Κέρκυρα: Αγνοείται 32χρονος – Έρευνες στο σκοτάδι

Κοινοποίηση:
krkyra1-768x461

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανεύρεση ενός 32χρονου στην περιοχή των Λιαπάδων, στην Κέρκυρα.

Το χρονικό της εξαφάνισης στην Κέρκυρα

Ο 32χρονος χάθηκε από το απόγευμα της Τρίτης.  Οι γονείς του και τα συγγενικά του πρόσωπα τον αναζητούν γεμάτοι αγωνία. Το πρωί της Τρίτης 12.12.2017, ο 32χρονος μαζί με τους γονείς του είχε πάει στα κτήματα τους. Το μεσημέρι, ωστόσο, τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα οι γονείς του και οι συγγενείς τους ανησύχησαν και ειδοποίησαν αρχικά την Αστυνομία. Λίγο μετά ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική, αλλά και την Ε.Ο.Δ.

Από το βράδυ της Τρίτης έχει ξεκινήσει η μεγάλη έρευνα στην Κέρκυρα για να βρεθεί.

Έχουν συγκροτηθεί ομάδες από πυροσβέστες, αστυνομικούς, μέλη της Ε.Ο.Δ, αλλά και συγχωριανούς του 32χρονου. Όλοι «σαρώνουν» την περιοχή κάτω από αντίξοες συνθήκες, μέσα στο πυκνό σκοτάδι που επικρατεί…

Το δύσβατο της περιοχής και το πυκνό σκοτάδι που επικρατεί δυσχεραίνει την μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του, ενώ, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος «οι προσπάθειες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το πρωί αναμένεται να συμμετέχει και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να βρεθεί ο 32χρονος».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, corfutvnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: