Κάτω τα χέρια από τις γυναίκες των άλλων!!ΧΟΥΝΤΑ! ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ αυριανής κυρίας ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ FACEBOOK! ΑΜΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΗ είναι η ΚΑΤΑΛΗΞΗ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
κασιδιαης-κατερινα

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Ηλία Κασιδιάρη μπλόκαραν το προφίλ της Κατερίνας Πλακίδας στο facebook!

Η Κατερίνα χθες αργά το βράδυ σήκωσε στο προφίλ της μια φωτογραφία αγκαλιά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που του ευχόταν “Χρόνια πολλά αγάπη μου” με ένα φιλί. Περιττό να πούμε ότι τα like και τα σχόλια έπεφταν σωρηδόν χωρίς σταματημό.
katerina
Η Κατερίνα έχει καταγγείλει πολλές φορές “καυτά” θέματα που αφορούν την πατρίδα, τους λαθραίους και την ελληνική σημαία που δεν σέβονται κάτι “σκουπίδια” μουσουλμάνοι.
Μετά από τις καυστικές αναρτήσεις και τη φωτογραφία με τον Ηλία που πείραξε πολλούς το προφίλ μπλοκαρίστηκε. Τι πιο “φυσιολογικό” άλλωστε;
Η αλήθεια πονάει και η Κατερίνα, μάχιμη του πολεμικού ναυτικού και πατριώτισσα δεν μασάει να την λέει δημόσια.
Από τη μία οι αλήθειες και από την άλλη ο Ηλίας, ε δεν θέλει και πολύ για να λυσσάξουν οι μπολσεβίκοι αναρχοάπλυτοι.
κ
Κατερίνα μη μασάς! Κράτα γερά!
Ευχόμαστε στον Ηλία Κασιδιάρη χρόνια πολλά από καρδιάς και μεις με την σειρά μας και να είναι ευτυχισμένοι!
Υ.Γ: Aξίζει να υπενθυμίσουμε και τις πολλοστές φορές που έχουν ρίξει το προφίλ του Ηλία στο facebook

omertanews

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ . ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ

  2. Μα τι λέτε ρε παιδια; είναι γνωστό τοις πασοις ότι ο Ηλίας την κουνάει την αχλάδια και τον ξεσκονίζει τον κουραμπιε. Τώρα ξαφνικά το παίζει ετερο;

    1. Η εν λογω κυρια ειναι υποδικη για λιποταξια…Οσο για τον Ηλια, απο τον καιρο της Παπαχρηστου οι πρωηντου αφηναν υπονοουμενα….

  3. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί έχω μπερδευτεί. Κατ΄ αρχάς η κυρία αυτή είναι αξιωματικός του λιμενικού, γιατί κάποιος συνομιλητής παραπάνω γράφει του πολεμικού ναυτικού; ακόμα, ήταν (και είναι) στέλεχος της νέας δημοκρατίας; ήταν παντρεμένη και έχει παιδί; και τέλος ο σύριζα τι σχέση έχει με όλα αυτά; συγγνώμη που τα ρωτάω αλλά ο καθένας γράφει ότι του ρθει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Γιατί γράφετε συνέχεια συριζοάπλυτοι και όχι νουδουλοάπλυτοι ή πασοκοάπλυτοι; δηλαδή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι οι καλοί και κακός ο ΣΥΡΙΖΑ; όλα τα συστημικά κόμματα είναι ίδια! Παρακαλώ όχι διακρίσεις!

  4. με αυτήνε θα ανοίξει σπίτι ο Λιάκουρας; αυτή πρέπει να τρώει όλα της τα μισθά στα μπότοξ να πούμε

  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον μέγιστο ΛΙΑΚΟ.
    Καλά να περνάει με την κοπέλα. Να μην πέσει με τα μούτρα βέβαια γιατί: ΠΥΡ ΓΥΝΗ και ΘΑΛΑΤΤΑ .
    Όσο για τους αναρχοάπλυτους ΑνθΈλληνες ας συνεχίσουν τις άλλαξε-ο-κολιές τους με τα λαθροπιθήκια γιατί ο ΘΕΟΣ πάτησε το κουμπί GAME OVER.
    Η ώρα να τους υποδεχθεί ο πατέρας τους Σαμαέλ τόσο αυτούς όσο και τους μαυροκέφαλους έφτασε.

  6. ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΌΝΟΜΑ Κ ΠΡΆΓΜΑ. ΤΙ ΖΗΛΕΎΕΙΣ ΜΆΡΗ? ΤΟ ΛΙΑ Η ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ?ΤΡΆΒΑ ΚΑΜΙΆ ΠΥΧΤΗ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙΣ.

