ΚΑΓΚΕΛΟ Ο ΑΥΤΙΑΣ! Με το που βλέπει ο Καρατζαφέρης τον Λεβέντη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΙ σηκώθηκε και…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
720_522744_2674e6f899-802e08cc033fe650(1)

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Βασίλης Λεβέντης

αντάλλαξαν μία θερμή χειραψία στον «αέρα».

Στον επίλογο της συνέντευξής του, ο κ. Καρατζαφέρης αποχώρησε από το πλατό συναντώντας τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Οι δύο πολιτικοί άνδρες χαιρετήθηκαν, με τον κ. Καρατζαφέρη να κάνει αναφορά σε μια ανάμνηση του παρελθόντος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέλαβε χρέη… ηχολήπτη, προκειμένου να ξεκινήσει η πολιτική συζήτηση με τον κ. Λεβέντη.

Δείτε το βίντεο:


Η χειραψία Καρατζαφέρη – Λεβέντη on air και ο… από Enikos_gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πολιτικοί άνδρες ο Καρατζαφέρης και ο Λεβέντης? Καινούργιο ανέκδοτο στην πιάτσα?

  2. ολοι οι μασσωνοι χαραχτηριζονταιι απο αλληλεγγυη
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!

  3. Σάπιος δημοσιογράφος με σάπιους πολιτικούς συναναστρέφεται.

    Αλίμονο σε όσους κάθονται και παρακολουθούν τέτοιους τσαρλατάνους.

  4. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΑ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΤΩΝ ΛΕΒΕΝΤΗ; ΠΟΙΟΝ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    1. Δηλαδη τι επρεπε κατα τη γνωμη σας να κανει ο προεδρος να τον πλακωσει στις μπουνιες για ευχαριστηθειτε εσεις;Οι καλοι τροποι επιβαλουν να χαιρετησεις ακομα και τον ιδεολογικο σου αντιπαλο ασχετα αν διαφωνεις μαζι του.Μ’αρεσει που μετα εσεις οι χρυσαυγιτες τσαντιζεστε γιατι σας λενε ουγκανους!!!!!Εμ δεν ειστε.

  5. Αλλος γλίτσας και ο Καρατζαφέρης, την μια τον λέει γελωτοποιό, και όταν είναι κοντά του, τον λέει Βασίλη. Εχουμε 3 γλείφτες. Τον Αυτιά τον Καρατζαφέρη και τον Λεβέντη….

Comments are closed.