καλα κανουν…τους εγκληματιες ομως τους αφηνουν ελευθερουσ να συνεχιζουν να εγκληματουν εις βαρος των πολιτων..τετοια πουλημενα καθαρματ ειναι…γ@μω τις φιλοζωικες που τα μελη τους προστατευουν (καλως) τα σκυλια και τα γατια και το βραδυ δολοφονουν τα αλλα ζωακια για να γενισουν τις σαποκοιλιες τους με σαρκες απο τα μπριτζολακια και απο τα σαλαμακια των αμοιρων αρνιων κατσικιων μοσχαριων…καρκινος στα παιδια σας αλητες φιλοζωοι του κολου

  2. Μπραβο στους δικαστες! Αυτοι που κακοποιουν τα ζωα πρεπει να τιμωρουνται αυστηρα! Αλλα αυτοι η αυτες που θελουν να εχουν σκυλο, μερικοι και μερικες νομιζουν οτι το ζωο ειναι παιχνιδι, να εχουν μαζι τους μια σακουλα και ενα γαντι και να μαζευουν τις ακαθαρσιες του ζωου απο τον δρομο, οταν τον βγαζουν βολτα. Διοτι αυτες οι Σοραγιες σφυριζουν πετεινους οταν ο σκυλος τους τα φτιαξει!!

  3. Μπράβο στους δικαστές .
    Ολοι οσοι γυρίζουν εδω και εκει βάζοντας φόλες ειναι ολοι παλιογεροι ανω των 70…. λες και δεν εχουν αλλο να κανουν , ψοφος να τους βρει

  4. Μπράβο στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας που εφάρμοσε τον νόμο!!! Επιτέλους οι υπάνθρωποι να λάβουν και την ανάλογη τιμωρία προτού κακοποιήσουν παιδί ή σκοτώσουν άνθρωπο.

Comments are closed.