    1. Έχει και για σένα χώρο στην παρτούζα με τα τραβέλια και το Λιάκο. Μη φωνάζεις, όλες θα πάρετε…

      1. Γεια σου ρε τραμπακουλα…χρόνια και ζαμάνια ρε!!

        1. Αφού στο είπε…τον παρτούζωναν κάτι τραβέλια…δεν μπορούσε και να εφαρμόζει στον εαυτό του την φράση…πίπ@ κ*λο εμπλοκή…και παράλληλα να γράφει στο μακελειό…γεια σου ρε τραμπάκωλα γίγαντα…

  7. Στην Χρυσή Αυγή είναι οι Μόνοι ΈΛΛΗΝΕΣ, που αντιστέκονται ,για το Ελληνικό Έθνος, από τούς προδότες πολιτικούς και τα κομμουνιστικά προδοτικά κόμματα, …
    Ζήτω ή Ελλάς…

  8. οποιος αγγιξει τον χιο του σπαω τον σβερκο

  9. Το προφιλ της το μπλοκαρε η κοινοτητα LGBT(λεσβιες-κουνιστοι-μπινεδες-τραβελια) γιατι δεν επιτρεπει στα μελη της να εχουν σχεση με χρυσαυγιτες.

  10. χτυπανε παλαμακια οι κ@λ@τρυπιδε$ των συριζαιων που βλεπουν το λιακο και κ@βλωνουν και επεσαν να φανε το κοριτσι!αλλα ο λιακος ειναι αρσενικο και θελει αναλογη γυναικαρα!!ξυδακι λουγκρες και ενα αγγουρι καλυβιωτικο για τη λιγουρα oπου τη νιωθετε……….

    1. Ποιο ειναι το αρσενικό ρε βλάκα? Το πρεζόνι?Και το “κορίτσι”τραβελι σκέτο?Οσο για το αγγούρι βάλτο βαθειά μεσα σου μεχρι να στουμπωσεις!!!

      1. Μην σου στερησω τη χαρά…το αγγουράκι δικό σου και βάλτου και σως για να γλιστράει συριζαιικη λουγκριτσα…..

        1. κανε κι ενα χαιλ για να πεισεις φασιστουλη καρπαζοεισπρακτορα

          1. Γεια σου συνάδελφε κυνηγε γκεουλων φασιστοειδών!!!!

  11. χτυπανε παλαμακια οι κ@λ@τρυπιδε$ των συριζαιων που βλεπουν το λιακο και κ@βλωνουν και επεσαν να φανε το κοριτσι!αλλα ο λιακος ειναι αρσενικο και θελει αναλογη γυναικαρα!!ξυδακι λουγκρες και ενα αγγουρι καλυβιωτικο για oπου τη νιωθετε……….

  12. Ρε καραγιόζηδες,πάτε καλά? Κάτω τα χέρια απο τις γυναίκες των άλλων σε αυτό το post και στο άλλο “τύφλα να έχει η Βασιλειάδου”? Ρε το έχετε κάψει εντελώς? Ρε Χίο πόσταρε και εσύ τη γυναίκα σου να κάνουμε τη σύγκριση αν έχεις τα @@δια.Ρε κακομοίρη αν σε πιάσει ο Κασιδιάρης θα σου κάνει τον πισινό σαν καμπάνα.Αντε βλάκα,έχεις χάσει κάθε μέτρο……

    1. Απορώ πως άφησε ο Χίος να ανεβεί το σχόλιο σου,ειναι καθαρά σεξιστικού περιεχομένου και θίγει ανεπανόρθωτα τον ανδρισμό και την υπόληψη του…!!!

  13. καλα ρε κασ
    αυτη ειναι λιμενοφυλακας
    ξερεις στο λιμενικο απο το 1974 και μετα πως εχουν προσληφθει ολοι? ετσι δεν ειναι?
    ολοι με κομμα μπηκαν
    τι δουλεια εχεις εσυ ακροδεξιος που θες την καθαροτητα στο πολιτικο χωρο με μια η οποια προφανως εγλειψε καλα καποιο κομμα για να μπει στο λιμενικο?

  14. χέστηκε το σύστημα με αυτα που γράφει το αμυαλο τσόκαρο!

  15. Ναι μεγάλη προσωπικότητα και ο ένας και η άλλη… Έλεος…

  16. λιάκο μια χαψιά σε έχει αυτό το θηρίο ρε..

  17. Έσχος, ντρωπί. Κράτα γαιρά αγονιστί Κασιδηάρυ.
    Όλα τα λουγκρίδια μαζή σου τσωλιά!

Comments are closed.